Psykolog søges til døgnafsnit, Børne-og ungdomspsykiatri, Aabenraa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Er du psykolog og brænder for at arbejde i et døgnafsnit med børn/unge og deres netværk? Er du fagligt engageret og vil du være med til at bidrage til at levere den bedste behandling i børne- og ungdomspsykiatrien? Så er det dig vi søger!

Vi har en fast stilling som psykolog eller specialpsykolog på 37 timer/uge i vores dag - og døgnafsnit, Aabenraa pr. 1. december 2022 eller efter aftale. Er du psykolog eller specialpsykolog ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning.

Afsnittet modtager børn og unge i alderen 13 til 19 år til indlæggelse i vores døgnafsnit. Fokus er observationer, udredning og behandling. Vi arbejder teambaseret og tværfagligt og vi vægter at den unge og familie modtager kvalificeret behandling og støtte under hensynstagen til deres ønsker og behov.

Afsnittets behandlerteams består af læger, sygeplejersker, socialrådgivere, pædagoger, SSA´ere, ergo- og fysioterapeuter samt studerende. Der er køkken, sekretariat og intern skole knyttet til afsnittet. Der er forældre- og patientpeers ansat i afsnittet.

Afsnittet rummer 18 sengepladser, hvor 4 senge er normeret til patienter med spiseforstyrrelser. Afsnittet udreder og behandler patienter inden for alle børne- og ungdomspsykiatriske specialer. Vi søger en specialpsykolog, der skal løse opgaver inden for hele spektret, men det er en fordel, hvis du har viden om og lyst til at arbejde med spiseforstyrrelser.

Som psykolog referer du fagligt til den ledende overlæge og indgår i et tæt samarbejde med øvrige behandlere og plejepersonale. Afsnittet har fokus på høj faglighed, uformel omgangstone og godt arbejdsmiljø med fokus på sikkerhed og trivsel i det daglige arbejde.

Vi søger en kollega;

  • Der er uddannet specialpsykolog, men vi modtager også gerne ansøgninger fra andre erfarne, kliniske psykologer, der ikke er uddannet specialpsykolog
  • Har klinisk erfaring og interesse for børne- og ungdomspsykiatriske speciale, inklusiv behandlingserfaring
  • Der har erfaring fra akut- og døgnpsykiatrien, dog ikke en betingelse
  • Der trives med tæt samarbejde i en tværfaglig kontekst og forstår værdien af et tæt og respektfuldt samarbejde med relevante tværsektorielle aktører, som skole, PPR, sagsbehandler m.fl.
  • Har gode formidlingsevner
  • Er god til at bevare overblikket, også når det går stærkt

Dine arbejdsopgaver:

  • Diagnostisk udredning og psykologisk behandling i tæt samarbejde med afsnittets ledende overlæge
  • Organisering og planlægning af kommende og igangværende indlæggelsesforløb
  • Individuelle samtaler og familiesamtaler
  • Deltagelse i og ledelse af afsnitskonferencer
  • Bidrage med undervisning og supervision efter kompetencer
  • Bidrage til udvikling af afsnittets tilbud i samarbejde med afsnitsledelsen

Vi tilbyder dig:

  • En spændende stilling med selvstændigt ansvar, faglige udfordringer og en hverdag med varierede psykologfaglige opgaver
  • En arbejdsplads i en positiv udvikling, med fokus på godt arbejdsmiljø, høj faglighed og vedvarende fokus på at skabe de bedste betingelser for vores patienter og pårørende
  • At indgå i et monofagligt fællesskab med mere end 60 andre psykologer (specialpsykologer, kliniske psykologer og SPU’ er)
  • Gode udviklingsmuligheder, herunder faglig sparring, kompetenceudvikling og relevant supervision efter behov

Praktiske oplysninger:

Ansøgningsfristen er til og med d. 21.10-22. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43 i Aabenraa.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til oversygeplejerske Louise Foldager Danielsen, tlf. 24401219 eller Ledende overlæge Gitte Vittrup 99448627, eller afdelingschef Louise Schwartz tlf. 2364 2143

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem Dansk Psykologforening og Danske Regioner. Der anvendes prøvetid på 3 måneder, hvis du ikke allerede er ansat i region Syddanmark. Der indhentes børne- og straffeattest.

Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden om Psykiatrien i Syddanmark

Om afdelingen:

Børne- og ungdomspsykiatri Sydjylland varetager det børne- og ungdomspsykiatriske udrednings- og behandlingsarbejde i Sydjylland. Afdelingen har ca. 350 ansatte fordelt på tre matrikler Vejle, Esbjerg & Aabenraa. Den overordnede ledelse varetages af afdelingsledelsen bestående af chefsygeplejerske og afdelingschef. Afdelingen er opdelt i faglige matrixenheder på tværs af matrikler, der ledes af funktionsledere i samarbejde med ledende overlæge med henblik på at kunne tilbyde ensartet, højt kvalificeret udredning og behandling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Aabenraa
  • Fredag den 21. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som psykologer
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 2
29. september 2024 1
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1