ERP Projekt- og programleder til stort implementeringsprojekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Vil du stå i spidsen for implementeringen af et nyt ERP-system i en stor international koncern?

Kan du arbejde selvstændigt og målrettet, og har du erfaring med implementering af store enterprise ERP-løsninger i større og komplekse virksomheder – så er det måske dig, vi har brug for?

Et spændende og attraktivt job i en uformel organisation
Aarsleff står over for at skulle implementere Business Central i hele koncernen. Business Central anvendes allerede i flere enheder og skal fremover være den gennemgående ERP-løsning i alle enheder.
Aarsleff er en stor og kompleks organisation med mange tilknyttede selskaber både i Danmark og internationalt. Der bliver derfor tale om en trinvis implementering, der forventeligt vil strække sig over 3-4 år, hvorefter grundlaget for stillingen forventeligt vil være mere driftsorienteret.

Som ERP-projekt- og programleder skal du sikre det samlede overblik over igangværende og kommende projekter i implementering af Business Central i de forskellige enheder. Du skal understøtte it-chefen og ERP-manageren i opgaven og vil indgå i den overordnede styregruppe såvel som den operationelle styregruppe for projektet samt bidrage til at skabe overblik over alle delprojekter.

Herudover vil du selvstændigt skulle sikre ressourceallokering, planlægge og følge op på projekter i porteføljen og sammen med ERP-manageren sikre, at opgaverne prioriteres rigtigt.

Du vil få reference til ERP-manageren.

Din primære arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Viby J, men der kan også være opgaver på koncernens øvrige adresser, både i Danmark og internationalt.

Er du vores nye kollega?
Du har minimum 5-10 års erfaring med arbejde inden for it, gerne kombineret med en relevant videregående uddannelse.

Du formår selvstændigt at prioritere og planlægge dine egne og teamets opgaver og bidrager til at levere dem til tiden og i god kvalitet. Du er en dygtig facilitator og evner at skabe overblik at prioritere ud fra.

Du har solid erfaring med it-projekt- og programledelse, gerne fra en stor virksomhed med international tilstedeværelse. Det er ikke et krav, at du har specifikt kendskab til Business Central, men gerne erfaring med implementering af store enterprise ERP-løsninger. Du har desuden erfaring med at drive og forankre organisatoriske ændringer i samme forbindelse.

Du får en bred kontaktflade med kolleger og ledelse i Aarsleff-koncernen. Det er derfor afgørende, at du også er god til at opbygge og vedligeholde gode relationer med henblik på at skabe konkrete resultater.

Du har formentlig en certificering efter IPMA, PMI eller PRINCE2, men har også med fordel kompetencer inden for SCRUM eller andre agile modeller.

Det er vigtigt, at du behersker både dansk og engelsk på et højt niveau, både mundtligt og skriftligt.

Du kommer til at indgå i et ERP-team på p.t. syv personer med stærke systemfaglige kompetencer og stor selvstændighed i opgaveudførelsen.

Som virksomhed vil vi være bedst i branchen på arbejdsmiljøområdet, så det er også vigtigt, at du har øje for dette.

Lyder det som noget for dig?
Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt og senest den 4. marts 2020. Du er velkommen til at kontakte ERP-manager Peter G. Tranders på 4022 7196 for at få yderligere information.

Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Viby J
  • Onsdag den 04. marts 2020

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Projektleder/Senior Ingeniør

    <p><strong>Projektleder/Senior Ingeniør</strong></p><p>København, Aarhus eller Esbjerg, Danmark</p><p>Brænder du for den bæredygtige omstilling af energise..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Erfaren projektleder til international teknisk sup...

    Er du interesseret i renovering og fornyelse af rørledninger af enhver størrelse – fra kolossale kloakledninger til de mindste stikledninger? Og nyder du samtidig mødet med forskellige kulturer og .
    • Projektleder
    • Hasselager
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1