App-udvikler og webudvikler søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Har du erfaring som Web- eller App-udvikler? Vil du være en del af et mindre team, som arbejder på store projekter for bl.a. DBU og DHF? Kan du skabe optimale løsninger og sikre værdi for brugerne? Så kunne du være én af vores 2 nye kolleger! SportsSys er et udviklingshus, beliggende i Viborg, som udvikler administrationsværktøjer til sportens verden. Kunderne er bl.a. Dansk Boldspil-Union (DBU) og Dansk Håndbold forbund (DHF). SportsSys har stor succes med deres app- og webudvikling – bl.a. er DBU’s fodbold app downloadet mere end 500.000 gange.

SportsSys er i udvikling og vækster både blandt brugere af web og app. Derfor har SportsSys brug for to nye, gode kolleger – en webudvikler og en app-udvikler. Der er tale om nyoprettede stillinger, og du får derfor stor mulighed for selv at præge, hvor meget indflydelse du ønsker, om du vil være med i teamet, som har kontakt til kunden osv.

Om stillingerne Hos SportsSys kan du se frem til en række spændende opgaver og store projekter, som du får mulighed for at løse i tæt samarbejde med både engagerede kolleger og spændende kunder.

App-udvikler Som vores nye app-udvikler skal du være med til at videreudvikle og vedligeholde DBU’s fodbold app og DHF’s håndbold app. Udviklingen foregår hele tiden i et tæt samarbejde mellem SportsSys’ projektleder, de øvrige app-udviklere og eksempelvis DBU i forhold til deres ønsker til udvikling. Du får mulighed for at præge løsningen gennem dine inputs og idéer, så ønskerne kan blive en realitet og skabe værdi for spillere, forældre og trænere, som dagligt benytter app'en.

Kvalifikationer

Ideelt set er du hjemmevant i både iOS og Androids platforme, kender du til Xamarin, er det kun et plus. Du har gerne erfaring med objektorienteret design og udvikling. Det er ikke afgørende, om du har arbejdet med app-udvikling i mange år eller er nyuddannet. Det vigtigste er, at du synes, det er fedt at bidrage med dine inputs ind i et større app-setup.

Webudvikler Som vores nye webudvikler har du mulighed for at arbejde "full stack" - fra database til frontend.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • DBU's interne administrationsværktøjer, der blandt andet bruges til kampplanlægning fra de laveste serierækker og helt op til Superligaen
  • DBU's KlubOffice - klubbernes administration værktøj
  • MitDBU - administrationsværktøj for blandt andet trænere, spillere og forældre
  • DBU.dk - DBU's website
  • KlubCMS - et klubcms til klubberne under DBU
  • DHF's interne administrationsværktøjer til blandt andet turneringsplanlægning
  • DHF.dk - DHF's website
  • Og meget andet til forbundene, som udover DBU og DHF også tæller DGI og et par andre mindre idrætsforbund

Kvalifikationer

Som ansøger til webudvikler stillingen er det en fordel, hvis du:

  • har erfaring med udvikling i Visual Studio
  • har erfaring med objektorienteret softwareudvikling i .NET/C#
  • har erfaring med udvikling i ASP.NET MVC
  • har lyst til at være med til design og implementering af MS SQL Server databaser
  • og evt. har kendskab til Umbraco

Du kan have arbejdet med webudvikling i mange år eller være nyuddannet, det er ikke så afgørende. Det vigtigste er, at du synes, det er fedt at bidrage med dine inputs og være med til at skabe udvikling og værdi for kunder og brugere.

Personlige kvalifikationer For begge stillinger søger vi nye kolleger, som er selvstændige, løsningsorienteret og arbejder systematisk og kvalitetsbevidst. Du er i stand til at tage ansvar for planlægning og prioritering af dine opgaver og egen tid, og så er du effektiv med et godt overblik. Du har en grundlæggende forretningsmæssig forståelse og evner at samarbejde med både kunder og kolleger samt er god til at kommunikere og er åben. Derudover du velformuleret på dansk i både skrift og tale.

SportsSys’ produkter henvender sig til sportens verden, så en form for sporsinteresse er kun en fordel, men selvfølgelig ikke et krav.

Hvorfor skal du vælge SportsSys? Du tilbydes en spændende dagligdag i en levende virksomhed med fokus på såvel generel som personlig succes, udvikling og trivsel, og hvor alle bidrager til en både sjov og professionel arbejdsplads.
Som udvikler vil du indgå i et engageret og kompetent team, som på nuværende tidspunkt tæller 10 personer, og deltage i udviklingen af både mindre og større, komplekse opgaver for vores kunder. Du vil opleve frihed under ansvar – både i forhold til eventuelle idéer samt ønsker og i forhold til arbejdstiden, som er fleksibel.

SportsSys har en pensions- og sundhedsordning/sundhedssikring samt en velfungerende madordning. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Vil du være en del af holdet? Vi glæder os til at modtage en kort motiveret ansøgning og CV hurtigst mulig ved at trykke "ANSØG" herunder. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulentvirksomheden INDKOM medvirker i rekrutteringen.

Vi vurderer ansøgningerne løbende og indkalder derfor også løbende kandidater til samtale.

Hvis du er nysgerrig ift. jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Stefan Siig, CEO/Partner/Udvikler ved SportsSys: +45 30334477 / [email protected]

Camilla Diener, INDKOM: +45 25946006 / [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Viborg
  • Fredag den 04. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3