Rekrutteringsfirma

projektchef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Brænder du for projektledelse og har du ambitioner om at vækste en forretning og dine egne kompetencer? Du har nu muligheden for at blive en del af en arbejdsplads fyldt med spændende og udfordrende projekter.

På vegne af vores kunde DomusNova søger vi en projektchef.

Jobbet


Som projektchef vil du få en tidlig inddragelse i projekterne og vil spille en stor rolle i planlægningen af projekterne helt fra investering i grunde til overlevering af boligerne til administrationen. Her vil du bl.a. være ansvarlig for at planlægge og udvikle projektet i samarbejde med ledelsen og projektledere.

I din nye rolle som projektchef vil du spille en stor rolle i den samlede proces, som DomusNova kører på deres bygge- og investeringsprojekter. Du vil være ansvarlig for at projekterne forløber sig indenfor for den planlagte tidsramme og planlægge hvordan projekterne skal prioriteres, så det stemmer overens med den samlede proces.

Dine primære arbejdsopgaver:


• Ansvarlig for projekters tid, økonomi og kvalitet stemmer overens
• Prioriterer projekter og holde overblik over disse
• Koordinere med forskellige interessenter
• Udvikle nye projekter
• Lede og sparre med projekt –og byggelederne

De fleste af DomusNovas byggeprojekter er placeret på Sjælland og lidt rundt omkring i andre dele af landet. I rollen som projektchef forventes det at du har interesse i at besøge de forskellige byggerier og følge op på om der er styr på tingene.

Den rette kandidat


Vi søger dig, som brænder for at få en masse ansvar og har lysten og evnerne til at varetage rollen som projektchef. Vi forestiller os, at du har erfaring med at drive byggeprojekter, samt projektledelseserfaring. Derudover at du har det håndværksmæssige kendskab til en byggeproces, og at du kan fungere og trives med selvstændigt arbejde. Det forventes at du har stærke evner indenfor økonomi, tids- og kvalitetsstyring, samt kommunikative og ledelsesmæssige kompetencer.

For dig


Hos DomusNova får du en arbejdsplads fyldt med spændende, udfordrende og varierende projekter. DomusNova er samtidig en virksomhed med store vækst ambitioner, hvor du kan være med til at sætte dit personlige præg på arbejdsgange og processer. Herudover vil der være rig mulighed for at du kan skabe din egen arbejdsplads og udvikle denne.

I din nye rolle som projektchef for DomusNova vil du spille en stor rolle i at bygge organisationen op udvikle nye boligprojekter.

Om DomusNova


DomusNova Boligbyg er en del af Kim Dencher Johansen Holding, som også ejer 27 andre selskaber.

DomusNova er i øjeblikket på en spændende vækstrejse og ønsker derfor at få flere kolleger ombord for at tage virksomheden til nye højder. DomusNovas forretningsområder består af opførelse og udlejning af boliger. DomusNova har i øjeblikket over 3000 boliger i porteføljen og har ambitioner om at bygge over 600-800 boliger om året.

Virksomheden har lokation i Randers, hvor deres fabrik også er placeret. I øjeblikket bygger virksomheden deres projekter på traditionelvis, men vil på sigt ændre byggemetoden, hvor du også vil spille en stor rolle i at få implementeret dette.

Vil du med på holdet?


Søg stillingen ved at trykke på ”ansøg”. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af DomusNova. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. For yderligere information om jobbet kan du kontakte Sourcing Partner Kerem Özdemir på tlf. +45 92 92 20 72 eller Chefkonsulent Kasper Bie Rode på tlf. +45 24 98 10 31.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Randers C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Randers C over tid

Dato Alle jobs som projektledere
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1