Foreningen INSP søger ny visionær leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Har du kulturelt overskud og sans for socialøkonomi?

Vores leder tager på nye eventyr på den anden side af kloden, og vi søger derfor én, der har lyst og mod på at tage over fra 1. august. Én der har kompetencerne til at kigge ind i fremtiden og udvikle organisation, vision og økonomi. Vi står overfor en større udbygning med nye aktiviteter og spændende eksterne samarbejder, og håber du vil med på rejsen.

INSP er en forening og et visionært kultur- og medborgerhus i hjertet af Roskilde, hvor mange mennesker mødes hver dag og får bragt deres talenter og ressourcer i spil. Alle der træder ind ad døren bliver betragtet som frivillige, og mødes med et åbent mindset. Værten tager imod, og sikrer at du føler dig velkommen.

Vi fejrer foreningens 10-års fødselsdag i år, og glæder os til at udfolde vores nye rolle som bydelshus på Slagteriet.

Vi er pt. 12 ansatte fra mange forskellige faggrupper – køkkenmedarbejdere, akademikere, gymnasielever mfl. Vi har ofte studerende i praktik fra diverse uddannelser, og de bidrager alle til husets mangfoldighed og gode ideer til nye projekter.

Du kan læse mere om os her: www.insp.dk / www.facebook.com/insproskilde / www.instagram.com/insproskilde

Indhold og forventninger

Som leder af INSP har du en varieret hverdag med ledelses-, udviklings- og driftsopgaver. Du har ansvaret for medarbejderne, forretningsudviklingen og økonomien. Du har et tæt samarbejde med foreningens bestyrelse og bestyrelsen for vores ejendomsfond. I samarbejde med bestyrelsen sætter du den strategiske retning, og i tæt samarbejde med medarbejderne fører du det ud i livet.

Du er optaget af social innovation i civilsamfundet, og synes den akademiske udvikling på området er spændende. Du har kommerciel forståelse, og erfaring med fundraising. Du har også et godt samarbejde med frivillige og er synlig i huset. Kompetencer der skal sikre at INSP fortsat er fremtidens medborger- og kulturhus med Danmarks første og eneste elektroniske platform og mødested, med et mix af nye partnerskaber, værksteder, aktiviteter og perspektiver, der peger ind i fremtidens socialt-innovative rum.

Du har erfaring med ledelse, gerne fra en socialøkonomisk virksomhed. Erfaring med bestyrelsesarbejde vil også være en fordel. Du nyder at lave forretningsudvikling og finde nye spændende veje til projekter, f.eks. i samarbejde med forvaltninger i kommuner. Du kan kommunikere på alle niveauer og kommunikerer respektfuldt med alle, uanset om det er gymnasieeleven, direktøren eller politikeren. Du må rigtig gerne have politisk forståelse.

Du har en akademisk baggrund og/eller lang erfaring fra en lignende stilling. Du kan se muligheder i det meste og er god til at inddrage andre. Medarbejderne er vant til frihed under ansvar, hvilket er en væsentlig værdi på INSP.

Er det dig?

Du søger jobbet ved at sende en ansøgning til [email protected] senest d. 28. maj.

Spørgsmål kan rettes til nuværende leder Camilla Martens: [email protected]

Vi forventer at afholde samtaler i uge 22.

Vi glæder os til at læse din ansøgning

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Roskilde
  • Fredag den 28. maj 2021

Lignende jobs

  • Senior Document Controller

    Are you familiar with document management processes and have experience with handling large amounts of documentation and setting up systems for different projects? Can you multitask and drive progr..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Er både administrative opgaver og koordinering af ...

    Som administrativ medarbejder i staben er du kompetent og engageret i dit felt og begejstres over både indhold, processer og facilitatorrollen i og omkring arbejdet med arbejdsmiljø. Samtidig trive..
    • Projektleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Klinisk projektkoordinator

    Vi søger en selvstændig og dynamisk kollega med sans for systematik til vores forskningsfunktion. Din primære tilknytning bliver Steno diabetes-, stofskifte- og osteoporoseambulatorie; men du v..
    • Projektleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Validation Engineer

    In [xxxxx], we have a passion for improving patients’ lives all over the world, and we are therefore expanding our API Manufacturing capacity in Kalundborg. Will you help us bringing that pa..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 4
8. august 2024 5