Bliv projektleder hos Midtjyske Jernbaner og få ting til at ske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Bliv projektleder hos Midtjyske Jernbaner og få ting til at ske

Hos Midtjyske Jernbaner tager vi ansvar for at sikre en bæredygtig fremtid for den kollektive trafik, og vi har gang i mange nye, spændende tiltag med flere i støbeskeen. Derfor søger vi nu endnu en initiativrig og skarp projektleder, som kan hjælpe os med at få de mange projekter omsat fra tegnebræt til virkelighed. Stillingen er nyoprettet.

Om jobbet
Som projektleder kommer du til at spille en vigtig rolle i gennemførslen af Midtjyske Jernbaners mange projekter sammen med det øvrige team i vores projekt- og udviklingsafdeling.

Som projektleder får du ansvaret for at gennemføre spændende projekter fra udarbejdelse af projektbeskrivelse til aflevering til driften/organisationen. Stillingen er meget praktisk orienteret, og du vil få din gang i "marken", hvor du vil koordinere entreprenører, tidsplaner og alt det uforudsete, som en gennemførelsesproces møder. Det handler derfor ikke kun om at planlægge, budgettere, organisere og styre projekterne, men i høj grad også om at koordinere de involverede parter, interne som eksterne.

Dine primære opgaver vil være at:
  • gennemføre større og mindre projekter med planlægning, koordinering, opfølgning og rapportering


samt kontakt til eksterne og interne partnere
  • sikre smidig implementering i driften/organisationen
  • lave risikovurderinger ifm. projekter
  • udvise sikkerhedsmæssigt korrekt adfærd under arbejdets udførelse
  • udføre diverse ad hoc-opgaver på tværs af organisationen


Som projektleder kommer du til at referere til vores projekt- og udviklingschef, og det er vores ansvar, at du bliver "klædt på", så du kan løse de mange forskelligartede opgaver.

Om dig – krav og forventninger
Som person har du gode analytiske evner, arbejder målrettet og resultatorienteret og sikrer fremdrift i projekter. Du har et godt overblik med sans for detaljerne og god forretningsforståelse. Du er skarp i sondringen af grænseflader – både når der er eksterne rådgivere tilknyttet et projekt, men også de interne projekter imellem.

Dit "håndværk" er at tage ansvar for at drive en proces fremad i dialog med andres faglighed. Du har lyst til og trives med at tage initiativ og samarbejde på tværs af faggrupper i hele organisationen. Du er et nysgerrigt menneske, der kan navigere i at samle mange forskellige fagligheders input med en forståelse af den kontekst, sagerne indgår i. Du formår både at arbejde selvstændigt og indgå i et team.

Jobbet som projektleder kræver, at du:
  • behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • har kørekort til personbil


Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du tidligere har arbejdet med projekter og har erfaring med praktisk projektledelse, f.eks. inden for jernbaneområdet, bygge- og anlægsbranchen eller lignende.

Midtjyske Jernbaner har til huse i den gamle stationsbygning på Lemvig Station, Banegårdsvej 2, Lemvig. Vi foretrækker, at du bor i rimelig afstand fra arbejdspladsen og dermed kan være til stede både i huset og dér, hvor projekterne foregår. Der vil være mulighed for i et vist omfang at arbejde hjemmefra.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en alsidig stilling med et stort ansvar, spændende udfordringer og en bred kontaktflade.

Derudover byder vi på:
  • gode ansættelsesvilkår og velordnede arbejdsforhold
  • fast ansættelse på 37 timer pr. uge med mulighed for fleksible arbejdstider
  • sundhedsordning
  • engagerede og fagligt dygtige kolleger
  • personaleforening og sociale arrangementer


Ansøgning
Send din ansøgning inkl. CV pr. mail til [email protected] hurtigst muligt og senest den 6. februar 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projekt- og udviklingschef Carsten Holm Hansen på mail [email protected] eller via mobil 41 95 40 21.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende, og ansættelse vil ske hurtigst muligt. Vi venter dog gerne på den rette medarbejder.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset køn, religion og etniske tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Om Midtjyske Jernbaner
Hos Midtjyske Jernbaner er vi midt i en spændende udviklingsproces. Siden 2020 er driften tredoblet, og primo 2025 bliver vores nuværende dieseltog udskiftet med helt nye batteridrevne tog. Batteritogene, der er et væsentligt omdrejningspunkt i vores bæredygtighedsstrategi, bliver de første af slagsen i Danmark.

Selvom vi har haft vokseværk og nu beskæftiger flere end 80 medarbejdere, er vi stadig et mindre jernbaneselskab med en flad organisationsstruktur, og der er ikke langt fra idé til handling.

Vi lægger meget vægt på, at vi har et godt arbejdsmiljø med gensidig respekt, nærvær og høj trivsel, og du vil møde dygtige og engagerede kolleger, som trives med frihed under ansvar.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside, www.mjba.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Lemvig
  • Tirsdag den 06. februar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Shift Leader - Holstebro

    Salling Group søger Shift Leader til Carl’s Jr.®Har du masser af drive, og er du god til at sætte i gang? Er du organiseret, og har du flair for at planlægge? Yder du service .
    • Projektleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Kundekoordinator - Erhverv

    Er du klar til at arbejde i en virksomhed, hvor uvildighed og kundetilfredshed er i centrum? Vi søger en engageret kundekoordinator til vores Client Service team for erhvervskunder.Som kundekoord..
    • Projektleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Playmaker til innovativ projektstilling

    Vil du være med til at bygge bro og skabe den bedste kvalitet i skole og børnehus i samarbejde med lokalsamfundet?Vi søger den helt rigtige medarbejder til en 15-30 timers ansættelse i en proje..
    • Projektleder
    • Haderup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Lemvig over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0