Rekrutteringsfirma

Teknisk projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Teknisk projektleder



GSOL ENERGY A/S



Erfaren projektleder, der er vant til at bruge sin tekniske viden * El tekniske projekter i udviklingslande * Lille og agil renewable virksomhed i vækst, der gør en stor forskel for sine kunder.

Gennem sine solcelleløsninger sikrer GSOL ENERGY pålidelig og bæredygtig energi til sine kunder. Alle systemer er skalerbare og passer til kundernes individuelle strømbehov. I samarbejde med lokalpartnere, virksomheder og humanitære organisationer i udviklingslande, leverer GSOL kvalitetsløsninger til vedvarende energi. GSOL hjælper kunderne med at vælge den bedste løsning, og med et ekspertteam af interne teknikere og projektledere hjælper de med at installere og opsætte anlæggene og uddanne de lokale kontaktpersoner.

GSOL er på en vækstrejse med et team der har gjort det før! Ambitionerne er høje og behovet, i de enkelte kundesegmenter, eksempelvis Subsaharan Afrika, for at skabe stabile og bæredygtige energiforsyningsløsninger er kæmpestort. GSOL har mange års erfaring med både kunder, markeder og produkter, og man udvider og investerer kraftigt for at nå de ambitiøse vækstmål.

Med baggrund i vækstrejsen ønsker ledelsen at styrke det tekniske grundlag i virksomheden med endnu en stærk Teknisk Projekt Manager. Man vil indgå i et team på i alt tre projektledere, og referere til virksomhedens CTO.

Tekniske projekter, der gør en kæmpe forskel for den lokale befolkning


Du håndterer flere projekter, i forskellige faser, samtidig, hvor der især er fokus på aftaler, leveringstider, og milestones for betaling. Du får overdraget projekterne fra salg før indkøbsordren endelig bekræftes og sendes til kunden. I denne fase laver du et grundigt kvalitetstjek. Du udfører bl.a. de nødvendige selektivitets- og kortslutningsberegninger, og du tjekker op på om komponenterne har den tilstrækkelige ydeevne. Der er fokus på, at ordren defineres korrekt i starten af processen, hvorfor det er vigtigt, at du er grundig med dine kvalitetstjek og forstår, hvad der er vigtigt i kontraheringsfasen.

Når projektet er solgt og underskrevet, kan der indgå site besøg hos kunden. Herefter udformes et detaljeret design af projektet. Inden da er det vigtigt, at du har forberedt dig og bl.a. finkæmmet planen fra lokalpartneren. Herefter bestilles komponenter hos leverandørerne, og der laves aftaler med lokalpartnere omkring hvem, der laver hvad, og hvornår. Lokalpartnerne går i gang med installationen, og i slutningen af denne fase aftales, hvornår du og dine kollegaer fra GSOL skal lave SAT-test hos kunden og træne de lokale partnere.

Jobbet favner bredt inden for det tekniske spektrum, og du kommer til at indgå i alt fra udvikling, og delvis tilbudsgivning til produktion og idriftsættelse on-site sammen med lokale eksterne samarbejdspartnere. Størstedelen af dit arbejde foregår hjemme i Svendborg, hvor du får ansvaret for at optimere og forenkle projekterne, og dermed også lead-time, i samarbejde med resten af organisationen.

En diplomatisk og struktureret ingeniør med hands-on erfaring


Den ideelle kandidat har en teknisk baggrund, gerne som el ingeniør eller maskinmester. Du sidder i dag med ansvaret for teknisk projektledelse. Gennem din solide projektledererfaring, har du helt styr på dine projektstyringsværktøjer, som gerne er inspireret af projektlederuddannelser som PMP og IPMA.

Du kommer med erfaring fra internationale produktions- eller handelsorganisationer, gerne inden for styring, regulering og automatisering. Med din tekniske erfaring forstår og læser du let tegninger, og kan give input til design og konstruktion.

GSOL arbejder primært med kunder i udviklingslande og kinesiske samarbejdspartnere. Derfor er det en stor fordel, hvis du har en god kulturel forståelse og tidligere erfaring fra en international kontekst. Det er vigtigt, at du forstår, at det er anderledes at udføre projekter i Afrika end i Europa, og at du derfor ikke lader dig slå ud, når din ellers gode struktur og dine systemer bliver udfordret af uforudsigelige hændelser.

Som person har du let ved at indgå i dialog med mennesker, og du taler og skriver flydende dansk og engelsk. Du er en udpræget teamplayer, med en god evne til at få både interne og eksterne samarbejdspartnere til at trække i samme retning.

Er du interesseret?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Konsulent, Claus Mengel-Niemann på telefon +45 22 63 33 77.Vi læser ansøgninger løbende, og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om GSOL ENERGY


GSOL ENERGY har specialiseret sig i at levere energiløsninger til primært tredje verdens lande eller områder, hvor der er ustabil eller ingen energiforsyning. Løsningerne er primært koblet op på solcelleløsninger kombineret med batteribanke, generatorer og alternative energikilder som f.eks. vind. GSOLs primære kunder er FN-Systemet, projekter støttet af FN-systemet og andre hjælpeorganisationer. Virksomheden har stor erfaring med kunderne og de lande, som systemerne eksporteres til. Læs mere på: https://www.gsolenergy.com/

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Svendborg
Reference: 2112.354
Virksomhed: GSOL ENERGY A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Svendborg

Lignende jobs

  • Projektleder på Fyn

    Projektleder til fremtidens projekter indenfor infrastruktur og den grønne omstillingHos [xxxxx] Danmark har vi i øjeblikket kig på infrastrukturprojekter og har vundet projekter relatere..
    • Projektleder
    • Fyn
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    PROJEKTLEDER – ANLÆG – FYN TRÆKKER DIN KARRIERE RØDDER I ANLÆGSBRANCHEN? BLIV FRONTLØBER FOR BÆREDYGTIGHED I ODENSE ? Har du lyst til at være en del af en bæredygtig og spændende branche samt .
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense S

    Har du et stærkt servicegen og trives du af selvstændigt at planlægge og koordinere din dag, og kan du lide at yde en god service for vores kunder? Textilia Group A/S afdeling for Cleaning søger en..
    • Projektleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Projektleder i Assens

    Assens Forsyning A/S ønsker at være i front med den grønne omstilling, og levere bæredygtige løsninger til borgerne i Assens Kommune indenfor områderne drikkevand, håndtering af regn – og spildevan..
    • Projektleder
    • Assens
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1