Rekrutteringsfirma

Project Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

I forbindelse med Vestas aircoils fortsatte udvikling og vækst er der behov for at styrke projektledelsen med en Project Manager, som skal overtage opgaver fra en af de nuværende projektledere, der får en anden rolle i virksomheden. Der er ingen tvivl om, at virksomheden vinder på teknisk salg og relationer, som viser sig gennem et stærkt og solidt samarbejde mellem projektledere og kunden. Du får reference til Group Technical Director, som er en meget delegerende og fleksibel leder, og du vælger selv om dit arbejdssted er i Vejle eller Lem.

Fokus på Stakeholder Management
Du får ansvar for at udføre projekter fra scoping til levering i rammen af kundens NPI-projekter fra business case til serieproduktion, og derudover bliver du også involveret i interne udviklingsprojekter. Funktionen har mange forskellige interne stakeholders, som er fysisk placeret i Danmark, Rumænien og Kina. Det er også dit ansvar at sikre, at man er på forkant med at håndtere udfordringer, som opstår her og nu.

Dine primære opgaver er:

  • Samarbejde med og styre interne projekter defineret af R&D, Engineering, NPI, SCM og produktion
  • Ansvarlig for projektledelsesleverancer, herunder produktefterspørgsel, projektplaner etc.
  • Agere nøglekontakt i Vestas aircoil over for kunden gennem hele projektets livscyklus
  • Lede forskellige forbedrings- og standardiseringsinitiativer
  • Opdatere og forbedre eksisterende procedurer og strukturer og herunder ligeledes projektmodellen
  • Samarbejde med teknisk salg vedrørende kravspecifikationer
  • Udfordre kunderne på specifikationer og nye muligheder

For at blive en succes i funktionen skal du overtage en markant nøglekunde succesfuldt, hvor du indledningsvist kommer til at anvende 80% af tiden, som over tid bør reduceres til 50%, således du får mere tid til andre større projekter og/eller nye kunder. Derudover er det vigtigt, at du er en aktiv spiller ift. procedurer samt leverer projekter og projektmilepæle til tiden og inden for budget.

Scoping af projekter til store kunder
Du har en ingeniøruddannelse inden for produktion, mekanik, energiteknik eller lignende og minimum fem års erfaring som projektleder fra lignende internationale, teknologiske virksomheder, hvor du har scopet projekter til store kunder. Den baggrund har givet dig en solid forretnings- og produktionsmæssig forståelse og en teknisk kyndighed, som sætter dig i stand til at agere op imod teknisk krævende kunder. Din track record bekræfter, du en stærk afslutter, som forstår at ”binde” de sidste sløjfer og lukke helt ned før opstart af nye projekter.

Som person er du selvkørende med en vil og kan selv-attitude. Du har opnået god erfaring med at lede multikulturelle teams, hvor du inddrager og involverer i nødvendigt omfang. Dine kolleger oplever dig som en særdeles resultatorienteret person med en entreprenant og fleksibel tilgang til arbejdet. Du oplever selv, at du er vedholdende i dine opgaver og evner at gå ned i de nødvendige detaljer uden at miste overblikket. Med en struktureret, faktabaseret og analytisk arbejdsmetode evner du at identificere og løse problemer, samtidig med at du har et skarpt blik for udvikling.

En del af den globale grønne omstilling
Du har et massivt ønske om at blive en del af den globale, grønne omstilling i en markedsledende virksomhed, hvor der er et dedikeret fokus på kunden. Du får en central rolle og bliver et væsentligt aktiv i transformationen mod en mere teknologidrevet virksomhed, hvor dine karrieremuligheder over tid kan få en mere kommerciel retning afhængig af dine ambitioner.

Arbejdssted: Lem eller Vejle


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vejle

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Vejle

    Som et led i en fremtidig udvikling af virksomheden søges en projektleder/projektingeniør til projektering af fordeler tavler. Du skal i samarbejde med resten af virksomheden servicere virksomheden..
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Projektleder (elev) i Esbjerg

    Vil du også være med til at give bygninger liv? Vil du kickstarte din karriere i Nordens største leverandør af multitekniske serviceydelser, så søg ind på [xxxxx] Nordic Trainee Program. For .
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 6
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 6
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4