Projektmedarbejder til udvikling af seniorliv og bynære fællesskaber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Vil du være med til at nytænke og udvikle det gode byliv for seniorer, hvor stærke fællesskaber og naturens betydning for trivslen er i centrum? Og er du skarp til at afdække og udvikle løsninger sammen med borgere og andre relevante aktører? Så er du måske den projektmedarbejder, som vi søger til et nyt toårigt udviklingsprojekt

Om jobbet

At indgå i store og små bynære fællesskaber giver oplevelse af at høre til og øger vores livskvalitet. Samtidigt ved vi, at fælleskaber og tilhør gøre os bedre til håndtere svære situationer, også når vi bliver ældre.

Dette toåriget nyskabende projekt med titlen ”Når jeg blir´ gammel”, er støttet af Social- og Boligstyrelsen. Målet er at undersøge og udvikle fællesskaber med seniorer (65+), der er flyttet til nyetablerede boligområder i Rødovre. Sammen med borgerne vil vi afdække, udvikle og afprøve meningsfulde aktive fællesskaber i nærmiljøet. Det toårige projekt har et særligt fokus på byen og naturens betydning for målgruppens mentale og fysiske sundhed.

Vi søger en fagligt stærk projektmedarbejder, der har lyst til at spille en nøglerolle både i udvikling og i praktisk håndtering af projektet. I et tæt samarbejde med et tværfagligt team vil du stå for at indsamle indsigter gennem interviews, fokusgruppemøder og deltagerobservationer, som skal gøre os klogere på målgruppens ønsker til, tanker om og interaktion med byens rum og egen trivsel. Viden der efterfølgende bruges som afsæt for at samskabe og understøtte senior-til-senior aktiviteter og derigennem udviklingen af bynære fællesskaber. Undervejs er det muligt at inddrage lokale kulturinstitutioner og foreninger. Det tværfaglige team inkluderer kollegaer fra kultur-, kunst-, byplanlægning- og sundhedsområdet.

Din profil
Du er antropolog, etnolog, sociolog eller har anden lignende uddannelse. Erfaringer med socialt arbejde, gerne inden for mental, social og fysisk sundhed samt interesse for kunst og kultur vil være en fordel. Du må gerne være nyuddannet.

  • Du er analytisk og har erfaring med at omsætte data til læring. Du har gerne konkret erfaring med bearbejdning af kvalitative data lige fra datadesign, -indsamling og -bearbejdning.
  • Du er lyttende og nysgerrig, og du brænder for inddragelse af borgerperspektivet, når du udvikler løsninger.
  • Du kan facilitere en proces, hvor andre perspektiver og idéer kommer i spil
  • Du er iderig og kan skabe overblik over løsningsforslag.
  • Du motiveres af at gå på opdagelse i komplekse problemstillinger
  • Du kan lide at arbejde i krydsfeltet mellem kultur, sociale indsatser og byudvikling og formår at inddrage lokale aktører så som kulturinstitutioner, foreninger og seniorråd.
  • Du kan bidrage til et godt samarbejde. Du bliver en nøgleaktør i projektet, og det er vigtigt, at du formår at bygge et tillidsfuldt forhold til alle interessenter i projektet, både menneskeligt og fagligt.
  • Som projektmedarbejder i den tværfaglige projektgruppe skal du kunne skabe struktur, danne overblik og godt samarbejde.
  • Det er en fordel, at du har indsigt i målgruppen og/eller mental sundhed og trivsel.



Derfor skal du vælge os

Rødovre Kommune er en velfærdskommune i vækst. I forbindelse med den aktuelle udvikling af en ny bymidte i Rødovre med titlen Gartnerbyen, arbejdes der i kommunen på tværs af fagligheder for at lægge et godt fundament for det kommende byliv. I det arbejde vil vi involvere borgere for at blive klogere på forskellige målgruppers ønsker og behov i byens rum. Det ambitiøse mål er, at Gartnerbyen og det central bystrøg, Aage Knudsens Strøg, vil blive et mangfoldigt og involverende byrum, der understøtter oplevelser på tværs af sociale lag, bopæl og interesser.

Vi det i Rødovre Kommunen som en styrke, at vi samarbejder på tværs af forvaltninger og fagligheder og inddrager såvel kunst, som sociale metoder i arbejdet med komplekse problemstillinger som eksempelvis ufrivillig ensomhed og mistrivsel.

Kultur- og Fritidsforvaltningen er projektejer, og du vil som projektmedarbejde have dit daglige afsæt herfra, men vil få en bred berøringsflade i kommunens forvaltninger og institutioner. Du vil være med til at udvikle og nytænke metodisk, teoretisk og gennem borgernære aktiviteter. Til projektet er knyttet en professionel tegner, der på en inspirerende og nyskabende vis vil bidrage til udviklingen af visuel dataindsamling, anderledes refleksionsmuligheder og visuel forankring af seniorfællesskaber.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte faglig projektleder Anni Lave Nielsen på telefon 40 97 94 24.

Ansøgning
Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 15. februar 2024.Der afholdes samtaler den 26.02.24 over middag og evt. 2. samtaler den 28.02.24.Klik på knappen ”søg job” for at sende din ansøgning.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Rødovre
  • Torsdag den 15. februar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    [xxxxx]KBH er på en spændende fremmarch hvor der er stor efterspørgsel i markedet, mens vores kompetencer bliver bredere og stærkere dag for dag. Vi kommer ud af et stærkt teknisk fundament, me..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Are you passionate about driving growth and identifying new business opportunities? Do you have strong analytical skills, the ability to build strategic partnerships, and are you excited about digi..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you ready for an exhilarating career journey? We are looking for a Business Partner Lead to collaborate closely with one of our exceptional diabetes medical teams, as well as the Vice President..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you seeking a strategically important position to improve and drive processes within the protection of Novo Nordisk buildings? Do you have extensive experience as an Operations Project Manager .
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som projektledere
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1