Fagligt funderet KMA-Leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Har du lyst til at være med til at forme og understøtte arbejdet med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø hos VG Entreprenør? Er du fagligt velfunderet, og forstår du at sætte KMA konstruktivt på dagsordenen? Har du evnen til at udarbejde og implementere værdiskabende processer for arbejdet med KMA, og forstår du at rådgive og vejlede kolleger i arbejdet hermed?

Til vores kontor i Lemvig og vores projekter rundtomkring i Danmark søger vi en KMA-leder til at varetage det overordnede ansvar for aktiviteterne på området. Vi søger en person, der har drive og visioner til at udvikle arbejdsområdet og generelt igangsætte KMA-fremmende aktiviteter.

VG Entreprenør A/S er en entreprenør-virksomhed i vækst. Vi er en del af Aarsleff-koncernen og er specialister inden for stenarbejder i forbindelse med kystsikring, mole- og havnebyggeri. Vi løser opgaver i hele landet. Flere opgaver er store og foregår i One Company, hvor du vil skulle arbejde tæt sammen med andre kolleger fra Aarsleff-koncernen.

Stort fagligt ansvar og indflydelse på udviklingen af KMA-området
Du får ansvaret for at drifte og udvikle fælles praksis og processer for kvalitets-, miljø-, og arbejdsmiljøledelse i virksomheden. Vi er certificeret på både kvalitetsledelse ISO 9001:2015, miljøledelse ISO 14001:2015 og arbejdsmiljøledelse ISO 45001:2021. Som følge heraf skal der udarbejdes gode og brugervenlige processer i samspil med alle medarbejderne i organisationen. Herunder hører også vedligeholdelse af strukturerede dataindsamlinger og -analyser. Medarbejderne skal instrueres og vejledes omkring arbejdet, hvorfor du får en rolle, hvor du både arbejder strategisk og praktisk med området.

Praktisk fokus med ambitioner på det strategiske niveau.
Dine opgaver vil bære præg af bredden i rollen, hvor det praktiske fylder meget i hverdagen. Samtidig vil det være dig, der hele tiden sikrer, at vi har et højt niveau på KMA-området generelt set. Dine opgaver spænder derfor bredt, og du vil bl.a. skulle:
  • være ansvarlig for udvikling, implementering og vedligeholdelse af passende KMAaktiviteter
  • fastsætte nye målsætninger og KPI’er for KMA og følge op på disse
  • supportere og rådgive organisationen inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø og udarbejde PSS og kvalitetsplaner
  • effektivt styre kvalitets- og miljødokumentation
  • udarbejde instruktioner og risikovurderinger
  • konkretisere vigtigheden i registrering af "tilløb til ulykker", ulykker og afvigelser
  • supportere i prækvalifikations- og tilbudsprocessen med påkrævet dokumentation
  • forberede organisationen på audits og stå for gennemførelsen heraf.


Som KMA-leder refererer du til direktøren i VG Entreprenør.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har erfaring med KMA i bygge- og anlægsbranchen og med certificerede ledelsessystemer. Du har desuden erfaring med at omsætte love og bekendtgørelser til praksis.

Jobbet indebærer en høj grad af selvstændighed, og det er derfor vigtigt, at du trives i en selvkørende rolle, hvor du har et stort råderum, og hvor dét at være proaktiv og igangsættende inden for dit arbejdsområde er helt afgørende.

Herudover er formidling og samarbejde omkring udfordringerne centrale nøgleord for at lykkes i rollen. Din gang på byggepladserne og samarbejde med forskellige faggrupper betyder, at du skal have god menneskekundskab, som kommer til udtryk ved, at du har let ved at indgå i forskellige projektgrupper og forstår at tilpasse dig dem, du står overfor. Samtidig forstår du, hvordan du sætter dine kompetencer og viden i spil, så det opfattes som en støtte for forretningen.

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte administrerende direktør Uffe Larsen på 5125 1245 for at få yderligere oplysninger. Du kan også læse mere om vores virksomhed på www.vg-e.dk
Send venligst din ansøgning via knappen "send ansøgning" eller til VG Entreprenør A/S, Rugmarken 8, 7620 Lemvig, att.: Uffe Larsen.

Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 22. april 2021.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ed3ccadb)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Lemvig
  • Torsdag den 22. april 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Holstebro

    For Eurocon Industriservice står [xxxxx] klar til at ansætte en engageret projektleder, der brænder for at lede vigtige projekter med op til 20 medarbejdere inden for energi og sværindustri. Du .
    • Projektleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Teknisk Projektleder

    Hos Kallesoe søger vi en engageret teknisk projektleder til vores team, hvor vi leverer specialdesignede produktionslinjer til træindustrien globalt. Med over 50 års erfaring sætter vi standar..
    • Projektleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Projektleder til IT & Digitalisering

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknisk baggrund til at drive vigtige IT- og digitaliseringsprojekter.Hvis du får en gnist i øjnene, når du hører, at du har mulighed for at arbejd..
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Lemvig over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0