Rekrutteringsfirma

Projektchef som kan opbygge en kultur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vestjylland

Løs komplicerede entrepriser og definér ny projektmodel og kunderelationer


Virksomheden er traditionsrig og veletableret inden for byggeriet med projekter på tværs af landet inden for bygnings- og facadeelementer, facadeløsninger, delentrepriser, mv. Virksomheden har egne produktioner og montageteams, og er typisk underentreprenør og/eller elementleverandør til byggeri i både ind- og udland med hovedvægt på erhverv og industri.

For at fastholde sin markedsposition udvikles virksomheden i stigende grad til at påtage sig bredere entrepriser med øget fokus på hele bygningskonstruktioner, rådgivning om hele byggeriet, byggeledelse og ikke mindst kommercielt samarbejde med kunder, underentreprenører og håndværkere. Denne udvikling forventes at blive intensiveret.

Senior projektleder og business development
Med reference til CEO ansættes du i en ny funktion som projektchef. Dine målsætninger er delt i to. Først og fremmest overtager og driver du de entrepriser og projekter, der har den største tværfaglige kompleksitet og kræver mest i forhold til forhandlinger med kunder og samarbejdspartnere. Samtidig bliver du nøgleperson i sammen med CEO, tegnestuechefen og øvrige kolleger at definere best practices i projektledelse, processer og metoder til at håndtere denne type ordrer, som hidtil har været løst af CEO og enkelte senior medarbejdere.

En ny og klarere defineret projektmodel kræver en anden måde at tænke på i forhold til planlægning, intern organisation, kommunikation, kalkulationer og samhandel. I denne ”nye kultur” går du forrest med det gode eksempel og samspiller med virksomhedens direktion, salg, tegnestue og produktion i forretningsudviklingen.

Stillingen er placeret på hovedkontoret i det nordlige Vestjylland. Herfra arbejder du med kontakt til entreprenører, bygherrer, arkitekter og rådgivere ud af huset samt i nært samarbejde med kolleger på tværs af din egen organisation. Et par dage om ugen er du formentlig ude af huset til projekt- og byggemøder eller lign. hos firmaets kunder og samarbejdspartnere på tværs af landet.

Projektledelse og byggeteknik
Du har indsigt i hele bygningskonstruktioner via din erfaring. Formentlig er du eller har du været projektleder hos en entreprenør, komponentleverandør, rådgiver eller lign. Afhængig af din erfaring kan du være uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller tekniker med det potentiale og den pondus, der skal til for at være lead på en ny satsning hos et større firma.

Som person har du overblik og er en god organisator. Samtidig er du en dygtig kommunikator, som får folk med. Du forstår, hvad der skal til for at implementere nye tiltag både organisatorisk og administrativt. Projektmedarbejdere skal motiveres, detaljerne skal være præcise og deadlines skal nås. Samtidig skal kunderne opleve kompent sparring og det med- og modspil, som sikrer en professionel proces og en gensidig god forretning. Dette er du garant for.

Naturligvis har du styr på AB 92 og god indsigt i IT redskaber så som Microsoft Office. Din bopæl er i Midtjylland, Vestjylland eller i det sydlige Nordjylland. Du har egen bil og mulighed for at arbejde med enkelte overnatninger af og til i andre dele af Danmark.

Potentialet er spændende
Her får du en central rolle i udviklingen af en veletableret virksomhed. Virksomhedskulturen er præget af faglighed og lyst til at levere de bedste løsninger. Du vil være en af de primære i at tilføje endnu mere forretningsudvikling og dynamik. Det kræver en person, som kan håndtere mange typer opgaver på en gang. Har du viljen og evnerne til at skabe sammenhold om den nye indsats, får du stor frihed under ansvar i denne nye funktion. For den rette kandidat kan der således på sigt være rigtig gode muligheder både for faglig og personlig udvikling.

PII Headhunting assisterer ved denne rekruttering. Firmaet får ikke kendskab til din interesse uden din accept. Yderligere information om datahåndtering kan findes på PII Headhuntings hjemmeside. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ulrich Thorsen fra PII på telefon: 91546500.

Send din ansøgning og dit CV mærket ”Projektchef” til [email protected]. Venligst anvend den e-mailadresse, du ønsker benyttet til svar på din ansøgning. Bemærk, at der indkaldes løbende til samtaler. I juli kan der være lidt længere svartid i forhold til bekræftelse og lign. på emails.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vestjylland

Lignende jobs

  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Holstebro

    For Eurocon Industriservice står [xxxxx] klar til at ansætte en engageret projektleder, der brænder for at lede vigtige projekter med op til 20 medarbejdere inden for energi og sværindustri. Du .
    • Projektleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Teknisk Projektleder

    Hos Kallesoe søger vi en engageret teknisk projektleder til vores team, hvor vi leverer specialdesignede produktionslinjer til træindustrien globalt. Med over 50 års erfaring sætter vi standar..
    • Projektleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Projektleder til IT & Digitalisering

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknisk baggrund til at drive vigtige IT- og digitaliseringsprojekter.Hvis du får en gnist i øjnene, når du hører, at du har mulighed for at arbejd..
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vestjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vestjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Vestjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Vestjylland over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 28
18. september 2024 28
17. september 2024 28
16. september 2024 28
15. september 2024 27
14. september 2024 28
13. september 2024 27
12. september 2024 25
11. september 2024 24
10. september 2024 23
9. september 2024 22
8. september 2024 21
7. september 2024 22
6. september 2024 23
5. september 2024 22
4. september 2024 21
3. september 2024 20
2. september 2024 22
1. september 2024 20
31. august 2024 19
30. august 2024 20
29. august 2024 20
28. august 2024 19
27. august 2024 18
26. august 2024 19
25. august 2024 18
24. august 2024 19
23. august 2024 19
22. august 2024 23
21. august 2024 23
20. august 2024 22