Projektleder vedr. etablering af Danish Tecnical High Voltage Center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Skive College søger til nyoprettet stilling en projektleder, som skal stå for første fase omkring afklaring, udvikling og beskrivelse af en businesscase for det kommende Danish Tecnical High Voltage Center (DTHV-center) i forbindelse med GreenLab Skive. Stillingen er tidsbegrænset men med mulighed for forlængelse.

GreenLab Skive er godt i gang med etableringen af en energisymbiose, hvori en lang række af virksomheder og institutioner allerede er eller tænkes at etablere sig.

Projektlederen skal være med til at udarbejde og beskrive businesscasen. I den forbindelse vil projektlederen skulle arbejde tæt sammen med interessenter til det kommende DTHV-center, leverandører til forsyningsbranchen, forsyningsvirksomheder samt GreenLab Skive. Det bliver som medlem af en etableret styregruppe og nedsatte taskforce-grupper omkring projektet.

Kompetencer og egenskaber som overblik, erfaring, samarbejdsevner, drive, gode kommunikationsevner og selvstændighed er vigtige ift. arbejdet med jobfunktionen, da du som projektleder vil være ansvarlig for at udarbejde teknisk, lovmæssigt og økonomisk aftalegrundlag for etableringen af DTHV-centret.

Arbejdsområde

Projektlederens opgaver vil være afvekslende og blandt andet indeholde følgende områder:

  • Arbejdet med færdiggørelse og kvalificering af masterplan og businesscase som endelig forhandlings- og beslutningsgrundlag for etablering af det kommende DTHV-center i GreenLab Skive.
  • Afdækning af lovmæssige og juridiske forhold i etablering, opstart og drift af DTHV-centret. Og herunder indgå i et samarbejde og kontrahering med Greenlab Skive A/S.
  • Varetage håndtering af og udarbejdelse af kontrakt- og samarbejdsformer med på den ene side Greenlab Skive A/S og på den anden side interessenter til DTHV-centeret.
  • Afklaring af forskellige muligheder for ejerkonstruktion eller konsortiedannelse og de kontrakter som et kommende DTHV-centret skal være en del af.
  • Afklaring af forhold vedrørende DTHV-centrets brug af distributionsnetværk ejet af Greenlab Skive A/S
  • Udarbejde, planlægge og projektere beslutningsgrundlag for lejekontrakt (samarbejdsaftale) mellem Greenlab Skive og Skive College installationer.
  • Udarbejde projektforslag til kontraktformer med udstyrsleverandører af højvoltsmaterialer, værktøj og måleudstyr (sponsorer til DTHV-center).
  • Udarbejde projektforslag inkl. budgetter og tidsplaner for projektet.

Du vil blive en del af et erfarent lederteam på Skive College og være i tæt samarbejde med Greenlab Skive A/S, og du vil referere til Skive Colleges udviklingsleder.

Den primære kommunikation foregår på dansk på et højt niveau, men det er en forudsætning, at du også kan kommunikere på engelsk. Du skal kunne kommunikere målrettet på alle niveauer og forstå vigtigheden af kommunikation. Du tænker selvstændigt og er selvkørende i opgaveløsningen, men også en teamplayer.

Tonen er positiv, ligefrem og løsningsorienteret, så det forventes, at du er typen, der siger tingene lige ud og får opgaverne fra hånden. Du skal være god til at skabe relationer til gavn for projekterne og mulige nye opgaver.

Profil

Vi forventer, at du har flere års erfaring med teknisk projektledelse samt trives og motiveres af hele projektforløbet, herunder at du mestrer alle faser i projektstyringen og kan skabe resultater. Vi forestiller os en projektleder med uddannelse som maskinmester, ingeniør eller anden relevant uddannelsesbaggrund, og som har erfaring indenfor rådgivning og projektering men også gerne kompetencer indenfor:

  • Energi/forsyning, fjernvarme
  • Driftsoptimering

  • Udbud, tilbudsevaluering og kontrahering

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Ansøgning

Ansøgninger skal sendes elektronisk via skivecollege.dk senest den 28. juli 2019 kl. 9.00. På menulinjen vælger du ”Om Skive College” samt "Jobs på Skive College". Herefter vælger du den stilling, du ønsker at søge. Ansøgninger, som sendes på anden vis, vil blive returneret til afsenderen og indgår ikke i ansøgerfeltet.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 31.

Tiltrædelse

Den 1. september 2019, eller hurtigst muligt derefter.

Yderligere information:

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingsleder Jens Høffner på [email protected] eller 29 28 71 36.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Skive College er en erhvervsrettet uddannelsesinstitution med 1500 årselever og 270 medarbejdere. Vi har to gymnasier og 32 erhvervsuddannelser samt et stort program for efteruddannelse. Læs mere om Skive College og oplev vores uddannelser på www.skivecollege.dk.
Skive College er beliggende på adresserne Arvikavej 2B og Kongsvingervej 1 i Skive.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Skive
  • Søndag den 28. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Skive over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2