Projektleder/projektassistent med potentiale til at blive projektleder, søges til El-Infrastruktur afdeling i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vi søger en stærk projektleder/projektassistent, der sikrer at vores projekter kommer godt i mål. Med udgangspunkt i Odense, tilbydes du et spændende og ansvarsfyldt job, der dagligt vil kræve at du gør dig umage og bringer al din ekspertise og erfaring i spil. Du kommer til at arbejde med alle aspekter inden for projektledelse, såsom produktionsplanlægning, økonomi, kvalitetssikring og dokumentation mv. Med reference til afdelingslederen for el-net syd, og i samarbejde med vores øvrige dygtige og engagerede projektledere og projektassistenter i teamet, får du ansvaret for projektledelse inden for infrastrukturprojekter, som både omhandler opgaver relateret til lavspænding og højspænding.

Dine opgaver omfatter:

  • Personaleledelse
  • Projektøkonomi
  • Tilsyn med arbejdet på byggepladserne
  • Strukturering af arbejdet
  • Indkøb af materialer
  • Koordinering af arbejdsopgaver
  • Arbejdsmiljø og tilsyn


  • Den rette profil:

    Du har gerne en solid projekterfaring og har praktisk erfaring med redskaber inden for projekthåndtering i branchen. Hvis du ikke har erfaring inden for projektledelse, skal du ikke tøve med at søge alligevel, idet Bravida i så fald vil give dig den nødvendige oplæring. På det fagtekniske er du elektroteknisk stærk, og har gerne erfaring inden for el-forsyning, men ikke et krav. Du kan være uddannet el-ingeniør, maskinmester, elinstallatør eller tilsvarende. Din uddannelsesmæssige baggrund har givet dig indgående teoretisk og teknisk viden, inden for anlægsopgaver eller almindelige el-installationer. Har du samtidig en håndværksmæssig baggrund, er det en klar fordel, men ikke et krav. Du kommunikerer godt og sikkert i såvel skrift som i tale.

    Som person er du udadvendt, handlingsorienteret og udstyret med et højt drive. Du er holdspiller og bidrager aktivt til produktivitet og trivsel i afdelingen. Du arbejder struktureret og har styr på detaljerne, hvilket er nødvendige forudsætninger i dit arbejde. Som kollega er du fleksibel og hjælpsom, og du bidrager med energi og et godt humør. Du tager ansvar og formår at engagere folk omkring dig.

    Vi tilbyder:

    Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør af tekniske installations- og serviceydelser. Du får et stort råderum og indflydelse på dine egne projekter. Du er direkte med i beslutningsprocessen i en flad og effektiv organisationsstruktur. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og du vil løbende få opdateret din tekniske viden.

    Yderligere oplysninger:

    Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Martin Hjeronimus Larsen på telefon 2525 3734 eller på mail [email protected] for at høre mere om jobbet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Odense

    Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Projektleder
    • Odense
    • Søndag den 28. november 2021

    Lignende jobs

    • Projektleder i Odense

      PROJEKTLEDER – ANLÆG – FYN TRÆKKER DIN KARRIERE RØDDER I ANLÆGSBRANCHEN? BLIV FRONTLØBER FOR BÆREDYGTIGHED I ODENSE ? Har du lyst til at være en del af en bæredygtig og spændende branche samt .
      • Projektleder
      • Odense
      Få mere info
    • Projektleder i Odense S

      Har du et stærkt servicegen og trives du af selvstændigt at planlægge og koordinere din dag, og kan du lide at yde en god service for vores kunder? Textilia Group A/S afdeling for Cleaning søger en..
      • Projektleder
      • Odense S
      Få mere info
    • Projektleder i Odense S

      Er du i stand til at sætte retning, samt lede mennesker og projekter? Så er denne spændende position som projektchef i [xxxxx]s afdeling i Odense måske noget for dig?Bliv en del af en succe..
      • Projektleder
      • Odense S
      Få mere info
    • Projektleder i Odense C

      Odense Universitetshospital (OUH) søger en engageret projektmedarbejder til Klinisk FarmakologiOdense Universitetshospital (OUH) søger en engageret og ansvarsbevidst projektmedarbejder til en 1-å..
      • Projektleder
      • Odense C
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som projektledere i Odense

    Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Odense.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte projektledere i Odense over tid

    Dato Alle jobs som projektledere
    5. juli 2024 38
    4. juli 2024 40
    3. juli 2024 38
    2. juli 2024 38
    1. juli 2024 38
    30. juni 2024 36
    29. juni 2024 36
    28. juni 2024 37
    27. juni 2024 35
    26. juni 2024 36
    25. juni 2024 34
    24. juni 2024 33
    23. juni 2024 30
    22. juni 2024 30
    21. juni 2024 30
    20. juni 2024 29
    19. juni 2024 31
    18. juni 2024 31
    17. juni 2024 33
    16. juni 2024 35
    15. juni 2024 36
    14. juni 2024 38
    13. juni 2024 34
    12. juni 2024 34
    11. juni 2024 34
    10. juni 2024 35
    9. juni 2024 33
    8. juni 2024 34
    7. juni 2024 33
    6. juni 2024 29
    5. juni 2024 31

    Værd at vide når du søger job som projektleder i Odense

    Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

    Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

    At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

    Bydele i Odense 

    Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

    Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

    Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

    Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

    Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

    Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

    Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

    Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

    Mere information om Odense 

    Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.