Koordinerende sygeplejerske til S5

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vi søger en erfaren psykiatrisk sygeplejerske, der brænder for at øge den sygeplejefaglige kvalitet i en praksisnær funktion.

Du skal som koordinerende sygeplejerske understøtte den daglige drift og sikre implementering og fastholdelse af udvikling og arbejdsgange i klinisk praksis jævnfør de nationale kvalitetsmål.

  • Bedre sammenhængende patientløb
  • Styrket indsats for kronikere og ældre patienter
  • Forbedret overlevelse og patientsikkerhed
  • Behandling og høj kvalitet
  • Hurtig udredning og behandling
  • Øget patientinddragelse
  • Flere sunde leveår
  • Mere effektivt sundhedsvæsen

De nationale mål skal sikre, at alle aktører – sygehuse, kommuner, almen praksis – arbejder i en tydelig og fælles retning mod højere kvalitet og sikrer overblik i forhold til, hvor der er behov for forbedringer.

Stillingen er på 37 timer ugentlig, der vil primært være tale om dagarbejde. Enkelte vagter kan aftales efter dine ønsker eller for at sikre implementering og kvalitetsudvikling i alle vagtlag.

Stillingen er ledig, så hvis det lige er dig vi mangler, er vi klar til, at du kan starte hurtigst muligt. Stillingen udløser et tillæg for funktionen.

Lidt om din nye arbejdsplads:

S5 er et ældrepsykiatrisk sengeafsnit med 14 pladser. Vi modtager patienter både akut og planlagt. Vores målgruppe er patienter over 70, en stor del af vores patienter har affektive lidelser, men her møder du patienter med alle psykiatriske lidelser. Nogle har også en demensproblematik og/eller somatiske sygdomme.

Vi har et tæt samarbejde med vores distriktspsykiatri omkring at sikre det gode patientforløb og en bred samarbejdsflade på tværs af sektorer.

Lidt om organisationen:

Psykiatrien Syd ligger i naturskønne omgivelser på halvøen Oringe.

Psykiatrien Syd er en afdeling under Psykiatrien i Region Sjælland, som er et universitetssygehus med forskning i højsæde.

I Psykiatrien Syd er vi forskningsaktive i Safewards.

Vi har indført de 10 interventioner og undersøger om implementering af Safewards, kan reducere tvang i en dansk kontekst.

Vi kan tilbyde:

En udfordrende og varieret arbejdsdag med mulighed for at påvirke såvel egen funktion, som den faglige kvalitet i afsnittet og i organisationen i tæt samarbejde med kolleger og afsnitsledelsen i det afsnit, hvor du er ansat.

Der er både fælles- og lokal introduktion til alle væsentlige områder, kurser i relation- og deeskalering, hjertestopbehandling, brandøvelse og katastrofeberedskab. Fast supervision ved psykolog hver 14 dag.

I Psykiatrien Syd prioriteres specialuddannelsen generelt.

Vi prioriterer arbejdsmiljø, sikkerhed og tryghed i hverdagen.

Vi har fokus på kontaktpersonordningen, det gode patientforløb og samarbejde på et højt fagligt niveau.

Det forventer vi af dig:

  • Du skal være erfaren psykiatrisk sygeplejerske og gerne med specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje eller anden relevant uddannelse – eller have lyst til at tage specialuddannelsen eller anden relevant videreuddannelse
  • Som koordinerende sygeplejerske er du i samarbejde med afsnitsledelsen ansvarlig for at deltage i og sikre fastholdelse i afsnittets kontinuerlige udvikling, det være sig klinisk sygepleje, dokumentation, patientsikkerhed, kvalitet og den kommende sundhedsportal
  • Du skal kunne vejlede kollegaer i implementering af nye arbejdsgange og samtidig holde fokus på igangværende tiltag selv om nye sættes i gang
  • Du skal have overblik over afsnittets servicemål og være med til at sikre disseDu skal være stabil og fleksibel og have talent for respektfuld kommunikation – og så skal du kunne trives med at have mange bolde i luften
  • Du er fagligt velfunderet, du er tydelig, dit refleksionsniveau er højt, og du er ambitiøs i din opgaveløsning
  • Kunne bevare overblikket i akutte situationer og prioritere opgaverne
  • Som koordinerende sygeplejerske skal du kunne samarbejde med koordinerende sygeplejersker i andre afsnit, da vi i Psykiatrien Syd vægter at være en samarbejdende organisation


Oplysninger om stillingen:

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og måske et uforpligtende besøg i vores afsnit, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Connie Udsen tlf 93 57 66 36

Ansættelsessamtaler: Samtaler afholdes løbende


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vordingborg
  • Fredag den 10. juli 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1