IT-projektleder til [xxxxx] Gruppens hovedkontor i Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Applikationsudvikling, projektledelse og forretningsudvikling

IT får større og større betydning på tværs af hele virksomheden. Som følge af dette søger vi en IT-projektleder, som skal være med til at drive digitalisering og IT fremad på tværs af hele organisationen. Vi ønsker hele tiden at blive bedre og gøre tingene smartere, hvilket IT og digitalisering er en af nøglerne til at lykkes med.

Kompleksitet, overblik, kommunikation og projektledelse
Du får en bred rolle, som i udgangspunktet handler om at forstå kompleksiteten i vores forretning og vores nuværende IT set-up. På den baggrund bidrager du til at supportere det eksisterende, men først og fremmest sikrer du videreudvikling og bidrager til forretningsudvikling, som understøtter vores fremtidige behov.

Som IT-projektleder i Dragsbæk Gruppen udarbejder du IT-strategier, road-maps, business cases og beslutningsgrundlag, når der skal implementeres nye og skalérbare IT-løsninger, som kan flytte sig i takt med de forretningsmæssige behov. Du får direkte reference til vores regnskabsdirektør og tæt samarbejde på tværs af forskellige interne og eksterne stakeholders, og får bl.a. ansvar for følgende konkrete opgaver:

  • Behovsafdækning og videreudvikling af applikationer
  • Projektledelse
  • Implementering
  • Samarbejde med eksterne partnere

Vi har flere gode eksterne samarbejdspartnere, hvor du agerer som projektleder og bindeled til vores forretning på alle niveauer. Derudover har vi flere IT-kompetente nøglepersoner på tværs af organisationen, som du sikrer input fra og samarbejde med. Det betyder, at du er vores garant for optimale synergier på tværs og et set-up, som tager afsæt i forretningens behov og ikke enkeltindividers præferencer.

Du har god forretningsforståelse, et kommercielt mindset OG er lidt en IT multikunstner
Det er ikke din uddannelsesmæssige baggrund, der er afgørende. Du har et formidabelt overblik og en evne til at sætte dig ind i kompleksitet – ikke blot ift. forståelse af de forskellige systemer, men i lige så stor udstrækning forståelse for hele værdikæden i en multi-site fødevareproduktion. Endelig har du gode kommunikative evner og erfaring med at navigere mellem mange forskellige interessenter. Du bevarer roen, når det brænder på og træffer selvstændigt de nødvendige beslutninger.

Du må gerne have konkret erfaring med ERP, gerne Axapta og / eller Navision og andre applikationer, ligesom du også er vant til at arbejde med data og BI-systemer. Det er dog ikke krav og vi investerer gerne i den rigtige.

Frihed under ansvar
Som ERP & BI Specialist i Dragsbæk Gruppen bliver du del af en international organisation med tårnhøje ambitioner. Vi ønsker en fri omgangstone, som inspirerer vores medarbejdere til at komme frem med meninger, gode ideer og innovative løsningsforslag. Du får stor frihed under ansvar og en unik mulighed for selv at skabe din egen rolle i en nyoprettet stilling i en organisation, hvor det går stærkt. Du får base på vores hovedkontor i Thisted, men forventes løbende at komme rundt til vores forskellige sites i Vejen, Randers og Thisted.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Bertelsen, tlf: 9619 4214. Der er ansøgningsfrist d. 16. september, men send da straks CV og ansøgning, hvis vi har fanget din interesse.

En del af Dragsbæk Gruppen
Dragsbæk A/S er en velkonsolideret og moderne international fødevarevirksomhed med hovedsæde i Thisted i Nordvestjylland.

Hos Dragsbæk A/S går vi forrest i innovationen og udviklingen af fremtidens bæredygtige fødevarer, og vi deler viden og erfaring med vores kunder for at sikre fremskridt og vækst. Vi har en markant position på det internationale marked for produktion af faste og flydende fedtstoffer, og med næsten 100 års erfaring er vi eksperter indenfor vores forretningsområder. Dragsbæk Gruppen består i dag af fem produktionsenheder i Jylland og står blandt andet bag flere velkendte brands indenfor plantebaserede fødevarer, herunder Naturli’. Dragsbæk Gruppen beskæftiger omkring 450 ansatte og eksporterer til mere end 40 lande på verdensplan.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Thisted
  • Fredag den 30. september 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren projektleder til styring af større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende byggeplads, i samarbe..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren byggeleder til styring af systemleverancer samt større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende b..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder (studiejob) i Aalborg

    Studentermedhjælper med talent for koordinering og formidling til GAME Streetmekka Aalborg Er du en rollemodel? Brænder du for at motivere andre og skabe fællesskaber? Er du en naturlig formidler..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Thisted over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2