Vil du være ansvarlig for vores forretningsprocesser?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skagen

Kunne du tænke dig at arbejde med komplekse forretningsprocesser, hvor du har en bred kontaktflade og mange opgaver, der skal koordineres og styres?

Kan du svare bekræftende på dette, så kan du være vores nye kollega i Master Data Governance Afdelingen i Center for Styring, som er en del af Supply Chain Divisionen i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelsen.

Om os

Master Data Governance Afdelingen arbejder med regelsæt for ensretning af data og dokumentation, der understøtter logistikken for alt materiel i Forsvaret. Det er vores opgave at sikre bedst mulig datakvalitet, vi arbejder med strukturering, controlling og løsninger af høj kvalitet. Vi samarbejder på alle niveauer og på tværs af afdelinger, divisioner, styrelser og kommandoer.

Om stillingen

Den medarbejder vi søger, skal have ansvarsområde omkring forretningsprocesserne for den funktion, der sikrer at soldaten har det materiel, som skal anvendes til at løse opgaven. Denne funktion er i forsvaret benævnt som Materiel Normering. Funktionen anvendes på mange niveauer, strategisk, operationelt og manuelt.

Det er dit ansvar at sikre, at regelsættet er opdateret og at der er et værktøj der understøtter dette, forsvaret anvender SAP. Du skal i samarbejde med kollegaer og Forsvarets brugere arbejde med optimering, uddannelse og udvikling af området. Du vil fungere som projektleder for mindre optimeringsprojekter i afdelingen.

Du vil referere til Forretningsproces Manageren, som er en af sektionscheferne i afdelingen. Opgaven med forretningsprocessen Materiel Normering vil ligge primært ved dig. Du skal indgå i et team bestående af 4 dygtige kolleger, som du skal sparre og koordinere med, og du skal være klar til at løse opgaver for holdet og i et tværgående samarbejde uden for sektionen.

Peter som er en af kollegaerne siger: ”Vores gruppe er en god kombination af faglig kompetente og søde kollegaer, mange spændende udfordringer, god balance mellem arbejde og fritid. Du vil opleve en hverdag du aldrig bliver træt af at møde op til.”

Om dig

For at komme i betragtning til stillingen skal du have en akademisk uddannelse eller en militær uddannelse som officer på kaptajns- eller kaptajnløjtnantsniveau.

Hvis du trives med at have overblikket i ”helikopteren” samtidig med, at du i detaljer styrer feltniveauer, så tilbyder vi en hverdag, fyldt med udfordringer og forandring. Vi har et højt tempo, men har fokus på gensidig fleksibilitet og det hele menneske, hvilket betyder en gennemsnitslig arbejdsuge på 37 timer inkl. frokost og at du lejlighedsvis kan arbejde hjemmefra efter nærmere aftale.

Det er en afgørende faktor, at du er udadvendt og formår at kunne samarbejde på en måde, så alle lærer af opgaveløsningen, men også at du selvstændigt kan løse opgaver. Du kan lide, at have ”hands on”, udtrække datagrundlag og analysere store datamængder. Du skal kunne formidle og motivere til at ibrugtage nye tiltag, både internt i afdelingen og eksternt såvel i FMI som ved Kommandoer/Styrelser.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til SAP MM eller andre større tilsvarende ERP-systemer.

Ansættelsesvilkår

Som civil:
Du bliver ansat og aflønnet som fuldmægtig eller ingeniør, efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Afhængig af kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Det er til jobbet tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Som militær:
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Som ansat i Forsvaret, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, og at du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer med videre.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefen for Master Data Governance Afdelingen Stine Maria Bockhoff tlf.: 41383285.

Har du spørgsmål til ansættelsesvilkår eller løn, så sidder Forsvarsministeriets Personalestyrelses specialkonsulent, Ask Blicher, klar til at besvare dine spørgsmål på tlf. 7281 9140.
Ansøgningsfrist er den 17. juni 2022. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende og senest i uge 25.

Stillingen er til besættelse den 1. september 2022 eller efter aftale. Tjenestested i Ballerup og der kræves et antal rejsedage hver måned.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge jobbet.

Om Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse er Forsvarets materielfaglige myndighed. Vi indkøber, vedligeholder og udfaser materiel for alle Forsvarets myndigheder – lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler og lommeknive. Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse er underlagt Forsvarsministeriet, og administrer omkring 10 milliarder kroner af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder. Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse servicere blandt andet

• 13.500 køretøjer
• 65 skibe
• 145 luftfartøjer
• 69 materielkapacitetscentre
• 700.000 materialenumre

JOB I FORSVARET
Forsvaret er en stor og anderledes arbejdsplads, der beskæftiger over 23.500 mænd og kvinder. Vi arbejder for en fredelig og demokratisk udvikling i verden og et sikkert samfund i Danmark – og der er 7.000 af os, der gør det uden uniform.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skagen.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Skagen
  • Fredag den 17. juni 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren projektleder til styring af større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende byggeplads, i samarbe..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren byggeleder til styring af systemleverancer samt større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende b..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder (studiejob) i Aalborg

    Studentermedhjælper med talent for koordinering og formidling til GAME Streetmekka Aalborg Er du en rollemodel? Brænder du for at motivere andre og skabe fællesskaber? Er du en naturlig formidler..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Skagen

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Skagen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Skagen over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1