Erfaren projektleder med IT-baggrund til nyoprettet stilling i Vurderingsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vil du være med til at bygge bro mellem forretning og IT-udviklingen i et af de største IT-projekter i den offentlige sektor?

Vi søger en dygtig projektleder, der kan være med til at understøtte den løbende koordinering og kravstilling af IT-udviklingen til de nye ejendomsvurderinger. Er det dig, så læs med her.

Bindeled mellem forretningen og IT-udviklingen
Som projektleder bliver du en del af en nyetableret enhed, der har til opgave at bygge bro mellem forretningen i Vurderingsstyrelsen og IT-udviklingen i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, herunder Implementeringscenter for Ejendomsvurderinger (ICE). Du vil indgå i tæt samarbejde med kontorchefen, hvis primære opgave er at følge IT-udviklingen og løbende sikre det rette samspil mellem forretningskrav og udviklingen indenfor de givne rammer. Du skal understøtte denne rolle ved løbende at afdække forretningsbehov og sørge for, at der bliver skabt den rette sammenhæng mellem de forskellige udviklingsspor, så der kan træffes gode beslutninger, når IT-udviklingen skal tilpasses Vurderingsstyrelsens behov – indenfor de økonomiske og tidsmæssige rammer. Du skal dermed understøtte et øget fokus på at tilvejebringe hurtige, velargumenterede og styrede beslutningsgrundlag til ledelsen i Vurderingsstyrelsen.

Du bliver organisatorisk placeret i kontoret Borgerkommunikation og Forretningsprocesser, og du indtager en central rolle i en række projekter med en stor berøringsflade.

Som projektleder vil du indtage en central rolle i en række projekter med en stor berøringsflade herunder:

  • løbende præsentation af status og fremdrift på dine projekter overfor direktionen i Vurderingsstyrelsen
  • interessenthåndtering internt, herunder PMO-kontoret og øvrige relevante kontorer i Vurderingsstyrelsen.

Vi forventer derudover, at du:

  • kan være med til at skabe overblik og belyse afhængigheder i udviklingen med henblik på at skabe beslutningsoplæg
  • har gode samarbejdsevner, og at du sammen med den allerede etablerede PMO-enhed kan indgå i den daglige styring og projektledelse
  • er nysgerrig efter at opnå en dyb faglige forståelse og samtidig kan hæve dig op og forstå sammenhænge i et komplekst IT-projekt.

Løsningsorienteret med et stort overblik

  • Du har en relevant videregående uddannelse og flere års erfaring fra en lignende stilling som projektleder eller konsulent.
  • Du er vant til at drive store IT-projekter med mange interessenter og kan håndtere den løbende rapportering.
  • Erfaring med agil IT-udvikling og kendskab til Scrum, SAFe eller lignende er en fordel.
  • Du er detaljeorienteret og følger alle dine opgaver til dørs.
  • Du er god til at skabe overblik i en kompleks hverdag, hvor opgavefokus og tidsplaner løbende skal tilpasses og opgaverne justeres.
  • Du trives i en politisk styret virkelighed med mange komplekse opgaver og stor bevågenhed på slutresultatet.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 8. august 2021. Vi forventer at holde samtaler i uge 32 og 33. Der indgår en logik- og personanalyse i ansættelsesforløbet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef i Borgerkommunikation og Forretningsprocesser Stine Schmidt Raaholt på tlf. 30 70 47 66 eller mail [email protected].

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Din arbejdsplads er primært i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (ICE), der er placeret på Nybrovej 110, 2800 Lyngby, men du må forvente arbejdsdage i Ny Østergade 9-11, 4000 Roskilde, da det er her, kontoret Borgerkommunikation og Forretningsprocesser er placeret.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Hørsholm

    Do you have an interest in managing logistic and production processes in an SAP environment? Are you motivated by driving implementation of changes and improving setup of SAP within the operational..
    • Projektleder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Are you motivated about driving and facilitating technology projects within a dynamic and innovative manufacturing environment? Are you an experienced Project Manager with a track record of success..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you a skilled Maintenance Project Manager or have a background within maintenance projects with a passion for optimizing operations and maintenance in GMP environments? Do you want to be part o..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Here it is! The opportunity to create a smarter tomorrow, today, together in a fast-changing environment, while growing your career. Are you passionate about leadership and taking ownership of init..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
25. juli 2024 6
24. juli 2024 6
23. juli 2024 6
22. juli 2024 6
21. juli 2024 6
20. juli 2024 6
19. juli 2024 6
18. juli 2024 6
17. juli 2024 6
16. juli 2024 6
15. juli 2024 6
14. juli 2024 4
13. juli 2024 4
12. juli 2024 4
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3