Rekrutteringsfirma

Project Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tommerup

Er du projektlederen med stærk teknisk fundament og et kommercielt mind-set? Kan du se dig i en central rolle, hvor dine veludviklede kommunikative og koordinerende evner, forretningsmæssige forståelse samt tekniske indsigt kommer i spil på daglig basis? Så er du måske den kandidat, som AMBIZZION ApS søger for vores kunde Senmatic A/S.

Senmatic A/S søger til gartnerdivisionen – DGT by Senmatic, en Project Manager til en funktion med bred berørings- og kontaktflade. DGT by Senmatic er den ene af to divisioner hos Senmatic A/S. DGT by Senmatic blev grundlagt i 1956 under navnet DGT (Dansk Gartneri Teknologi) og har over 65 års erfaring fra branchen. Divisionen er globalt kendt som specialister i styringsteknologi og produkter til vanding, gødning, klima og lys der fremmer effektivitet og bæredygtig produktion i moderne gartnerier og vertical farms. Den anden del af virksomheden udgøres af sensordivisionen.

Stillingen

Du vil få en nøglefunktion i krydsfeltet mellem kunder, forhandlere, leverandører og interne interessenter. Du navigerer smidigt i din vej mod målet om at gennemføre projektleverancerne, salgsopgaver og sikre høj kundetilfredshed. Samtidig er du garant for at projekterne afsluttes med optimeret økonomi.

Opgaver og ansvar:

  • Projektledelse – med ekstern og intern håndtering
  • Kommerciel back-up med ordrebehandling og udarbejdelse af tilbudsmateriale til eksterne sælgere
  • Kontrakt-, økonomi- og leverancestyring
  • Projektevaluering, -registrering samt afrapportering

Din funktion vil være meget alsidig med større kontaktflade internt som eksternt, og du vil være et betydende bindeled og supporterende i forhold til optimal gennemførelse af projekter og levering af ydelser til kunder i Danmark samt på udvalgte eksportmarkeder. Dertil vil du i et mindre omfang fungerer som Account Manager for forhandlere. Du skal forvente, at du årligt vil have et mindre antal rejsedage.

Faglige kompetencer:

  • Har gerne en teknisk udddannelse og hvis ikke, så har du udpræget teknisk flair og forståelse.
  • Erfaring med projektkoordinering og deltagelse i tilbudsgivning
  • Erfaring med forhandlersalg og support
  • Kendskab til tekniske gartneriprodukter vil være et plus
  • Sikker i kommunikation på dansk og engelsk – mundtligt såvel som skriftligt

Du har solid teknisk indsigt, projktledelseserfaring, forståelse og gerne erfaring fra lignende rolle, hvor du bidrager til at skabe fremdrift i projekthåndteringen, fælles forståelse og effektiv koordinering mellem interessenter.

Personlige egenskaber:

  • Målorienteret og handlekraftig
  • Motiverende tilgang til samarbejde
  • Velorganiseret og kvalitetssøgende
  • Analytisk og med et godt overblik

Du er stærk til at opsamle og formidle relevant viden. Du befinder dig godt med en alsidig hverdag, hvor din kommunikative evner og gode evne til at omgås andre mennesker skaber det rigtige udgangspunkt for, at du som bindeled og koordinator bidrager til, at man som virksomhed og organisation i fællesskab opnår de bedste løsninger i processen og for kunden.

Du tilbydes:

En central funktion i en veletableret virksomhed med et godt perspektiv for fremtiden. En nærhed i organisationen og med håndtering af alle elementer ”under samme tag”. Kontakt- og berøringsfladen i rollen er stor, og du har i større grad ”fingeren på pulsen” i forhånd til teknik, kunde-og projekthåndtering.

Yderligere om Senmatic A/S:

Senmatic blev grundlagt i 1975 og har nu i 45 år været en signifikant producent af integrerede industrielle sensorløsninger. I 2004 kom gartneridivision- DGT by Senmatic til med udvikling af bæredygtige teknologiløsninger til moderne gartnerier- fra erhvervsgartnerier og havecentre til store vertical farms og forskningsgartnerier. Senmatic beskæftiger i dag knap 100 medarbejdere, der for hovedpartens vedkommende har deres arbejdsplads på domicilet i Søndersø vest for Odense. I 2016 blev Senmatic A/S opkøbt af den svenske koncern Indutrade, der består af industrivirksomheder, som beskæftiger sig med tekniske komponenter og løsninger af teknisk karakter. Indutrade investerer i veldrevne vækstvirksomheder og fører en decentraliseret struktur i de mere end 200 virksomheder og over 5.000 medarbejdere i 27 lande på tværs af fire kontinenter. Indutrade har været på Nasdaq Stockholm siden 2005.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Tommerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Tommerup

Lignende jobs

  • Projektleder på Fyn

    Projektleder til fremtidens projekter indenfor infrastruktur og den grønne omstillingHos [xxxxx] Danmark har vi i øjeblikket kig på infrastrukturprojekter og har vundet projekter relatere..
    • Projektleder
    • Fyn
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    PROJEKTLEDER – ANLÆG – FYN TRÆKKER DIN KARRIERE RØDDER I ANLÆGSBRANCHEN? BLIV FRONTLØBER FOR BÆREDYGTIGHED I ODENSE ? Har du lyst til at være en del af en bæredygtig og spændende branche samt .
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense S

    Har du et stærkt servicegen og trives du af selvstændigt at planlægge og koordinere din dag, og kan du lide at yde en god service for vores kunder? Textilia Group A/S afdeling for Cleaning søger en..
    • Projektleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Projektleder i Assens

    Assens Forsyning A/S ønsker at være i front med den grønne omstilling, og levere bæredygtige løsninger til borgerne i Assens Kommune indenfor områderne drikkevand, håndtering af regn – og spildevan..
    • Projektleder
    • Assens
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Tommerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Tommerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Tommerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0