Projektleder med ambitioner til Koncern IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dag, men vi forestiller os, at du har god erfaring som projektleder, og at du nu har lyst til et job med indflydelse på store og små projekter inden for sundhedsområdet.

”Det bedste er, at mit arbejde gør en reel forskel. Det lyder som en kliche, men jeg spiller en vigtig rolle i betydningsfulde projekter inden for sundhedsområdet. Og så har vi det rigtig godt. Vi går alle sammen op i, at det skal være rart og godt at være på arbejde,” fortæller 42-årige projektleder Pernille With.

Vær med til at sætte retningen for Koncern IT’s fremtid
Du kan se frem til en meget attraktiv stilling i Region Sjælland, hvor du er med til at sætte retningen for vores fremtid inden for alle IT-projekter i hele Region Sjælland. Mere præcist spiller du en vigtig rolle ved at understøtte både sygehuse og vores tværgående koncerncentre. I afdelingen går vi meget op i at spille hinanden gode, både i form af buddyordninger og videndeling på tværs af områder.

Spil en nøglerolle med IT-projektledelse i centrum

Som projektleder får du ansvar for at udføre professionel projektledelse samt udarbejde analyser og beslutningsgrundlag, ligesom du deltager i den løbende udvikling af projektmodeller og processer. En stor del af vores projekter er IT-udviklingsprojekter inden for sundhedsområdet, og de er typisk store og komplekse med mange interessenter.

Desuden arbejder du også på projekter inden for informationssikkerhed samt øvrige tekniske projekter, der blandt andet skal styrke vores IT-infrastruktur. På sigt kan du komme med på nye og innovative projekter, eksempelvis inden for AI.

”Vi kalder mange af vores projekter for IT med værdi. Projekterne er både små og større komplekse projekter. Men fælles for dem er, at de har betydning for sundhedsområdet og ikke mindst tusindvis af mennesker. Og lige nu er vi i gang med projekter i forhold til COVID-vaccinen.” – Pernille

En engageret afdeling med høj faglighed

Du kan se frem til en meget bred samarbejdsflade, da du kommer til at arbejde sammen med en lang række kolleger i en engageret projektafdeling med meget høj faglighed. En afdeling hvor vi agerer sparringspartnere for hinanden, og hvor der er fokus på din udvikling. Vi har fælles høje ambitioner om at gøre en forskel, som skaber værdi for regionen og dens borgere.

Nysgerrig projektleder

  • Du har omkring 5 års erfaring fra en lignende projektlederrolle, så du har erfaring med de forskellige projektlederdiscipliner, herunder udarbejdelse af projektplaner, produktnedbrydning og interessenthåndtering af fx styregrupper
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med udbud, og vi ser gerne, at du har erfaring med eller interesse for teknik, så du kan gå i dialog med driftsfolk
  • Vi ser også gerne, at du har certificeringer – IPMA og/eller PRINCE2 – men ellers skal vi nok sørge for, at du får dem
  • Du har en analytisk og metodisk tilgang til dine opgaver samt ikke mindst gode kommunikationsevner i både skrift og tale

Som person er du nysgerrig og opsøgende, og du er god til at skabe netværk, ligesom du har god indsigt i dine egne styrker og begrænsninger.

”Hvis du har ambitioner inden for projektledelse, og du har lyst til at blive en del af en rigtig dygtig gruppe af kolleger med høj arbejdsglæde, så skal du helt sikkert søge det her job. Jeg er sikker på, at du bliver rigtig glad for det.” – Pernille

Vil du gøre karriere hos os?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du velkommen til at kontakte Teamleder Dina Mesits Møller på 21 14 03 91, eller Funktionschef Ann Ilsøe Hvid på 25 45 49 59. Vi afholder første runde samtaler i uge 37.

Ansøgningsfrist er 23. september 2021. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Region Sjælland

Koncern IT i Region Sjælland arbejder målrettet efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer derfor, at vores nye kollega konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage. Region Sjælland har et mål om at nå endnu længere med at skabe sammenhængende it-løsninger. Vi er desuden på forkant med at være innovative og nytænkende i forhold til at sikre fremtidens løsninger. Region Sjælland er med ca. 19.000 medarbejdere regionens største arbejdsplads med et budget på kr. 19 mia. kr. Vi varetager opgaver inden for sundhed, regional udvikling og drift af en række sociale institutioner for i alt 811.000 borgere.

For at sikre en fornuftig balance mellem arbejds- og privatlivet tilbyder vi flextids-ordning og mulighed for, til tider at arbejde hjemme. Arbejdssted vil være i Ringsted, men det forventes, at du er mobil og jævnligt kan deltage i møder på andre lokationer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Midt-og Vestsjælland
  • Torsdag den 23. september 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Kalundborg

    ER DU AVOS' NYE PROJEKTLEDER? AVOS har travlt og søger derfor en dygtig projektleder til at drive en portefølje at kundespecifikke projekter indenfor produktion af mekaniske løsninger til en bre..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bjæverskov

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordics afdeling i Bjæverskov, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektle..
    • Projektleder
    • Bjæverskov
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Vil du være med til at gøre noget godt for klimaet gennem energioptimering? Vi leder efter en dygtig projektleder, gerne med erfaring inden for teknisk isolering, der motiveres af selvstændige .
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Are you motivated to work with exciting tasks, as well as supporting the setup of innovative systems and processes involved in purification of Active Pharmaceutical Ingredients (APIs)? If yes, we a..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 52
4. juli 2024 57
3. juli 2024 55
2. juli 2024 53
1. juli 2024 51
30. juni 2024 52
29. juni 2024 52
28. juni 2024 51
27. juni 2024 49
26. juni 2024 50
25. juni 2024 50
24. juni 2024 47
23. juni 2024 44
22. juni 2024 46
21. juni 2024 47
20. juni 2024 48
19. juni 2024 50
18. juni 2024 51
17. juni 2024 48
16. juni 2024 45
15. juni 2024 46
14. juni 2024 44
13. juni 2024 40
12. juni 2024 39
11. juni 2024 40
10. juni 2024 43
9. juni 2024 43
8. juni 2024 44
7. juni 2024 44
6. juni 2024 42
5. juni 2024 43