Teknisk serviceleder med relevant erfaring og fokus på forretningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødekro

Har du flair for at udvikle kunder samt lede teknikere? Har du lyst til at udvide CBRE Teknisk servicepartners mekaniske forretningsområde yderligere med fokus på systematisk forebyggende vedligehold, hvor du sammen med dygtige kolleger skal servicere danske industrivirksomheder? Så læs med!

CBRE Teknisk servicepartner søger en mekanisk teknisk serviceleder, der kan tage et medansvar for at udvikle det store potentiale for systematisk forebyggende vedligehold hos vores nuværende kunder. I det daglige sikrer du, at vi leverer god mekanisk service samtidig med, at du agerer sparringspartner for kunderne med fokus på systematisk forebyggende vedligehold af deres produktionsapparat. Du bliver tilknyttet vores afdeling i Sønderjylland, med base på vores kontor i Rødekro, og du kommer til at servicere fortrinsvist kunder i Jylland.

Planen er, at vi skal vækste det mekaniske område markant, og du kan bidrage positivt til udviklingen. Vi har en flad virksomhedsstruktur, hvor medarbejderne har stor beslutningskraft.

Dine arbejdsopgaver

I rollen som mekanisk teknisk serviceleder får du ansvaret for at udvikle på nye og eksisterende kunder. Du skal sikre, at ledelsen og driften af serviceopgaver og montører er optimal. Det indebærer, at du kan sætte det rette team af teknikere til opgaven, så kunderne får en værdiskabende service og rådgivning inden for forebyggende vedligehold af produktionsudstyr, kraner, gear, hydraulik, pumper og motorer. Vores mål er, at kunderne på sigt skal opleve besparelser på vedligeholdelsesbudgettet, når de samarbejder med os. Derudover skal du blandt andet:

  • Servicere og udvikle eksisterende kunder.
  • Tiltrække, fastholde og udvikle vores team af teknikere.
  • Sikre et godt samarbejde med CBRE Teknisk servicepartners øvrige forretningsområder (el og automation).
  • Sikre effektiv drift og kundepleje, blandt andet ved at følge op på aktiviteter og være proaktiv sparringspartner for kunderne.
  • Udarbejde optimale mekaniske løsninger og dermed udvikle forretningsområdet yderligere med fokus på systematisk forebyggende vedligehold.

Din vej til succes

Vi søger en tillidsvækkende profil, der formår at skabe og vedligeholde stærke relationer internt og eksternt. Vi forventer, at du har erfaring med vedligehold i en produktion samt en relevant teknisk baggrund som maskinmester, produktionsteknolog eller lign. og har fokus på at drifte dine opgaver optimalt i en travl hverdag. Derudover har du:

  • Forståelse for kundernes behov, og hvordan du kan hjælpe dem til succes.
  • Gode lederegenskaber, så du kan bidrage til vækst og udvikling af vores stærke team af teknikere.
  • En samarbejds- og løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaver, der varierer fra dag til dag.
  • Gode evner indenfor planlægning, struktur og prioriteter.
  • Gode erfaringer og evner indenfor effektiv drift af opgaverne og opfølgning overfor kunder.

Vi tilbyder et stærkt samarbejde med dygtige kolleger

Vi giver dig mulighed for at indgå i et stærkt tværfagligt samarbejde med dygtige kolleger i hele landet. Du får tilmed mulighed for at præge, hvordan du planlægger og prioriterer indsatser i forhold til kunderne på det mekaniske område. Vores kultur er præget af seriøsitet og professionalisme – med plads til humor og frihed under ansvar. Hos CBRE Teknisk servicepartner er medarbejderne vores vigtigste ressource, og derfor tilbyder vi løbende mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Virksomheden

Vi er en landsdækkende virksomhed med flere end 1000 medarbejdere. Hver dag hjælper vi dansk industri og erhverv samt udbygger og fremtidssikrer infrastrukturen inden for el-teknik, mekanik, automation og en række specialer, herunder Telecom. Hos CBRE Teknisk servicepartner bliver du en del af en værdibaseret virksomhed, hvor vi vægter engagement, ansvarlighed og frihed, respekt og humor højt.
Læs mere: www.cbre-tekniskservicepartner.dk

CBRE Teknisk servicepartner er ejet af CBRE Group, Inc. som er verdens største erhvervsejendomsrådgiver med en omsætning på $23,8 milliarder i 2020 og mere end 100.000 ansatte verden over (ekskl. affiliates). CBRE GWS er verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder facility management og strategisk ejendomsrådgivning. Målet er at hjælpe både lokale og globale virksomheder, der ønsker at effektivisere ejendomsporteføljen og fokusere på kerneforretningen.

Læs mere på www.cbre.dk/gws.

Spørgsmål

Du er meget velkommen til at kontakte afdelingschef Peter Kvist på tlf. 3089 4695 og få en uforpligtende snak om din fremtid. Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for CBRE Teknisk servicepartner, så send os din ansøgning hurtigst muligt via ”søg stillingen”, da vi løbende afholder samtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødekro.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Rødekro
  • Fredag den 24. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Rødekro

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Rødekro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Rødekro over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0