Rekrutteringsfirma

projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vil du være med til at levere maskiner og procesudstyr i verdensklasse? Hvis du motiveres af højt tempo og korte deadlines og vil tage del i at skabe de helt rigtige løsninger til kunder med høje forventninger, er dette en mulighed med stort potentiale.

På vegne af SANOVO TECHNOLOGY PROCESS søger Randstad en projektleder, som har mod på at drive større leverancer til verdens største fødevareproducenter.
SANOVO TECHNOLOGY PROCESS er leverandør af spraytørringssystemer og avanceret udstyr til varmebehandling verden over. Disse produktområder gør det muligt at levere alsidigt procesudstyr til mange forskellige industrier og mange forskellige applikationsområder, lige fra dyrefoder til alternative proteinkilder samt gær og alger.

En bæredygtig fremtid er højt på SANOVOs dagsorden, og man sætter en ære i at optimere virksomhedens produkt- og slutanvendelsesmuligheder ved at udnytte deres fulde potentiale – hvad enten det er animalske biprodukter, frugt, planteproteiner, mejeriprodukter eller lignende.

”Efterspørgslen efter proteiner af høj kvalitet øges med den voksende verdensbefolkning. Vi er forpligtet til at levere det rigtige procesudstyr til at imødekomme denne opgave” – Jesper Bagge, Managing Director

Om stillingen


Som projektleder bliver du del af et internationalt og tværfagligt team på 12 personer med reference til virksomhedens Managing Director. Du bliver ansvarlig for at drive projekter af ca. 9 måneders varighed, hvor procesanlæg konfigureres til kundens specifikke behov i samarbejde med R&D-ingeniører, tekniske tegnere, el-konstruktører, applikationsspecialister m.fl. Derudover vil du i samarbejde med indkøb og udvalgte underleverandører sikre, at projektet opstilles og idriftsættes hos kunden. Du kan forvente at lede 2-3 projekter ad gangen, når du er kommet godt ind i rollen.

Jobbet indebærer:
- Teknisk og økonomisk projektledelse og styring.
- Arbejde med standarder og specifikationer (ATEX)
- Kommercielle aktiviteter, stakeholder management og tæt dialog med kunden
- Leverancehåndtering og opstilling on site ved hjælp af interne såvel som eksterne folk
- Systemer såsom WorkPoint, 3D-designværktøjer, Navision, SolidWorks, QMS, Konfiguratoren, Microsoft Office, PDM
- 30-40 rejsedage årligt ifm. inspektion af kundens site samt ved opstart og leverance

Om dig


I rollen som projektleder ser vi gerne, at du kommer med en baggrund som maskiningeniør, -mester, -konstruktør eller produktionsteknolog, og at du har 2+ års erfaring med teknisk projektledelse. Vi forventer, at du har viden og erfaring med at lede projekter, der overholder gældende regulativer, gerne fra fødevareindustrien. Det er en fordel at have erfaring med stakeholder management og kommerciel projektstyring, da du vil arbejde tæt sammen med dine kunder. Det er et krav, at du trives med og kan formulere dig på dansk og engelsk, skriftligt såvel som mundtligt, da både kolleger og samarbejdspartnere er engelsktalende.

Om virksomheden


SANOVO tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed med gode udviklings- og karrieremuligheder samt en lønpakke med pensions- og sundhedsordning på linje med dine kvalifikationer.
Du vil opleve en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, bl.a. fordi organisationens struktur giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger. Hverdagen kan til tider være hektisk, men fællesskabet prioriteres højt – det skal være sjovt at gå på arbejde, og der er derfor sociale arrangementer flere gange årligt.

SANOVO TECHNOLOGY PROCESS er del af SANOVO TECHNOLOGY GROUP, der beskæftiger ca. 600 medarbejdere og servicerer kunder over hele verden. De er kendt for deres høje kvalitet og sikre levering af unikt udstyr inden for produktionslinjer til bearbejdning af æg og æggeprodukter. Hovedkontoret er i Danmark med salgs- og servicekontorer på seks kontinenter og produktion af udstyr i Danmark, Holland og Italien.
SANOVO TECHNOLOGY GROUP er en del af Thornico A/S, der er ejet af Christian Stadil.

Ansøgning



Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Odense C

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for din portefølje i projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Te..
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • PROJEKTLEDER - FYN

    PROJEKTLEDER – ANLÆG – FYN TRÆKKER DIN KARRIERE RØDDER I ANLÆGSBRANCHEN? VIL DU VÆRE FRONTLØBER FOR BÆREDYGTIGHED I ODENSE ? Har du lyst til at være en del af en bæredygtig og spændende bra..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Studentermedhjælper med flair for koordinering og ...

    Bliver din hverdag også bedre, når du hjælper andre til succesoplevelser? Er du struktureret, har et skarpt overblik, og nyder kundekontakt? Så er det lige dig, vi mangler! I [xxxxx] Digital W..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektledere/bygherrerådgivere med byggeerfaring ...

    Kan du håndtere ansvaret for flere samtidige byggeprojekter fordelt på kommunens 550 ejendomme? Kan du se muligheder og løsninger på ændrede behov, som ingen andre har tænkt på? Vil du arbejde med .
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 6
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 4
21. august 2024 3
20. august 2024 3