Rekrutteringsfirma

Senior Project Manager med afsæt i fødevarer og internationale opgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tommerup

Brænder du for projektledelse og godt købmandskab? Er du til gode relationer og formår du at udvide og fastholde dem? Og mestrer du at have mange bolde i luften og styre projekter sikkert i mål? Så bør du læse videre og se, om du er det rette match!

AMBIZZION søger højt kvalificeret Senior Project Manager til Frontmatec i Kolding

Virksomheden

Frontmatec er verdensførende i udvikling af kundetilpassede løsninger indenfor automatisering i fødevareindustrien, andre hygiejnefølsomme industrier og forsyningsindustrien. Frontmatec er især kendt for deres højkvalitetssystemer til hele kødindustriens værdikæde – fra klassificeringsystemer, slagtelinjer, skære- og udbeningslinjer, hygiejnesystemer og kontrolsystemer til logistik og emballering.

Frontmatec er resultatet af en fusion mellem de fem virksomheder SFK LEBLANC, Attec, ITEC, Carometec og Frontmatec. Den samlede virksomhed tilbyder komplette og unikke løsninger, som skaber betydelig værdi for kunder indenfor fødevareindustrien.

Med aktiviteter i Europa, Amerika og Asien betjener Frontmatec en bred vifte af højt respekterede kunder, fra lokale industrielle aktører til store globale fødevareprocessorer.

Kulturen

Frontmatec i Kolding er producent og leverandør af procesanlæg til slagterier world wide fra indtag af dyr til opskæring og forarbejdning til og med kølerum. Afdelingen består af 5 projektledere og 8 montører.

Ånden er åben, ligefrem og med vide rammer.

Stillingen

Som projektleder i Frontmatec indgår du i et tæt samarbejde med dine øvrige kolleger og bliver bindeleddet mellem produktion, kunder, underleverandører og administrationen. Du bliver del af en international organisation med kunder over hele verdenen. Du refererer til Head of Project Management og deltager sammen med teamet til udvikling af Frontmatec.

Som projektleder er din primære opgave at beskrive projektet efter kundens ønsker og specifikationer. Du skal binde det hele sammen i en solid plan og efterfølgende sikre eksekvering, så projekterne overholder aftalt tid, økonomi og kvalitet. Sådan er du med til at sikre, at Frontmatecs kunder fortsætter med at være tilfredse og loyale.

Dine opgaver

  • Projektledelse fra start til slut af større projekter i ind- og udland
  • Beskrivelse og udarbejdelse af projekt efter kunders ønsker og specifikationer
  • Ansvarlig for styring og udførelse af projekter i henhold til aftalt økonomi, tid og kvalitet
  • Sikre planlægning af dine opgaver i tæt samarbejde med øvrige i projektafdeling
  • Bidrage til hensigtsmæssig bemanding på projekter
  • Sikre høj kundetilfredshed og skabe gode relationer til interessenter
  • Ansvar for koordinering med alle interessenter i projektet

Personen

Du sidder måske allerede i dag som Senior Project Manager, projektchef, projektleder eller lignende hos fødevarevarevirksomhed. Eller du er en drivkraft i din virksomhed med relationer/samhandel indenfor segmentet. Du er stærkt kommerciel, ligesom du ynder den styrende og koordinerende rolle.

Som person er du åben, udadvendt og handlingsorienteret også under pres. Du er struktureret og besidder et personligt drive med et højt aktivitetsniveau og engagement. Er teamspiller, god til mennesker og har en anerkendende og motiverende stil. Ordentlighed og ansvarlighed er egenskaber, som også bliver vægtet højt.

Kompetencen

Vi forventer et erfaringsgrundlag på + 5 år som projektleder med opgaver i både ind- og udland. Du er god til mennesker og formår at opbygge og fastholde relationer. Arbejder nemt i forskellige kulturer med ansvar for projekter indtil DDK 100 mio. Du interesserer dig for forretningsudvikling og deltager aktivt i den generelle udvikling af virksomheden.

Har en kommerciel uddannelse som cand.merc., HD, erhvervsøkonom eller tilsvarende. En teknisk uddannelse kombineret med projektleder- og/eller kommerciel erfaring vil også være muligt.

Du mestrer dansk og engelsk i skrift og i tale – også gerne tysk, fransk eller spansk. Du har et godt kendskab til Officepakken og kan du også AX, vil det være en fordel. Der skal påregnes 30 – 40 dage årligt hovedsagelig i udlandet. Arbejdspladsen er i Kolding, men flex med hjemmekontor er også en mulighed.

Øvrige faglige kompetencer er:

  • Erfaring med granskning af kontrakter i ind- og udland
  • Fagligt højt niveau med godt kendskab til procesindustri
  • Analytisk og strategisk tænkende
  • Stærk kommunikator i skrift og tale med gode forhandlingsevner
  • Ser muligheder i markedet med øje for udvikling af salgbare ydelser

Værdien

  • Et spændende job i en unik virksomhed med højt teknologisk niveau
  • Uformelt miljø med store personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer
  • En virksomhed i vækst med store ambitioner og højt til loftet
  • Mulighed for efteruddannelse i form af kurser mv.

Processen

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen– mobil 60408320 eller sende en e-mail til [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Tommerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Tommerup

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for din portefølje i projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Te..
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Projektleder – med mulighed for faglig bred berøri...

    Motiveres du af og er du klar til at påtage dig rollen som ansvarlig Projektleder for varierende opgavetyper, indenfor affald såvel som spildevand? Har du lyst til at være med til at skabe fremtide..
    • Projektleder
    • Assens
    Få mere info
  • Projektchef til Byggeri på Fyn

    Projektchef, FynHvis du mener det er på tide, at der sker nyt i dit arbejdsliv, og gerne vil arbejde med nogle af Danmarks mest spændende projekter inden for byggeri, så skal du kigge nærmere h..
    • Projektleder
    • Fyn
    Få mere info
  • Studentermedhjælper med flair for koordinering og ...

    Bliver din hverdag også bedre, når du hjælper andre til succesoplevelser? Er du struktureret, har et skarpt overblik, og nyder kundekontakt? Så er det lige dig, vi mangler! I [xxxxx] Digital W..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Tommerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Tommerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Tommerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0