Er du vores nye projektleder med fokus på forretningsudvikling?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Er du vores nye projektleder med fokus på forretningsudvikling?

Med ambitionerne om at skabe bæredygtig omstilling, udvikling og vækst på Bornholm, ønsker Bornholms Energi & Forsyning (BEOF) at styrke kompetencerne inden for forretningsudvikling. Vi har et fokus på at levere en god service til vores kunder og gøre, hvad vi kan, for at sikre lave priser. Vi betragter energi som en vare og ønsker at øge indtægterne til Bornholm, når vi sælger energi til de danske og skandinaviske markeder. Vi ønsker at skabe nye arbejdspladser i dette hverv med henblik på omstilling, udvikling og vækst på Bornholm. I arbejdet med dette har vi et stålsat fokus på den grønne omstilling og på at bidrage til et bæredygtigt samfund. Med disse ambitioner søger vi en projektleder med fokus på forretningsudvikling, eksekvering og samarbejde.

Din rolle

I BEOF får du en central rolle i at lede og drive projekter, der styrker vores eksisterende energi- og forsyningsområder samt engagerer BEOF i ny forretning. Du vil indgå i et nyetableret ’Forretningsudviklingsteam’ i BEOFs afdeling for Strategi- og forretningsudvikling. Du vil som projektleder have et tæt dagligt samarbejde med teamets øvrige medlemmer med henblik på sparring, udvikling og eksekvering. Kollegialt sammenhold og fælles mål er essentielle i både team og afdeling. I begyndelsen vil du deltage i eksisterende projekter og løbende blive fortrolig med vores projektmodel, styringsværktøjer og få indsigt i markedet. På sigt vil du også skulle opstarte og lede nye projekter, samt deltage i idéudviklingen af nye muligheder.

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af at:

  • Varetage planlægning og koordinering af forretningsprojekterne i samarbejde med forretningsudviklingsteamet og evt. eksterne rådgivere
  • Samarbejde med BEOFs øvrige afdelinger om gennemførelse af opgaver i forretningsprojekterne
  • Bidrage til, at projekternes værdiskabelse forankres i de eksisterende forretningsområder i samarbejde med kollegaer på tværs af BEOF
  • Understøtte udbudsprocesser og markedsafdækning, herunder markedsanalyser, forhandlinger og relationsopbygning med BEOFs eksterne samarbejdspartnere
  • Deltage i afdækning af effektiviseringspotentialer og udviklingen af nye forretningsmuligheder og -projekter

Din baggrund

Rollen som projektleder kræver både en stærk faglig baggrund og menneskelige evner. Det er væsentligt, at du kan samarbejde med resten af teamet og kollegaer på tværs af BEOFs afdelinger. Vi forestiller os, at du er åben, positiv, struktureret, analytisk og er god til at kommunikere. Vi ser for os, at:

  • Du har en baggrund inden for ingeniørvidenskab, samfundsvidenskab, økonomi, eller på anden måde har tilegnet dig stærke faglige kompetencer inden for projektledelse og analyse
  • Du har personligt drive og evner at drive projekter i mål
  • Du kan hurtigt sætte dig ind i nye projekter og har viljen til at samarbejde om at få ting til at ske
  • Du har interesse i at lære nyt og udvikle dig, dele erfaringer og samarbejde på tværs af fagligheder

Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Energi- og forsyningssektoren og den bæredygtige omstilling
  • Projektledelse og forretningsudvikling

Du tilbydes

Vi tilbyder et spændende job i en ambitiøs virksomhed i konstant udvikling. Du vil blive del af et dedikeret Forretningsudviklingsteam, hvor projekterne fokuserer på vedvarende energi eller andre teknologier, der kan være med til at styrke den bæredygtige omstilling og lokale vækst og udvikling på Bornholm. Forretningsudviklingsudviklingsteamet hører under afdelingen for Strategi og Forretningsudvikling, der tæller 17+ dygtige kollegaer, der bl.a. arbejder med BEOFs innovationsprojekter sammen med samarbejdspartnere fra hele verden.

I stillingen vil du have gode muligheder for fleksibilitet i arbejdet, men som en både social og vidensudviklende afdeling er det også vigtigt at mødes fysisk og få talt sammen. Derfor vil du som udgangspunkt få base hos BEOF i Rønne. Her får du dygtige og sociale kollegaer, som vil høre, hvad du har lavet/skal lave i weekenden – måske over en drink i fredagsbaren. Derudover tilbydes du løn efter kvalifikationer, pensionsordning og diverse personalegoder.

Sådan søger du

Stillingen er en fastansættelse, enten på fuldtid eller deltid. Du søger stillingen ved at trykke på "Søg stillingen" på denne side, og sende en ansøgning, der skal bestå af et PDF-dokument med maksimalt 1 sides motiveret ansøgning og maksimalt 2 siders CV.

Yderlige oplysninger om stillingen kan du få hos: Afdelingschef for Strategi og Forretningsudvikling, Jeppe Eimose Waagstein på telefon 51 60 58 17 eller via e-mail [email protected] eller teamleder for Forretningsudvikling, Christian Jacobsen på telefon 24 78 19 91 eller via e-mail [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Rønne
  • Søndag den 17. marts 2024

Lignende jobs

  • Projektchef

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Projektleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Projektkonsulent – Læksikring

    Har du erfaring med opsøgende og rådgivende teknisk salg? Har du en teknisk baggrund som f.eks. el-installatør, el- eller VVS-tekniker? Har du talent for god rådgivning og udvikling af relationer? .
    • Projektleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Erfaren projektleder til bevaringsværdige renoveri...

    Brænder du for specielle og bevaringsværdige byggerier? Har du god erfaring med renovering og ombygning af erhvervsbygninger – også de bevaringsværdige? Og fylder bæredygtighed og godt købmandskab .
    • Projektleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Projektleder i Hele Danmark

    Projektleder Er du klar til at tage styringen og sikre succesfuld gennemførelse af projekter? Vi søger en dygtig og engageret projektleder til vores team. Hvis du har evnerne og erfaringen til at..
    • Projektleder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0