Vær med til at bringe kunst ud til folket

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Kunstnergruppen Kunst ud til Folket søger ny projektleder


Interesserer du dig for kunst og hvordan den kan blive hevet helt ned på jorden, så alle kan være med?
Elsker du at have en finger med i hele spillet lige fra den spæde konceptudvikling, pitch og fundraising til at sidde bag rattet og føre tourbussen sikkert frem?
Og har du lyst til at være en del af et iværksætterprojekt, hvor vi bygger, mens vi sejler …

… så er denne tidsbegrænsede fuldtids projektlederstilling måske noget for dig?

BEMÆRK: Det er et krav, at du har kørekort, og at du kan på de nævnte datoer nævnt herunder. Vi læser ansøgningerne og indkalder til samtale løbende. Så hvis du er interesseret, så send din ansøgning hurtigst muligt til: [email protected]


Vi er
en kunstnergruppe, som arbejder for at hive kunst og finkultur helt ned på jorden, så alle kan være med. Kunst er blevet alt for akademisk og kunsthistorisk, og det hægter mange af. Det er synd, især fordi kunst slet ikke er så elitært. I virkeligheden er hvert kunstværk derude en lille anledning for os alle til at stoppe op og bruge fantasien. Derfor rejser vi rundt i landet og digter historier om kunsten for at inspirere folk til at gøre det samme. Vi får skulpturer til at tale, synger røverhistorier om malerier og digter historier om kunst sammen med børn.

Vi søger en projektleder, som brænder for at planlægge, konceptudvikle, koordinere og afvikle vores forskellige projekter. Du kommer til at arbejde med alle led i processen lige fra at ringe og pitche projektet for nye samarbejdspartnere til at trække kabler og sørge for forplejning til vores shows. I Kunst ud til Folket tror vi på, at de nye idéer og samarbejdsmuligheder ligeså vel kan opstå ud af de små praktiske udfordringer i marken som ud af den abstrakte brainstorm på kontoret.

Når du starter hos os, vil du, som det første, blive kørt ind i vores projekt, SNAK med skulpturerne, som til efteråret besøger 9 mindre byer i Region Syddanmark. Projektet er støttet af blandt andre Statens Kunstfond og Region Syddanmark.

I hver by får vores magiske maskine byens lokale skulpturer til at tale med byernes børn. Hvad børnene ikke ved er, at der sidder en skuespiller inde i maskinen og laver skulpturernes stemmer.

Det er dig, der skal stå for alt det praktiske i forbindelse med projektet. Du skal søge tilladelser hos kommunen, finde strøm, backstagemuligheder, parkering etc. i dialog med de lokale samarbejdspartnere, og det er dig, der skal køre kassevognen med vores udstyr fra Kbh og ud i landet.

Derfor er det vigtigt, at du kan følgende datoer. Da vi er på turné i Sønderjylland og på Fyn på de nævnte datoer, er alle sammenhængende datoer inklusiv overnatning. Skulle der være en enkelt dato, hvor du ikke kan, så søg stillingen alligevel, og så må vi drøfte evt. løsninger.

  1. august / 16. - 19. august / 7. - 8. september / 14. - 17. september / 27. - 30. september / 5. - 7. oktober / 11. - 12. oktober

Men du skal ikke kun lave alt det lavpraktiske. Du skal også være med til at sætte retningen for Kunst ud til Folket på lang sigt. Vi er blandt andet i gang med at planlægge 2022-turnéen med projektet SNAK med skulpturerne, og dette arbejde bliver du også en del af med alt, hvad det indebærer af fundraising, kontakt og pitch over for nye fonde / samarbejdspartnere, strategi / planlægning m.m.

Stillingen er i første omgang tidsbegrænset og varer 3 måneder fra 9. august til og med 8. november. Men der er gode muligheder for forlængelse, fordi vi forventer at få finansiering til flere af vores projekter i 2022.

Se og hør mere om Kunst ud til Folket via dette link: https://kunstudtilfolket.com


BEMÆRK: Vi læser ansøgningerne og indkalder til samtale løbende. Så hvis du er interesseret, så send din ansøgning hurtigst muligt til: [email protected]

Til og med den 9. juli er du velkommen til at ringe til Kunst ud til Folkets leder, Søren Mølstrøm og høre mere: tlf.: 30355462 / [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby
  • Mandag den 12. juli 2021

Lignende jobs

  • Project Coordinator - Afghan Diaspora Engagement

    Are you motivated to work in one of the largest humanitarian organisations worldwide and become part of a global organisation with a strong drive for assisting and protecting displaced people and e..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Projektleder - Maskiner - Life Science - København

    Har du ambitionerne og potentialet til at blive projektleder hos SCANBUR A/S i Karlslunde, så har du nu chancen for at komme med på rejsen.SCANBUR er en international familieejet virksomhed m..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Valby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1