Projektmedarbejder til Regionshuset i Sorø (løntilskudsstilling)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Projektmedarbejder - løntilskudsstilling, Region Sjælland

Inden du søger dette job, skal du undersøge, om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcentrets samarbejdspartnere, er det dem, du skal spørge. Din arbejdsgiver skal have jobbet godkendt skriftligt af Jobcentret, inden du påbegynder en ansættelse med løntilskud.

Region Sjælland søger en projektmedarbejder til samarbejdet mellem frivillige, patienter og pårørende (Løntilskudsstilling)

Stillingen er placeret i Koncern Sundhed, som er én af fire enheder i Sundhedsstrategisk Planlægning, der spiller en væsentlig rolle i kvalitets- og patientsikkerhedsarbejdet i Region Sjælland. Enheden sikrer, i samarbejde med hospitalerne og Psykiatrien, solid beslutningsstøtte til Koncerndirektionen.

Enheden varetager en bred vifte af opgaver, der blandt andet omfatter implementering af Det Nationale Kvalitetsprogram for Sundhedsvæsenet, styrkelse af patientsikkerheden, patientinddragelse, kvalitetssikring af det sundhedsfaglige indhold i Sundhedsplatformen samt kvalitetssikring og vedligeholdelse af kliniske retningslinjer, patientvejledninger m.m.

Vi er en enhed, hvor der er mulighed for at påvirke retning og indhold i ens arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på at have et godt og udviklende arbejdsmiljø, et godt kollegialt samarbejde, en uformel omgangstone, fleksible arbejdsforhold og balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Dine opgaver vil bestå af:

Du vil, afhængig af din profil, bistå projektledelsen med arbejdsopgaver relateret til involvering af og samarbejde med patienter, pårørende og frivillige i udviklingen af vores sundhedsvæsen. Den primære opgave er udvikling af et koncept for, hvordan frivillige kan understøtte patienters brug af sundheds-it.

Opgaverne er bl.a.:

  • Skabe overblik over relevante fonde og skrive fondsansøgninger

  • Analyse, research

  • Produktion af projektbeskrivelse

  • Ad hoc administrative opgaver


Din profil

Du kan være nyuddannet eller have længere erfaring med lignende opgaver. Du interesserer dig for udvikling af sundhedsvæsenet og samspillet mellem civilsamfund og frivillighedsområdet. Du har kendskab til og gerne erfaring med fondssøgning. Du har interesse for og godt kendskab til projektledelse.

Yderligere information

Stillingen er en løntilskudsstilling. Den ugentlige arbejdstid afhænger af den ydelse, du modtager. Timetal kan derfor være 27-37 timer og en varighed på 3-4 måneder med mulighed for forlængelse efter individuel aftale.

Arbejdsstedet er Regionshuset, Alléen 15, 4180 Sorø, men der kan foregå mødeaktivitet i Hovedstadsområdet og på Region Sjællands sygehuse.

Fra Sorø Station kører der tog i halvtimesdrift mod Fyn og København. Der er mulighed for hjemmearbejde.

Vil du vide mere om os eller stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Rikke Kirsten Juhl på tlf. 2134 7266. Har du spørgsmål til løntilskud, skal du kontakte dit jobcenter.

Søg stillingen

Hvis du vil søge stillingen skal du sende en motiveret ansøgning og CV.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt og senest den 21.09 2021. Vi holder samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Sorø
  • Tirsdag den 21. september 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Kalundborg

    ER DU AVOS' NYE PROJEKTLEDER? AVOS har travlt og søger derfor en dygtig projektleder til at drive en portefølje at kundespecifikke projekter indenfor produktion af mekaniske løsninger til en bre..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bjæverskov

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordics afdeling i Bjæverskov, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektle..
    • Projektleder
    • Bjæverskov
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Vil du være med til at gøre noget godt for klimaet gennem energioptimering? Vi leder efter en dygtig projektleder, gerne med erfaring inden for teknisk isolering, der motiveres af selvstændige .
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Are you motivated to work with exciting tasks, as well as supporting the setup of innovative systems and processes involved in purification of Active Pharmaceutical Ingredients (APIs)? If yes, we a..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2