Primærbehandler til OPUS (Ambulatorium for Unge med Skizofreni), Klinik Psykiatri Syd

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Aalborg Universitetshospital – Psykiatrien, Klinik Psykiatri Syd, søger primærbehandler til OPUS (Ambulatorium for Unge med Skizofreni).

Vi søger til OPUS en primærbehandler med relevant uddannelse og psykiatrifaglige kompetencer og erfaringer – det kan fx være ergoterapeut, sygeplejerske eller psykolog.

OPUS er et 2-årigt ambulant tilbud til regionens borgere mellem 18-35 år med nydiagnosticeret skizofreni. OPUS-behandling bygger på kognitive adfærdsterapeutiske principper. Centralt for OPUS er primærbehandler-funktionen, hvor patienten har en fast behandler gennem hele forløbet, der arbejder helhedsorienteret ud fra patientens behov, bl.a. med terapeutisk behandling, psykoedukation, tilbagefaldsforebyggelse, samarbejde med pårørende og andre aktører, vurdering af effekt og bivirkninger af behandling samt håndtering af eventuelle sociale problematikker.

Forløbet indeholder også bl.a. gruppetilbud, psykologisk eller ergoterapeutisk udredning og lægelig opfølgning. Behandlingen er assertiv, og en del af behandlingen kan foregå i patientens hjem eller nærmiljø. OPUS-Nordjylland har 100-120 patienter tilknyttet.

OPUS er tværfagligt funderet, og vi søger at få alle kompetencer bedst muligt i spil og lære af hinanden for at kunne give patienterne et helhedsorienteret tilbud. Personalet består aktuelt af speciallæge, sygeplejersker, specialpsykologer/psykologer, ergoterapeuter og lægesekretærer. Vi inddrager også andre fagpersoner fra psykiatrien (bl.a. socialrådgivere, kostvejledere, fysioterapeuter og musikterapeuter).

Vi har i teamet ofte igangværende forskningsprojekter, som teamet bakker op om og introducerer patienter til.

Geografisk dækker OPUS hele regionen, men er udkørende fra Aalborg.

Arbejdsfunktion
Vi søger først og fremmest en kollega, der kan varetage funktionen som primærbehandler i OPUS.

Vi lægger derfor særligt vægt på:
  • Klinisk erfaring med behandling og opfølgning af patienter med psykose
    (terapeutisk, medicinsk, psykosocialt)
  • Erfaring med brug kognitive adfærdsterapeutiske teknikker og gerne psykoterapeutisk efteruddannelse.
  • Gode samarbejdsevner ift. patienter, netværk, pårørende og kolleger
  • Evnen til at kunne skabe og vedligeholde en behandlingsalliance
  • Evnen og lysten til at arbejde tværfagligt, fleksibelt og assertivt

Din monofaglighed vil også komme i spil
Vi bidrager alle i teamet med monofaglig viden og kompetencer i den tværfaglige indsats. Både med monofaglige opgaver, tværfaglige behandlingskonferencer og ikke mindst i hverdagen i teamet, hvor vi er klar til at sparre med hinanden og hjælpe til i hinandens forløb.

Vi søger en dygtig og engageret kollega, der:
  • Indgår i arbejdet med interesse, nærvær og respekt for vores målgruppe og har fokus på motivation, mål og samarbejde.
  • Er fleksibel og kan improvisere i opgaveløsning med øje for det enkelte menneske.
  • Kan arbejde selvstændigt og trives med alene-arbejde, men samtidig bruge kollegaer til støtte og sparring, dele svære situationer og usikkerhed og selv byde ind med viden og erfaring.
  • Er fagligt velfunderet og holder sig ajour.
  • Værdsætter og medvirker til et rart arbejdsmiljø for hele teamet.
  • Kan bevare roen i en hverdag med mangeartede opgaver og kunne prioritere relevant.
  • Kørekort er nødvendigt pga. udekørende funktion.

For at vedligeholde og udvikle dine kompetencer tilbyder vi:
  • Intensivt og specialiseret arbejde med patienter med skizofreni i tværfagligt team.
  • Fælles supervision i OPUS.
  • Kollegial støtte og vejledning gennem team-samarbejde.
  • Undervisning/kurser i forhold til målgruppen og kompetencer.
  • En engageret personalegruppe med forskelligartede kompetencer og erfaringsniveau.
  • Vedligeholdelse af din monofaglighed.

Psykiatrien i Region Nordjylland er i en spændende udvikling med fokus på faglig specialisering og øget ambulant behandling. Kvalitetsudvikling og forskning er centrale elementer, ikke mindst på Aalborg Universitetshospital - Psykiatrien.

Klinik Psykiatri Syd er en almenpsykiatrisk klinik med åbne samt intensive sengeafsnit, en psykiatrisk skadestue med modtagelse, retspsykiatri og en omfattende ambulant funktion.

Praktiske oplysninger:
Det er Region Nordjyllands politik, at alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger. Såfremt den valgte ansøger ønsker en anden ansættelsesbrøk, kan det aftales.

Der er røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland. Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Der indhentes straffeattest i henhold til Region Nordjyllands politik.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til ambulatorieleder, specialpsykolog Ditte Lammers Vernal. Det er også muligt at snakke med en medarbejder og høre til det daglige arbejde. Kontakt primærbehandler Kristina Kragbæk (ergoterapeut), Thorleif Rasmussen (sygeplejerske) eller Katja Bang (psykolog). Ring til sekretær 97 64 34 59, og du bliver stillet om til rette vedkommende.

Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatri Syd på hjemmesiden .

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag 21. april.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Aalborg
  • Torsdag den 15. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som psykologer
15. september 2024 13
14. september 2024 13
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 16
10. september 2024 19
9. september 2024 14
8. september 2024 17
7. september 2024 18
6. september 2024 19
5. september 2024 16
4. september 2024 15
3. september 2024 20
2. september 2024 13
1. september 2024 18
31. august 2024 18
30. august 2024 20
29. august 2024 22
28. august 2024 21
27. august 2024 24
26. august 2024 23
25. august 2024 20
24. august 2024 23
23. august 2024 22
22. august 2024 23
21. august 2024 24
20. august 2024 21
19. august 2024 22
18. august 2024 22
17. august 2024 22
16. august 2024 20

Værd at vide når du søger job som psykolog i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!