Idrætsbørnehuset Lundegården søger ny leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Idrætscertificeret børnehus med høj pædagogisk kvalitet – Børnehuset Lundegården søger ny leder

Tydelig og visionær leder søges pr. 1. september 2021 til daglig ledelse af børnehuset Lundegården.

Lundegården er et idrætscertificeret og integreret børnehus for børn ml. 0-6 år. Med 8 grupper hvoraf den ene gruppe, Regnbuen, rummer 6-7 børn med diagnoser indenfor autisme spektrum forstyrrelser. Lundegården er et af Gladsaxe Kommunes store børnehuse.

Lundegården ligger i kvarteret omkring Høje Gladsaxe, hvorfor du møder en stor del af verden, når du er på arbejde.

Lundegården er en del af områdeinstitution Grønnemose, der består af 5 børnehuse, med hver deres pædagogiske leder og en områdeleder, som har det overordnede ansvar.

Vi arbejder kontinuerligt med at udvikle områdeinstitutionen – det seneste år har vi haft fælles tema for det pædagogiske arbejde. Dels for at styrke implementering af den styrkede læreplan, for at styrke de faglige fyrtårnes position i børnehusene og fordi et fælles tema for alle børn, giver rige muligheder for læring på tværs. Inde i huset og på tværs af husene. Før det havde vi sammen særlig fokus på og indsats om grupperumsledelse, læringszoner og læringstavler samt vores fælles værdisæt, der understøtter alle børns deltagelse i fællesskabet, som forudsætning for at lære sig at lære.

Alle indsatser der har som mål at styrke det pædagogiske læringsmiljø for børnene.

Du kommer med andre ord til en områdeinstitution, der insisterer på det forpligtende fællesskab, hvilket betyder at børnehuslederne leder på tværs af børnehusene gennem netværk, fælles personalemøder og kompetenceudviklingsdage for alle pædagoger i området. Det skal du kunne se mening i.

Du skal ligeledes være optaget af og meget gerne have erfaring med arbejdet omkring børn med specialpædagogiske behov. Særligt udvikling af det tværfaglige samarbejde omkring Regnbuens børn og forældre, skal have dit fokus, men også det kapacitetsopbyggende perspektiv omkring det at udvikle den almene praksis til at kunne rumme alle børn i et kvalificeret læringsmiljø.

Vi har i Gladsaxe lavet ny organisering af vores ressourcepædagoger, så de er ansat i området og arbejder tæt sammen med det pædagogiske personale i den almene praksis. Vi har i de kommende år en særlig opgave i at lære os de mange fordele, der er ved denne organisering. På alle niveauer i organisationen.

Tidlig opsporing er ligeledes en central opgave, når du er leder i Lundegården. En vigtig og kompleks opgave, der lykkes når alle omkring opgaven har fokus – på opgaven. Det har du forhåbentlig også erfaring i.

At være leder i Lundegården er derfor en spændende og kompleks opgave, for den erfarne leder. Du løser opgaven sammen med bl.a din souschef, som er lige så ny i sin stilling, som du er – men kender børnehuset og den faglige ramme.

Vores forventninger til dig, som leder, er derfor


  • At du kan se muligheder i positionen som børnehusleder og varetage ledelse af den pædagogiske praksis – og af personalet
  • At du kan lytte, er åben og sætter retning
  • At du er synlig og tilgængelig i hverdagen – og bygger din ledelse på dialog og medinddragelse samt uddelegering af opgaver og ansvar
  • At du er handlekraftig, loyal og engageret og har gode samarbejds og kommunikationsevner i såvel relationen til personalet som forældregruppen
  • At du lægger vægt på struktur og rammer, der på én gang sikrer retning og perspektiv i den pædagogiske praksis med børnene og i samarbejdet med forældrene
  • At du er teoretisk funderet, velformuleret i både tale og skrift og har indsigt og erfaring i voksenpædagogisk samarbejde/ledelse og udvikling
  • At du er nysgerrig og positiv i din tilgang til opgaveløsen
  • At du naturligvis er uddannet pædagog og villig til at tage en Diplom i ledelse

Børnehuset Lundegården/områdeinstitutionen kan tilbyde


  • En personalegruppe, der har fokus på den faglige kvalitet
  • Alle børnehuse i Gladsaxe arbejder med den samme fælles faglige ramme, kaldet DAP, som Lundegården derfor er en del af
  • Et børnehus, der årligt re-certificeres i pædagogisk idræt
  • Et forældresamarbejde, hvori en stor del af opgaven handler om kulturel oversættelse
  • Et stort og tæt samarbejde med vores tværfaglige samarbejdspartnere i bl.a PPR og familieafdelingen
  • Et børnehus som fortsat øver sig i at arbejde med tegn på læring og dokumentation i en teamorganisering
  • Organisering af faglige netværk og projektgrupper, på tværs af børnehusene, hvor kompetenceudvikling og faglig kvalitet har 1. prioritet
  • Et samarbejde med områdeleder og lederkolleger i et forpligtende ledelsesteam, der er præget af fælles retning & refleksioner og gode samarbejdsrelationer

Løn- og ansættelsesvilkår


Efter overenskomst og forhåndsaftale med BUPL.

Yderligere oplysninger


Nærmere beskrivelse af ledelses- og organisations struktur finder du på Gladsaxe Kommunes hjemmeside.
Du kan læse mere om Børnehuset Lundegården her.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte børnehusets områdeleder Lene Maagøe på telefon 40 20 01 61.
Grundet ferie skal du frem til 31. maj 2021 kontakte Stine Kjær Hagedorn, børnehusleder i området, på telefon 23 65 45 45.

Frist


Vi skal have din ansøgning senest 13. juni 2021. Samtaler afholdes 22. juni 2021 i tidsrummet 13-19.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Storkøbenhavn
  • Søndag den 13. juni 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Are you interested in working with one of the best IT Security Department in the pharmaceutical industry? This could be your chance to bring your personal ambition and passion to work and help chan..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a dynamic and results-driven individual with a passion for process enhancement? Do you thrive in a collaborative environment and are ready to shape the future of complaint handling? Looking..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you passionate about shaping the future of healthcare through digital innovation? Do you have experience in developing and implementing digital health strategies? We are looking for a dynamic a..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you an expert in applied qualitative or mixed methods research? Are you passionate about contributing high-quality knowledge to digital therapeutics and patient and healthcare professional supp..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som projektledere
9. juli 2024 208
8. juli 2024 199
7. juli 2024 192
6. juli 2024 196
5. juli 2024 192
4. juli 2024 190
3. juli 2024 185
2. juli 2024 175
1. juli 2024 166
30. juni 2024 172
29. juni 2024 172
28. juni 2024 173
27. juni 2024 173
26. juni 2024 167
25. juni 2024 172
24. juni 2024 178
23. juni 2024 184
22. juni 2024 184
21. juni 2024 184
20. juni 2024 182
19. juni 2024 180
18. juni 2024 176
17. juni 2024 178
16. juni 2024 191
15. juni 2024 196
14. juni 2024 191
13. juni 2024 185
12. juni 2024 181
11. juni 2024 173
10. juni 2024 175
9. juni 2024 192