Rekrutteringsfirma

projektleder byggemodning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Har du styr på projektledelse inden for byggemodning og vejanlæg, og vil du være med til at sætte den strategiske retning for nye byggemodninger i Kolding Kommune? Så er det måske dig, vi søger som Kolding Kommunes næste projektleder til byggemodning!

Projekteringsteamet


Projekteringsteamet er en del af afdelingen Trafik, Vej og Park og spiller en central rolle samt løser mange vigtige opgaver i arbejdet med at omsætte kommunens overordnede vision, ”Sammen designer vi livet”, til virkelighed. Opgaverne i afdelingen spænder vidt inden for feltet for veje, grønne områder, projektering, anlægsprojekter, trafik og mobilitet.
I Projekteringsteamet er der otte kompetente og engagerede medarbejdere, der er kendetegnede ved høj faglighed og stor grad af selvledelse.

Teamet sidder i et åbent kontormiljø på Nytorv 11 i By- og Udviklingsforvaltningen centralt i Kolding by og er en afdeling med stor faglig viden og indsigt, som gerne deles med hinanden. Medarbejderne kender hinanden rigtigt godt, og her er et godt arbejdsmiljø og et naturligt tæt samarbejde. Som afdeling har teamet en betydelig berøringsflade og et godt samspil på tværs med de andre afdelinger i By- og Udviklingsforvaltningen, men har også en stor berøringsflade til eksterne og/eller private aktører. Den politiske betjening fylder naturligvis også i afdelingens arbejde.

I hele By- og Udviklingsforvaltningen arbejdes der for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Målet er at være et skridt foran og skabe positive forandringer gennem et ambitiøst fællesskab. Der er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til faglig og personlig udvikling.

Stillingen


Du vil i denne rolle stå for projektledelsen af byggemodninger og anlægsprojekter fra start til slut, herunder planlægning, koordinering, udbud og tilsyn. Du får ansvaret for dialogen og koordineringen med ledningsejere og andre myndigheder og vil være med til at sætte den strategiske retning på byggemodningsområdet.

Du vil med din projektledererfaring og kendskab til byggemodning have dialog med lokalråd, borgere og andre interessenter om større og mindre anlægsprojekter.
Dine opgaver vil være at specificere og kvalificere udbudsmateriale, optimere Kolding Kommunes tilgang til byggemodningsprocesser, håndtere risici og ændringer, styre projektets økonomi samt sikre de nødvendige tilladelser til projektets gennemførelse.

Kolding kommune er en kommune i vækst med mange projekter i pipelinen og en byudvikling, der tager fart omkring “Marina City” og Riberdyb og Holmsminde. Bæredygtighed går igen i alle initiativer, og muligheden for at blive en del af en kommune med fokus på dette område er derfor til stede i rollen.

Din profil


Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du kunne have en uddannelse som anlægstekniker, ingeniør, byplanlægger eller landinspektør. Du har erfaring med bekendtgørelser, byggemodning, vejanlæg og projektledelse og har ideelt set også erfaring fra en politisk organisation og forståelse herfor. Du arbejder struktureret og har lyst til at arbejde teamorienteret. Du nyder dialog og koordinering med interessenter såvel internt som eksternt.

Det er vigtigt, at du besidder gode kommunikationsevner i både skrift og tale, og at du møder andre mennesker med en positiv tilgang.

I Trafik, Vej og Park arbejdes der ud fra et helhedsorienteret tankesæt, hvor ansvar for egne opgaver og samarbejde på tværs af arbejdsområder er omdrejningspunktet for opgaveløsningen. Kort sagt, så tilbydes du en masse udfordringer samt faglige og personlige udviklingsmuligheder, gode kollegaer og kort afstand til chefen og de andre afdelinger.

Du tilbydes


• En arbejdsplads med frihed under ansvar og en fleksibilitet, der tager højde for din og din families hverdag
• 37 timers arbejdsuge med fleksibilitet
• Løn - og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse
• Flekstid og mulighed for hjemmearbejde

Er du klar til at prøve nye udfordringer?


Søg stillingen ved at trykke på ”ansøg”. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Kolding Kommune. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi afholder løbende samtaler med henblik på opstart i stillingen senest den 1. maj 2022. For yderligere information om jobbet kan du kontakte rekrutteringskonsulent Catherine De Gennaro på 9292 0852.

Om By og Udviklingsforvaltningen


I By- og Udviklingsforvaltningen arbejder vi for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Vi vil være et skridt foran og skabe positive forandringer og et ambitiøst fællesskab. Her er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til din faglige og personlige udvikling.

Om Kolding Kommune


By- og Udviklingsforvaltningen er én af fem forvaltninger i Kolding Kommune, som i alt beskæftiger omkring 8000 medarbejdere. I Kolding Kommune arbejder vi med afsæt i visionen ”Kolding – Vi designer livet” og et mindset, vi kalder Borgerens Centrum, hvor vi på tværs af forvaltninger og faggrænser finder de bedste løsninger sammen med og for borgere, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Kolding

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. juli 2024 4
26. juli 2024 4
25. juli 2024 5
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 7
21. juli 2024 7
20. juli 2024 7
19. juli 2024 7
18. juli 2024 7
17. juli 2024 7
16. juli 2024 7
15. juli 2024 7
14. juli 2024 7
13. juli 2024 7
12. juli 2024 8
11. juli 2024 9
10. juli 2024 8
9. juli 2024 8
8. juli 2024 7
7. juli 2024 7
6. juli 2024 7
5. juli 2024 7
4. juli 2024 7
3. juli 2024 8
2. juli 2024 9
1. juli 2024 10
30. juni 2024 10
29. juni 2024 10
28. juni 2024 10
27. juni 2024 10