Project & Program Manager, PMO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Kan du motivere og lede et team og sikre udvikling, modning, produktion og lancering af produkter? Tænker du forretning ind i dine projekter, er du kundeorienteret og mestrer du samtidig at navigere på alle niveauer i en organisation og hos strategiske samarbejdspartnere. Så læs med her.

Du kommer til at arbejde med high-end brand/produkter i et velrenommeret firma, som designer lamper og former lys, der skaber atmosfære. Du får ansvaret for projekt- og programledelsen i et udviklingsteam – typisk er programmet mellem 7 og 14 projekter, så du skal kunne holde hovedet koldt, selvom der er mange bolde i luften.

Lancering af nye produkter i rette kvalitet, tid og økonomi er af høj strategisk vigtighed for Louis Poulsen, så du vil færdes i et miljø med stor bevågenhed og interesse i organisationen.

Du kommer til at indgå i Louis Poulsens PMO, som udover at arbejde med eksekvering af produktudviklingsprojekter også arbejder med værktøjer og metoder til effektiv projekt-, program- og porteføljeledelse. Du får reference til lederen af PMO.

Arbejdsstedet er Vejen, men mange af de strategiske samarbejdspartnere ligger udenlandsk bl.a. i Østen, hvorfor rejseaktivitet er en del af jobbet. Forvent mellem 15-30 rejsedage om året.

Hvorfor skal du søge dette job?

Fordi du har mulighed for at få et spændende job, som giver dig stor indflydelse og netværk og hvor din indsats er afgørende for at nå Louis Poulsens ambitiøse mål.

Jobprofil

Du bliver ansvarlig for at motivere og lede et udviklingsteam på tværs af specialistfunktioner, som organisatorisk er forankret i linjeledelsen. Teamet består af medarbejdere fra Product Design, Sourcing, R&D samt medarbejdere fra Logistik og Produktion. Sammen gennemfører I projekterne, inden for aftalte tid og økonomi – fra endelig afklaring af scope og kravspecifikation over udvikling til industrialisering, produktion og lancering. Ud over at have ansvaret for et udviklingsteam indgår du i samarbejde med resten af PMO i arbejdet med optimering af metoder og værktøjer samt løbende udvikling af vores stage-gate-model mm.

Personprofil

Vi forestiller os, at du er ingeniør eller lignende af baggrund, men opfordrer alle, der kan bestride stillingen, til at søge. Erfaring med projekt-, program- eller porteføljeledelse er en forudsætning for at være kvalificeret til denne stilling, da vi stiller høje krav til dine evner og forventer at du inden for kort tid selvstændigt kan lede teamet. Projektlederuddannelse er et plus men ikke en forudsætning.

Du er strategisk, er en rigtig god kommunikator, både på dansk og engelsk, og du har et højt drive. Det er naturligt for dig at etablere et motiverende samarbejde på tværs af organisationen. Du er god til at prioritere og arbejder målrettet med gennemslagskraft og godt humør. Du sætter samarbejdet med kolleger og team højt og ved at vi kun kommer i mål ved fælles hjælp.

Vi tilbyder

Et udfordrende job i en professionel, dynamisk og uformel organisation. En organisation, hvor virksomhedskulturen er forankret i en stærk og passioneret dansk designarv, en vision om at overgå kundernes forventninger og om at levere markant design, der former lys. Vi fokuserer på det der er vigtigst. En kultur der har som mål at bygge hinanden op. Vi deler vores erfaringer, viden, lidenskab og livssyn for at udvikle os og få det bedste ud af hinanden.

Praktiske oplysninger

Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior PMO Manager, Anne Louise Damgaard på mail [email protected]

Skriftlig ansøgning bedes sendt via vores website https://www.louispoulsen.com/da-dk/job

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

For print: Klik her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vejen
  • Fredag den 21. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Vejen over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 1
17. august 2024 2
16. august 2024 2