Rekrutteringsfirma

innovativ automationsvirksomhed søger ny automationsingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

PD-Automation har travlt, og derfor søger vi 2-3 engagerede og motiverede automationsingeniører, som har lyst til at være en del af denne rejse.



Trives du med projektorienteret arbejde og sidder programmering af PLC og/eller SCADA-applikationer på rygraden? Vil du have mulighed for at arbejde med mange forskellige programmeringsopgaver inden for de områder, du selv godt kunne tænke dig at udvikle dig på? Vil du være med i alle faser af et projekt, lige fra det indledende kundemøde, hvor der dokumenteres, hvad kundens anlæg skal kunne, til implementering og test on-site. Får du et kick ud af at du er med til at programmere undervejs og afstemme de forskellige faser med kunden for at sikre den rigtige retning? Så er det dig vi søger til PD-Automation!

Du får et bredt ansvar og berøring med komplette og komplekse projekter


Som automationsingeniør bliver du ansvarlig for egne projekter inden for dit ekspertiseområde, PLC og/eller SCADA. Dette betyder, at din berøringsflade igennem hele organisationen er stor, da du ofte samarbejder og sparrer med de øvrige automationsingeniører hos PD-Automation, for at løse opgaven og sikre stor kundetilfredshed hele vejen igennem projektet.
PD-Automation har et meget tæt forhold til deres samarbejdspartnere, som de igennem mange år, har leveret automationsløsninger til. Derfor vil du opleve en stærk relation til disse samarbejdspartnere, som medvirker til nogle spændende projekter, som du bliver en stor del af.

Du skal kunne opfylde følgende kvalifikationer


-Du har en teknisk relevant uddannelse.
-Du har erfaring med procesanlæg eller maskinstyringer.
-Du har erfaring med programmering af PLC, HMI eller SCADA systemer.
-Du har erfaring med Siemens, Rockwell eller andre platforme.

Du skal besidde følgende personlige egenskaber


-Du skal være ydmyg og have lysten til at lære og udvikle dig både fagligt og personligt.
-Du skal brænde for automation, og kan forene dig med PD-Automations grundlæggende værdier.
-Du skal være omhyggelig og kvalitetsorienteret i din arbejdsform.
-Du skal kunne bevare overblikket, og samtidig have sans for detaljen.
-Du skal have lyst til at blive en del af et mindre automationshus, hvor samarbejde og holdånd er afgørende.

Hvad kan PD-Automation så tilbyde dig?


Du bliver en del af et innovativt automationshus med engagerede og kompetente medarbejdere, der udvikler kreative og avancerede løsninger til områderne Miljø & Energi, Pharma, Industri, Fødevare. Du kan derfor se frem til vidensdeling på højt niveau og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

PD-Automation har fokus på individuel udvikling, og tilbyder dig kurser og træning, så du løbende er opdatereret med de nyeste teknologier. Du vil også få en god onboarding, så det sikres at du bliver integreret ordentligt, forstår kulturen og ikke mindst bliver en naturlig del af PD-Automation.

Du kommer derudover til at indgå i et uformelt og roligt arbejdsmiljø, hvor du får tid til at fordybe dig, og dermed kan levere nogle kvalitetsløsninger, uden at blive forstyrret og stresset. Samtidig får du nogle kolleger, som brænder for automation og PD-Automations værdier, og det forventes også af dig.

Vil du være Automationsingeniør hos PD-Automation?



Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af PD-Automation. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews.

Om Randstad


Randstad er en del af den internationale Randstad Group, som med en årlig omsætning på € 23,7 mia. er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Randers C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Randers C over tid

Dato Alle jobs som projektledere
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1