Rekrutteringsfirma

Business Insights and Process Manager til Skandinaviens største...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Har du blik for at optimere datastrømme og processer? Som Business Insights and Process Manager hos Homerunner, får du mulighed for at udfolde dine evner i en entreprenant virksomhed inden for teknologiske fragtløsninger.

Teknologiske og forenklede fragtløsninger


Siden 2015 har Homerunner hjulpet privat- og erhvervskunder med levering af pakker fra A til B, og er i dag Skandinaviens største fragtportal. Der er dog ikke tale om en klassisk distributør- eller fragtplatform, for som de eneste på det danske marked forbinder de kundernes IT-integration direkte med levering til kunden, hvilket forenkler fragtprocessen.

Til at styrke digitaliseringen både internt og hos Homerunners største kunder er vi på udkig efter en datadrevet og analytisk stærk profil til datateamet. Som Business Insights and Process Manager vil du have en afgørende rolle i at sikre, at virksomhedens datastrømme og processer er effektive, optimerede og sømløst integrerede på tværs af alle afdelinger og niveauer.

Mere specifikt kan du se frem til at:

  • Implementere processer og systemer, der understøtter virksomhedens strategiske mål
  • Skabe en effektiv dataudveksling, der understøtter en holistisk tilgang til forretningsprocesser og beslutningstagning på tværs af alle afdelinger
  • Identificere områder til forbedring, optimere processer og sikre, at de digitale flows er effektive
  • Fungere som bindeled mellem forskellige afdelinger og niveauer i virksomheden, så information og indsigt deles på tværs af organisationen
  • Hente og bearbejde data fra eksempelvis SQL

Du bliver en del af et team på fem kolleger i Nørresundby, som arbejder på tværs af hele virksomheden. Din reference bliver til Team-Lead Michael Quist Prosberg, som i øvrigt siger om din rolle: ”Vi skal skabe værdi med data og ikke bare skabe data”.

Nysgerrig og teknologisk ambitiøs


Hos Homerunner bruger man de aktuelt allerbedste værktøjer til den enkelte opgaver. For tiden er det både PowerAutomate, MS Co-pilot, AVS, Python, SQL, Snowflake og Azure. En af dine opgaver bliver at sikre, at disse systemer ikke kun indsamler og lagrer data fra forskellige domæner, men også muliggør digitale flows på tværs af organisationen. Derfor er det vigtigt, at du kan navigere i systemer og skabe nye løsninger heri, samtidig med at du er nysgerrig på nye teknologier og tør udfordre status quo.

Med i rygsækken har du også erfaring fra en lignende stilling, måske fra et konsulenthus, hvorfra du ligeledes har fået en god forretningsforståelse.

Da du kommer til at udvikle Homerunners dataprocesser er det ligeledes vigtigt, at du er selvdrevet og ambitiøs i dit arbejde med indsigter og data. Desuden er dine samarbejdsevner vigtige i denne stilling, da du vil have en bred kontaktflade i virksomheden.

Passion for fragt og teknologi


Hos Homerunner vil du opleve en virksomhed, hvor tempoet er højt, og ejernes entreprenante tilgang er en stor del af kulturen. Her er man drevet af visionen om at transformere fragtindustrien gennem teknologi og ligeledes skabe en mere bæredygtig branche. Ordene tillid, pålidelighed og partnerskab er absolutte pejlemærker i relationen til deres over 400.000 privatkunder og 8000 erhvervskunder.

Du får desuden ca. 45 nye kolleger, som er nysgerrige, har fokus på fremdrift, kan lide at fordybe sig i deres ekspertise og generelt er virkelig dygtige til det, de laver.

Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig at sende os dit CV, som vi vil glæde os til at læse.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Nørresundby

Lignende jobs

  • Projektleder til automations projekter.

    PanPac Engineering a/s er i rivende vækst, og vi søger derfor endnu en Projektleder til automationsprojekter World Wide. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du får ansvaret for dine egn..
    • Projektleder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være projektleder i en virksomhed med sund økonomi, hvor der er fokus på optime..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektmedarbejder til Netto

    Om jobbet: Om jobbet:Ved du hvad en hyldeforkant er? Hvis ikke, skal du nok snart finde ud af det! Netto har nemlig skudt gang i en stor, spændende opgave.I alle landets Netto-butikker skal de klas..
    • Projektleder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Hurup Thy

    [xxxxx] søger engageret og kvalitetsbevidst projektleder til vores tekniske afdeling.Har du erfaring med at planlægge og gennemføre tekniske projektor fra idé til implementering? Så har du nu .
    • Projektleder
    • Hurup Thy
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4