Sygeplejersker med funktion som udskrivningskoordinatorer ved Voksenpsykiatrien i Aabenraa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Ønsker du at være med til at give patienter og pårørende en god oplevelse af udskrivningsforløb? Så læs videre!

Vi søger to sygeplejersker, der kan optimere planlægning og udførelse af tværsektorielle indsatser forbindelse med sektorovergange og dermed skabe tryghed for patienter og pårørende ved komplicerede udskrivelser. Stillingen er på fuld tid og ønskes besat pr. 1-10 2021.

Om stillingen:

Som udskrivningskoordinator vil du blive ansat i et af vores sengeafsnit med reference til afsnitsledelsen. Du vil både have opgaver i sengeafsnittene og ude af afdelingen.

I tæt samarbejde med dine kolleger skal du sikre daglig screening af patienter under hele indlæggelsen bl.a. med det fokus, at udskrivelsen begynder ved indlæggelsen.

Opgaven vil kræve, du har en sikker klinisk kompetence ift. vurdere patientens behov, ligesom du evner at koordinere tiltag, der kan sikre bedre sektorovergange for patienter med komplekse forløb. I hele processen forventes det, at du arbejder medinddragende ift. patienten og dennes eventuelle pårørende. Du bliver garant for, at relevante problemstillinger tages op og følges op i tæt samarbejde med relevante samarbejdspartnere. Du vil således have ansvar for afvikling af samarbejdsmøder med disse.

Du vil fungere som sparringspartner, videndeler/rådgiver i dit afsnit. Du vil varetage tværgående koordinering og udvikling af funktionen i samarbejde med de øvrige udskrivningssygeplejersker ved Psykiatrisygehuset og øvrige samarbejdspartnere både internt og eksternt. Samtidigt vil du få et tæt og integreret samarbejde din koordinatorkollega og med afdelingens forløbskoordinatorer, som varetager indsatser i relation til patienter med dobbeltdiagnoser. Endvidere vil du indgå i et tæt samarbejde med nuværende og kommende socialsygeplejersker, der ansættes på alle sygehusene som følge af budget forlig 2020.

Vores mål er, at alle medarbejdere med patientkontakt har kendskab til SAM:BO og sundhedsaftalerne. Derfor får kommer du til at få en vigtig opgave i relation til oplæring af kolleger og introduktion af nye medarbejdere.

Vi forventer at du:

  • er uddannet sygeplejerske, gerne med erfaring fra såvel primær som sekundær sektor
  • har indgående kendskab til tværsektorielle samarbejdsaftaler, sundhedsaftaler samt primære og sekundære tilbud
  • har gode relationelle og kommunikative kompetencer
  • kan arbejde selvstændigt og holde overblik over mange opgaver på én gang
  • har interesse i at udvikle det nære og sammenhængende sundhedsvæsen
  • er fleksibel og ansvarsbevidst ift. opgaver
  • er skarp til planlægning, koordinering og formidling

Om afdelingen:

Afdelingen består af en psykiatrisk akutmodtagelse, der modtager patienter på døgnbasis. Derudover er der 95 sengepladser fordelt på ældrepsykiatrisk sengeafsnit og 5 almenpsykiatriske sengeafsnit. I Haderslev, Sønderborg, Tønder og Åbenrå ligger afdelingens ambulante enheder. Endvidere er der et ældreambulatorium, demensklinik, oligofreniteam, OPUS, samt klinik for selvmordsforebyggelse. Afdelingens pleje- og behandlingsgrundlag er relationsbehandling.

Afdelingen arbejder med afsæt i Psykiatrisygehusets udviklingsplan og Den Syddanske Forbedringsmodel, hvor tavlemøder og datadrevet ledelse indgår. Vi arbejder ihærdigt med at få skabt en fælles behandlingskultur, få et målrettet fagligt løft, samt med rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Der arbejdes hen imod at få diagnoseopdelte afsnit. Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden Psykiatrien i Region Syddanmark

Praktiske oplysninger:

Ansøgningsfristen er d. 15-8 2021. Ansøgningen fremsendes elektronisk via linket med relevante bilag.
Ansættelsessamtaler afholdes d. 20-8 2021.

For yderligere oplysninger kan du kontakte konst. oversygeplejerske Yvonne Reinholdt, tlf. 9944 7301 eller e-mail [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår: Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner. For den rette ansøger er der mulighed for kvalifikationstillæg.

Referencer: Vi tager reference umiddelbart efter en evt. samtale efter aftale med ansøger. Medbring derfor kontaktoplysninger på reference (en tidligere leder) til samtalen eller skriv dem i din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Aabenraa
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som psykologer
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 2
29. september 2024 1
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1