Erfarne projektledere til styrkelse af sammenhængende mobilitet i busnettet og på lokalbaneområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Kan du bidrage til udvikling af fremtidens kollektive transport på Sjælland? Brænder du for busser og baner, og trives du i en stor organisation tæt på de politiske beslutninger? Så er det dig vi mangler.

Movias Rådgivningsområde søger to nye kolleger til at lede komplekse trafikfaglige projekter og indgå i vores rådgiverteam.

Vi fungerer som key account for de 45 kommuner og to regioner i Movias ejerkreds og som point of contact for Lokaltog. Vores omdrejningspunkt er den årlige trafikbestillingsproces, hvor vi rådgiver om tværgående mobilitet og samspillet mellem de mange forskellige transportformer i Movias portefølje. Vi koordinerer et bredt samarbejde med mange aktører på tværs af Movia og på tværs af transportsektoren.

Vi står ved siden af Movias ejere på hele kundens rejse; når det handler om planlægning af nye busnet og sammenhængen i eksisterende net, ved drift af lokalbanerne, i den grønne omstilling af den kollektive transport og i de langsigtede visionsprojekter for kommuners og regioners samlede kollektive trafik.

Dit daglige arbejde i Movia

Du bliver ansat som rådgiver med et særligt ansvar for at drive konkrete projekter i mål. Som rådgiver vil du i det daglige varetage rollen som Movias indgang for ejerne og bistå med relevant viden, data og information om driften. Vi har i området i disse år et særligt fokus på at drive store, komplekse, projekter frem både på bus og lokalbaneområdet, og vores to nye kolleger vil få et særligt projektledelsesansvar i den forbindelse.

Du skal kende dig selv i følgende udsagn:

  • Du har solid erfaring med at lede projekter.
  • Du trives med at tage initiativ og tager ansvar for at drive processer fremad.
  • Du har konkret erfaring i at pleje og udvikle relationer.
  • Du har en skarp pen.

Stilling 1: Nyt Ringnet

Når letbanen i Ring 3 går i drift, er der behov et sammenhængende, kollektiv transportnet på tværs kommunegrænser, og det bliver din opgave at planlægge den rejse frem til mål. Som projektleder motiveres du af opgaver som:

  • At sikre den samlede proces, involvering og koordinering mellem mange parter.
  • At stå i spidsen for udarbejdelse af komplekse, politiske beslutningsoplæg.
  • At udarbejde professionelle beslutningsoplæg.

Stilling 2: Lokaltog og lokalbaneområdet

Lokaltog er i disse år i gang med en historisk transformation, og Movia har som en del af Lokaltogs ejerkreds en central rolle i at sikre en god proces og en stærk sammenhæng med den øvrige kollektive transport på tværs. Den rejse får du en central rolle i planlægningen og gennemførelsen af. Du motiveres i den sammenhæng af opgaver som:

  • At understøtte udbud, kontrakthåndtering og gode beslutningsgange.
  • At skabe relationer på tværs af mange aktører.
  • At sikre en stærk sammenhæng mellem drift og udvikling.

Hvad er din baggrund?

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og konkrete erfaringer fra sektoren i forhold til Stilling 1 eller Stilling 2. Måske kommer du fra en af de statslige styrelser eller direktorater i sektoren, måske fra den kommercielle del af transportbranchen eller en kommune.

Det vigtigste for os er, at du har hands on erfaring med projektledelse, besidder politisk tæft, evner at sætte dig ind i komplekse trafikfaglige problemstillinger og ikke mindst – at du er en holdspiller med mod på at indgå i et stærkt, fagligt fællesskab.

Vi tilbyder en spændende hverdag med stor kontaktflade
Rådgivningsområdet er en del af Movias forretningsenhed Trafik og Planlægning. Vi vægter frihed i den daglige opgavetilrettelæggelse og tilbyder et stærkt kollegialt netværk at sparre med. Du får et målrettet introprogram og på sigt et individuelt uddannelsesforløb.

Moderne arbejdsplads
Movia er en spændende arbejdsplads, som bor i moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby St. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til ledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellig baggrund. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Trafikselskabet Movia tilbyder løn i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Begge stillinger er på fuld tid med tiltrædelse den 1. juni 2022 eller snarest muligt.

I din ansøgning bedes du beskrive og begrunde, hvilken stilling du søger.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 13 og 14.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rådgivningschef Christine Hammer på tlf.: 23 42 79 31.

Ansøgning

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

Vi er cirka 450 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige

medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby
  • Søndag den 27. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Valby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1