Ingenørd - Projektleder til vejafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du være med til at forme morgendagens infrastruktur? Kan du skabe gode samarbejder både internt og eksternt? Og brænder du for at være projektleder? Så bliv en del af COWI og vær med til at skabe fremtiden sammen med os

BLIV EN DEL AF VORES VEJAFDELING I VEJLE ELLER ESBJERG
I Vejafdelingen i Vejle/Esbjerg bliver du en del af COWIs infrastrukturenhed. Afdelingen tæller omkring 77 dygtige eksperter som udfører infrastrukturprojekter indenfor vej og anlægskonstuktioner rundt omkring i Danmark og Norge. Vi arbejder på projekter for store internationale kunder og større vejanlæg, men også på mange forskellige mindre projekttyper, alt fra byggemodninger, krydsombygninger, cykelstier til klimatilpasningsprojekter.

Du vil selv kunne vælge om du ønsker at arbejde i Vejle eller Esbjerg. På begge kontorer vil du blive en del af et multifagligt kontor med kolleger, der arbejder inden for både vej, anlæg, byggeri og vand & miljø. Vores sektion er delt mellem Vejle og Esbjerg og består af 17 dygtige kolleger, hvoraf 12 er tilknyttet Vejle-kontoret og 5 Esbjerg-kontoret.

Vi har en stærk relation med vores øvrige kolleger, hvor vi i samarbejde løser vores mange tværfaglige opgaver. Selve teamet er ungt og socialt anlagt i et åbent og uformelt miljø, hvor der er højt til loftet. Derudover har vi også et tæt samarbejde med vores øvrige vejfaglige kollegaer på tværs af indland og udland.

GØR FREMTIDENS BÆREDYGTIGE SAMFUND TIL VIRKELIGHED
I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og arbejde tæt sammen med vores faglige ledelse i vejafdelingen i både Vejle og Esbjerg. Som hovedopgave vil du arbejde selvstændigt som projektleder på alle typer af vejprojekter og have den daglige kontakt med eksisterende og nye kunder.

I dit daglige arbejde vil dine opgaver være:

› Projektledelse som din primære opgave
› Tæt kontakt med dine kunder
› Fagledelse af dine kolleger
› Sparring med de andre projektledere i afdelingen
› Bidrage til den faglige udvikling af sektionen.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
Dine kompetencer er nøglen til vores succes. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder.

Vi mener derfor, at den rette person til stillingen er en teamplayer som er socialt anlagt og samtidigt kan arbejde selvstændigt på projekter. Vi ser gerne at du er relationsskabende og forstår vigtigheden i at forstå kundens behov og omsætte det til bygbare projekter.

Derudover har du:
› Uddannelse som bygningsingeniør
› Gerne erfaring inden for projektledelse
› Et digitalt mindset og kender med fordel til CAD-programmer
› Stærke sprogkompetencer mundtligt og skriftligt på dansk eller et andet skandinavisk sprog

HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt Head of Section i Roads Vejle/Esbjerg, Søren Dal på tlf. +45 29622126 eller mail: [email protected]

SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.

ABOUT COWI
COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at forme fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter. Du kan læse mere på www.COWI.com/about


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vejle
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Vejle

    Som et led i en fremtidig udvikling af virksomheden søges en projektleder/projektingeniør til projektering af fordeler tavler. Du skal i samarbejde med resten af virksomheden servicere virksomheden..
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Projektleder (elev) i Esbjerg

    Vil du også være med til at give bygninger liv? Vil du kickstarte din karriere i Nordens største leverandør af multitekniske serviceydelser, så søg ind på [xxxxx] Nordic Trainee Program. For .
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Projektleder i Kolding

    Vil du være med til at sætte standarden for hvordan vi opererer ‘best in class‘ på vores eftermarkedsprodukter? Nu får du muligheden for at blive del af en spændende organisation i en tværgående fu..
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 6
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 6
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4