Rekrutteringsfirma

Projekteringsleder til byggeprojekter, Midtjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Vil du være en del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer ejendomme?

Birch Ejendomme beskæftiger sig med udvikling/byggeri, udlejning, køb og salg af ejendomme til private og erhverv. De er i stor vækst og søger derfor endnu en projektleder til gennemførsel af deres bygge- og anlægsprojekter. Deres projekter er enten større rækkehusbyggeri eller etagebyggeri med tilhørende byggemodninger.

Jobbet:

Som projekteringsleder får du ansvar for at drive projekterings processen på udvalgte projekter, og indgår i et dynamisk samarbejde med bl.a. projektudviklere og projektledere og ikke mindst kalkulation/indkøbsafdelingen. Du vil indgå i en matrixorganisation, hvor projektreferencen på det enkelte projekt er projektchefen.

Du er med på projekterne fra projekteringsfasen til færdigt endeligt byggeprojekt og stillingen spænder derfor bredt, med mange udfordringer, og stort ansvar, men indeholder også muligheden for at være med til og sætte dit eget præg på byggerierne og medvirke til at de udvikler sig i en retning hvor modelbaseret kalkulation er en naturlig del af dagligdagen.

Opgaverne spænder fra indsamling af og formidling af projekteringsgrundlag, til udarbejdelse af tidsplaner for projektering af projekter, entrepriseomfang, afklaring og opfølgning på myndighedsforhold, afholdelse af projekteringsmøder, samt deltagelse i møder med bygherre, generel opfølgning på igangværende projekter, og endelig generelt bistå projektudvikling med nye opgaver.

Faglige kompetencer:

Du har erfaring med projektering og projektledelse, fra anden virksomhed indenfor byggeri. Du har en bred byggefaglig erfaring med hele forløbet af større og flere byggeprojekter, projektledelse fra større entreprenørfirma, såvel som godt kendskab til byggebranchens aftaleforhold (AB 18 m.m.) og spilleregler indenfor både rådgivning og udførelse.

Din baggrund kan f.eks. være ingeniørmæssig uddannelse, eller som bygningskonstruktør, indenfor byggeri, og gerne en håndværksmæssig baggrund. Derudover forventes der kompetencer indenfor økonomi og relevante IT-programmer til byggeriets verden, gerne kendskab til Revit, 3D modeller, BIM. Officepakken er et integreret værktøj i din dagligdag.

Personlige kompetencer:

Som person besidder du et stort drive, er entusiastisk, har en proaktiv indstilling, samt er nytænkende og har lyst til at udfordre ”det vi plejer” og kan fremelske forudseenhed, og agere roligt med overblik, når der er travlt. Du tager 100% ejerskab på opgaverne, selvom du indgår i teams. Du er ærlig og står ved dine holdninger. Du er resultatorienteret og aktiv i processerne, og god til at kommunikere.

Du tilbydes:

  • Et spændende job med mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Et team af kompetente og humørfyldte kolleger.
  • Arbejdstid 37 timer om ugen.
  • Tiltrædelse snarest, men vi venter gerne på den rette.

Om Birch Ejendomme

Birch Ejendomme er ca. 250 medarbejdere, der holder til i nye lokaler i Silkeborg.

De har en uformel omgangstone, og de arbejder ud fra værdien ordentlighed.
De er ambitiøse og lægger samtidig vægt på at have det sjovt sammen, blandt andet i forbindelse med mange sociale arrangementer.

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Ansøgning:

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Headhunter Michael Folmann, Effektiv Rekruttering via tlf. 2121 6464 som forestår denne rekruttering for Birch Ejendomme.

Indsend venligst din ansøgning og CV via vores online ansøgningsskema i højre kolonne.

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Projektmedarbejder til Netto

    Om jobbet: Om jobbet:Ved du hvad en hyldeforkant er? Hvis ikke, skal du nok snart finde ud af det! Netto har nemlig skudt gang i en stor, spændende opgave.I alle landets Netto-butikker skal de klas..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektmedarbejder til Netto

    Om jobbet: Om jobbet:Ved du hvad en hyldeforkant er? Hvis ikke, skal du nok snart finde ud af det! Netto har nemlig skudt gang i en stor, spændende opgave.I alle landets Netto-butikker skal de klas..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Erfaren Projektleder/Projektchef til vand- og klim...

    <p><em>Herning, Danmark</em></p><p>Søg stillingen som projektleder/projektchef indenfor klimatilpasning og vandprojekter og bliv en nøglespiller i arbejdet med at form..
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info
  • Projektleder til Sjælland med erfaring fra byggeri...

    Er du en ambitiøs projektleder, som er god til at samle dine projektteams om et fælles mål? Har du det store overblik og stadig arbejde hands-on gennem hele processen? I [xxxxx]s sjællandske .
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. oktober 2024 4
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 2
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 2
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2