Erfaren projektleder til at flytte kunderne fra fysiske til digitale salgskanaler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd. De fleste har en holdning til kollektiv transport, og rigtig mange er meget afhængige af den for at få hverdagen og deres sociale liv til at hænge sammen. I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland, så den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer.

Vil du være med til at give kunderne i den kollektive transport en oplevelse af, at det er enkelt at vælge og købe den rigtige billet? Og har du blik for, hvad der skal til at flytte kunderne til digitale billetprodukter og salgskanaler?

Trafikselskabet Movia søger en erfaren projektleder med flair for at skabe engagement omkring forandringsprojekter og eksekvere dem. Som medarbejder bliver du en del af Markedsområdet. Vi er 30 kolleger med godt humør og højt til loftet, der arbejder med salg og distribution af billetprodukter og rejsekort, digitale kundetjenester samt skriftlige kundehenvendelser.

Movias bestyrelse har besluttet den forretningsplan, som lægger vejen for vores arbejde og virksomhed frem til 2021 med fokus på blandt andet at styrke sammenhæng på tværs af transportformer, at sikre mobilitet overalt på Sjælland og styrke nye teknologier. En af de bærende piller er ikke mindst samarbejdet i DOT med DSB og Metroselskabet om at gøre det lettere at være kunder i den kollektive transport.

Dit primære felt bliver at skabe sammenhæng mellem transportformer gennem et enkelt billet- og salgskanaludbud, som gør det intuitivt, enkelt og attraktiv at vælge og købe DOT billetprodukter via digital selvbetjening. Det indebærer bl.a., at nogle billetprodukter og salgskanaler udgår af sortimentet, mens andre skal videreudvikles og gøres mere brugervenlige. Opgaverne løses oftest i samarbejde DOT-parterne (DSB og Metroselskabet), Rejsekort- og Rejseplanselskabet. Målet er både at øge kundetilfredshed og at mindske omkostningerne til salg og distribution.

Dine primære opgaver:
  • Tværgående ansvar for Movias salgskanaler og udmøntning af den overordnede salgsstrategi, der skal flytte kunderne til digitale billetter og salgskanaler samt selvbetjening, og derigennem øge kundernes tilfredshed.
  • Udmøntning af DOTs strategi for billetprodukter og salgskanaler ved at drive projekter med henblik på et enklere produktudbud og færre salgskanaler med et tværgående fokus, hvor processer sikres på tværs af partnerne.
  • Ledelse af DOTs strategiske projekt om liberalisering af salgskanaler ved at åbne for 3. parters mulighed for at sælge billetter og periodekort.
  • Forankring af arbejdet med billetprodukter og salgskanaler ved at fungere som kommerciel samarbejdspartner for Movias drift af salgsorganisation og andre interne og eksterne interessenter.


Du trives med at have mange forskellige opgaver, er god til at skrive og tale med mange samarbejdspartnere, og du motiveres af at nå resultater og kan tage selvstændigt ansvar. Derudover har du indsigt i politisk drevne organisationer.

Vi forventer, at du har:
  • Min. 3-4 års erfaring med projektledelse og forandringsprocesser med tilhørende discipliner.
  • Fingeren på pulsen med hensyn til digitale løsninger, brugervenlighed og betalingsløsninger.
  • En relevant videregående uddannelse som f.eks. cand.merc., cand.scient.pol., cand.polit. eller lignende.
  • Gode samarbejdsevner, gennemslagskraft og tværorganisatorisk forståelse – både i forhold til kolleger internt i Movia og eksterne samarbejdspartnere.
  • Gode kommunikationsevner i skrift og tale.
  • Drive og kan arbejde struktureret og er god til at holde overblik.
  • Godt humør.


Vi tilbyder:

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads med en uformel omgangstone med knap 350 fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellige baggrunde. Fælles for alle er, at vi samarbejder med det fælles mål at udvikle og forbedre den kollektive transport.

Vi bor i nye, moderne lokaler med praktisk beliggenhed som nabo til Valby St. Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi har en uformel omgangstone og tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. december eller snarest derefter.

Ansøgningsfrist:

Søndag 27. oktober 2019. Vi forventer at holde samtaler løbende i ansøgningsperioden.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til områdechef Pernille Jørgensen på telefon +45 3613 1828.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby
  • Søndag den 27. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Valby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1