Projektleder til en spændende og varieret hverdag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Mariager

Assens Forsyning A/S er et 100 % kommunalt ejet aktieselskab der siden etableringen i april 2009, har været i en spændende udvikling. Virksomheden har 60 medarbejdere og tager sig af etablering, drift, vedligeholdelse, planlægning og udvikling af den samlede vand-, spildevandsforsyning og affaldshåndtering.

Virksomheden er inde i en rigtig spændende udvikling med nye projekter og initiativer, herunder en forsyningspark med et nyt topmoderne renseanlæg, som netop nu er ved at blive opført sammen med en ny administrationsbygning.

Virksomheden ligger centralt i Assens med kørselsafstand til Odense, med nem adgang til offentlig transport. I begyndelsen af 2022 indvies de nye lokaler som fremover skal danne rammen om virksomheden.

Assens Forsyning A/S har et tæt samspil med offentlige og private aktører for at sikre helhedsorienterede og samfundsmæssige løsninger, som sikrer et sundt og bæredygtigt miljø. Der er over det næste årti afsat omkring en milliard kroner til ny infrastruktur.

Læs mere på: www.assensforsyning.dk

Projektering – Tilsyn – Spildevand – Miljø – Klima Savner du variation, udfordringer og frihed under ansvar

Du får reference til projektchefen og vil i det daglige have tæt samarbejde med dine kollegaer på tværs af huset. Der er på nuværende tidspunkt 9 kollegaer i Projektafdelingen, som alle brænder for arbejdet med at skabe fremtidens løsninger indenfor forsyningsområdet. Du vil deltage aktivt i de forskellige faser for gennemførelse af anlægs- og renoveringsprojekter og du vil opleve en spændende hverdag, hvor der primært vil være projektledelse.
Du vil medvirke til projektering af opgaverne, sikre nødvendige godkendelser, udbudsmateriale, afholde tilsyn og byggeledelse samt økonomistyring.
Du vil også have muligheden for at arbejde hands-on med separat kloakering, byggemodninger, afskærende ledninger, pumpestationer, kloakrenoveringer, regnvandsbassiner mv. Der vil for planlægningsdelen til tider være behov for skitseprojekter, hvor man har mulighed for at udvikle alternative løsninger.

Faglige og menneskelige kompetencer

Den ideelle kandidat er uddannet ingeniør og gerne med erfaringen indenfor anlægsprojekter. Viden omkring miljø, regnvand og spildevand vil være en fordel. Du er fagteknisk stærk og har gerne erfaring med 3D-tegneprogrammer. Generelt har du flair for IT og er motiveret for at udvikle og optimere eksisterende værktøjer og processer, der effektiviserer egne og kollegaers arbejdsopgaver.

Som person har du sans for detaljer, struktur og kvalitet. Du har et godt drive, er imødekommende og har en motiverende og smittende energi. Du er vant til at arbejde såvel selvstændigt som sammen med andre og trives i et åbent og uformelt miljø, hvor forskellige opgaver en del af hverdagen. Du motiveres af udfordringer og en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften. Du er god til at dele dine ideer og kompetencer med kollegaer og bidrager i det hele taget til et godt og konstruktivt arbejdsmiljø.

Skab dit drømmejob

Du tilbydes en spændende stilling, hvor tonen er uhøjtidelig og uformel, og hvor der er fokus på trivsel og fælles målsætninger. Du vil få stor indflydelse på din hverdag og dine arbejdsopgaver, og der vil være mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter offentlig overenskomst med fleksibilitet og frihed i arbejdsform og ansættelse, hvor der tilbydes fleksibel arbejdsplads med fri telefon, netadgang og bærbar computer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Mariager.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Mariager
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren projektleder til styring af større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende byggeplads, i samarbe..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren byggeleder til styring af systemleverancer samt større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende b..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Aars

    Vi er et team af fantastiske medarbejdere, der søger en ny kollega. Vi udvikler software og hardware produkter som integrerede dele af vores platforme og løsninger til store og kendte virksomheder .
    • Projektleder
    • Aars
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Mariager

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Mariager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Mariager over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0