Lean Project Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Har du 3+ års erfaring som Lean Project Manager, og har du stået i spidsen for gennemførelsen af større Lean projekter? Har du en track record på opnåelse af gode resultater ved brugen af Lean værktøjskassen? Brænder du for at gøre en forskel igennem procesoptimering med og igennem andre mennesker?

Bliv en del af Lean teamet i Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af løsninger til intelligent måling af energi- og vandforbrug med produktion, administration og udvikling samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus. Vi søger en ny Lean Project Manager til vores Lean team, som skal være med til at sikre, at vi har de rette Lean kompetencer og adfærd, der bidrager til at vi opnår vores strategiske målsætninger.

I stillingen som Lean Project Manager vil du få en central rolle i udbredelse af Kamstrups Lean produktionssystem. Med direkte reference til vores Head of Lean, bliver du en del af et team bestående af 4 medarbejdere, som tilsammen er ansvarlige for at forankre Lean i hverdagen og sikre ’best practice’ på tværs af fabrikkerne. I teamet lægges der stor vægt på faglig sparring og feedback, og du vil ligeledes få en bred kontaktflade på tværs af organisationen igennem samarbejde med erfarne kolleger inden for både teknik, udvikling og produktion.

En stilling med fokus på optimering af Kamstrups processer i Supply Chain
Som vores nye Lean Project Manager vil du, i samarbejde med dine kolleger, deltage i implementeringen, udbredelsen og udviklingen af Lean aktiviteter i Kamstrup. Du vil få ansvaret for optimeringsprojekter på produktionsgulvet, men også enkelte større strategiske opgaver, som vil ramme bredt på tværs af fabrikkerne.

Mere specifikt vil dine opgaver være:

  • Selvstændigt drive procesforbedringsprojekter, herunder for analyse, stakeholder management og kommunikation
  • Afvikling af workshops med forskellige interessenter i forskellige organisationslag, herunder flow optimering, Lean principper i udstyrsdesign og Kaizen
  • Selvstændigt drive procesoptimeringsprojekter af ca. ½ - 2 måneders varighed
  • Shop Floor Coaching af produktionsledelse i udvalgte Lean værktøjer
  • Opbygning af fabriks-assessment og efterfølgende implementering
  • Sikre implementering af Lean principper tidligt i designfasen af vores produktionslinjer (3P, Lean Line Design)

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en dygtig og ambitiøs Lean Project Manager som, med et indgående kenskab til Lean og personligt drive, kan være med til at udbrede Lean principper i Kamstrups fabrikker.

For at du bliver en succes i rollen, er det et krav at du besidder følgende kompetencer:

  • Har minimum 3 års dokumenteret erfaring med brug af Lean værktøjer såsom de 7 kvalitetsværktøjer, Poka yoka, PPS, Kaizen, SMED og linje balancering
  • Har et holistisk overblik og en bred Supply Chain forretningsforståelse
  • Har minimum 5 års erfaring fra en større international produktions- eller industrivirksomhed
  • Har en faglig uddannelse som ingeniør, logistik/supply chain BSc /cand. eller andet teknisk baggrund

Din erfaring indenfor Lean kan både komme fra en lignende stilling eller fra konsulentbranchen. Vigtigst er, at du har en solid erfaring med anvendelsen af Lean og en tydlige track record på opnåelse af gode resultater ved brugen af Lean værktøjskassen.

Som person er du selvkørende og i stand til at identificere spild og forbedringsmuligheder i processer. Du er god til at kommunikere til forskellige faggrupper, og du sætter en ære i at overføre din viden og erfaring til kolleger. Du trives med at gå forrest og du besidder et godt afslutter-gen, hvilket kommer til udtryk gennem din gennemslagskraft og viden om, hvad der skal til, for at opgaverne bliver lukket. Samtidig trives du i en rolle, hvor du kan arbejde struktureret og analytisk med dine opgaver.

Det er et krav, at du behersker flydende dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder et spændende job i en international og innovativ organisation, der hver dag stræber efter at sikre fremdriften og optimering af verdens vand, varme og energiressourcer. I stillingen som Lean Project Manager tilbyder vi dig en stilling, hvor udvikling er i højsædet, og daglig sparring med dygtige kollegaer er en naturlig del af hverdagen. Du vil opleve stor frihed under ansvar og rig mulighed for at udvikle Lean produktionssystemet i Kamstrup.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Lean, Hamid Norasi på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Skanderborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 3
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1