Rekrutteringsfirma

Selvstændig projektleder med interesse i afsætning og 3D maskinstyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Skive Anlæg & Entreprenør er en veletablereret mellemstor entreprenørvirksomhed med mere end 30 års erfaring med anlægs- og entreprenørarbejde. Virksomheden beskæftiger i dag 36 medarbejdere og løser opgaver for private såvel som erhvervsdrivende og offentlige instanser i hele Midtjylland.

Skive Anlæg og Entreprenør er en virksomhed i vækst. I 2015 opkøbte virksomheden Entreprenørfirmaet Niels Pedersen, hvilket fordoblede virksomhedens kapacitet og gjorde dem i stand til at tilbyde jord- og kloakarbejde i et endnu større omfang end før. I 2017, 2018 og 2019 modtog virksomheden Børsens Gazellepris, og også den dag i dag er udviklingen vigtig, så Skive Anlæg & Entreprenør fortsat kan tilbyde de nyeste løsninger og levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger til kvalitet, holdbarhed, æstetik og pris.

Til at drive fremtidens projekter søges nu en projektleder med erfaring i afsætning og behandling af data til 3D maskinstyring. Projektlederen vil få en nøgleposition i forhold til at sikre den fortsatte digitale udvikling af Skive Anlæg & Entreprenør.

Kan du drive, styre og afslutte projekter – og har samtidig flair for den digitale verden?

Som projektleder hos Skive Anlæg & Entreprenør får du først og fremmest ansvaret for at drive projekter fra start til slut. Du får en fleksibel stilling med mulighed for at tilpasse dine arbejdsopgaver ud fra dine faglige kompetencer og interesser. I stillingen finder du en afvekslende hverdag, hvor du både skal kunne agere i rollen som daglig projektleder, men også har interesse og lyst til at påtage dig vigtige opgaver inden for opmåling samt behandling og udarbejdelse af data til virksomhedens 3D maskinstyringer.

Som projektleder får du ansvaret for styring af projekter og for at føre tilsyn på byggepladserne, hvor du kommer i tæt kontakt med diverse samarbejdspartnere, såsom bygherrer, underentreprenører og medarbejdere, og hvor du bliver bindeled mellem disse med det overordnede ansvar for at formidle informationer videre til rette vedkommende. Herudover vil du blive sparringspartner med kunder, og er tidligt i processen i stand til at opdage samt påpege mulige barrierer og optimeringsmuligheder, så der arbejdes med den mest optimale løsning på det pågældende projekt. Som projektleder kommer du også til at beskæftige dig med indkøb af materialer og løbende økonomistyring af projekterne.

Udover rollen som projektleder får du i stillingen muligheden for at påtage dig vigtige opgaver inden for IT og 3D maskinstyring med henblik på kvalitetssikringen af virksomhedens projekter. Du vil skulle videreudvikle virksomhedens kompetencer inden for dette område, hvorfor det er vigtigt, at du har gå-på-mod, interesse og lyst til at være med på rejsen om at opbygge et stærkt og fremtidssikret fundament for virksomheden.

Ansvar, frihed og fleksibilitet

Hos Skive Anlæg & Entreprenør får du ansvar og frihed til at drive dine egne projekter selvstændigt fra start til slut. Du bliver en del af et erfarent og engageret projektlederteam med mulighed for faglig og professionel sparring og vidensdeling. Virksomheden tilbyder derudover sine medarbejdere en høj grad af fleksibilitet, hvilket i praksis betyder, at du selv er herre over din arbejdstid.

Skive Anlæg og Entreprenør arrangerer jævnligt sociale arrangementer og udflugter ud af huset. Du bliver med andre ord en del af en virksomhed med et stærkt fællesskab og en jargon præget af humor og direkthed.

Da du bliver virksomhedens nøgleperson med viden inden for 3D maskinstyring mm., vil du automatisk få indflydelse på retningen for området, herunder indkøb af relevant software og kompetenceudvikling. I stillingen får du således en unik mulighed for at udvikle dig fagligt indenfor området i form af efteruddannelse og relevante kurser. Har du andre specifikke interesseområder, som du mener kan komme virksomheden til gavn, får du endvidere mulighed for at tage teten på nye, interne projekter og på den måde sætte dit præg på Skive Anlæg & Entreprenør.

Høj faglighed, overblik og kommunikative evner

Til denne stilling er det vigtigt, at du har fagligheden i orden og gerne et par års erfaring indenfor branchen. Du kan have en baggrund som landmålingstekniker evt. med erfaring fra entreprenørbranchen eller du kan have en byggeteknisk baggrund som konstruktør, ingeniør eller lignende med interesse og erfaring indenfor afsætning og den digital verden. Du behersker Office-pakken, AutoCad el. lignende og har du kendskab til Ajour, Sigma og Business Central er det en fordel.

Med dit stærke overblik leder og driver du projekter sikkert i mål og sikrer, at det ønskede resultat opnås. Du fortæller andre, hvilken vej de skal gå, og omstiller dig hurtigt, så du finder den mest gunstige vej til målet.

Du besidder nogle solide kommunikative evner som gør, at du kan formidle komplekse informationer og aftaler videre, så modtageren forstår budskabet. Intet falder ned mellem to stole, når du har ansvaret. Du trives med at gå forrest, og sætter en ære i altid at levere et stykke arbejde, der lever op til din kundes forventninger.

Du har forståelse og flair for tal og økonomi, og andre beskriver dig som en god ”købmand”. Det falder dig naturligt at undersøge økonomiske data til bunds og, på baggrund heraf at træffe de mest hensigtsmæssige og velbegrundede beslutninger.

Du er struktureret og har en udpræget ordenssans der gør, at du har styr på din dokumentation og din opfølgning. Kunder og samarbejdspartnere såvel som medarbejdere og kollegaer ved, at de kan regne med dig og du altid holder, hvad du lover.

Du har et positivt og løsningsorienteret sind og skaber en god stemning omkring dig. Det gælder uanset om det er på kontoret, i selskab med en bygherre eller ude på byggepladsen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Skive

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Skive over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2