Psykiater til [xxxxx] Syddanmarks sundhedsenhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Assens

Har du lyst til at arbejde i en spændende og lærerig niche af sundhedsvæsenet?

Kriminalforsorgen Syddanmark søger den rigtige kandidat til varetagelse af den psykiatriske behandling af de indsatte primært i Assens Arrest - kunne det være dig?

Der er tale om en deltidsstilling normeret til 4 timer om ugen til besættelse 1. december 2021.

Du vil, som psykiatrisk konsulent være hjemmehørende under Sundhedsenheden i Områdekontoret i Kriminalforsorgen Syddanmark med Assens Arrest som dit primære tjenestested.

Jobbet som psykiatrisk konsulent i Assens Arrest:
Du varetager den psykiatriske behandling og udredning af de indsatte i arresten. Der er tilknyttet en sygeplejerske i arresten, der varetager den primære sundhedsbetjening i samarbejde med sundhedsenhedens faste lægestab, der består af speciallæger i almen medicin.
Den primære visitation sker ved sundhedsenhedens sygeplejersker og læger.

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet psykiater.
  • Ønsker at være med til at gøre en forskel for nogle af samfundets mest udsatte og forstår, at selv en lille forskel kan udgøre en stor betydning
  • Har gode evner til at indgå i samarbejdsrelationer med Sundhedsenhedens øvrige personale og arrestens øvrige personale.
  • Ønsker at bidrage til at højne det faglige niveau og forstår, at ensartethed og standardisering i patientbehandlingen er væsentligt
  • Bidrager og tager medansvar for at skabe et godt arbejdsmiljø med arbejdsglæde, trivsel og gode samarbejdsrelationer med dine kolleger
  • Er nærværende og har et positivt og medmenneskeligt livssyn.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor ønsket er, at der skal være tid og mulighed for faglig sparring på tværs af matrikler, imens der arbejdes med forskellige sygeplejefaglige opgaver
  • Muligheden for at arbejde i en anderledes del af sundhedsvæsenet.
  • En fleksibel arbejdsplads, hvor du vil have stor indflydelses på din arbejdstid.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for speciallæger mv. i staten.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Du ansættes i Kriminalforsorgen Syddanmark, Sundhedsenheden, Områdekontoret i Kolding, der er beliggende Vindingevej 36, 5800 Nyborg, men dit primære arbejdssted er Assens Arrest, Toftevej 29, 5610 Assens.

Vi forestiller os, at du har fremmøde i Assens Arrest 2 dage om måneden, og står til rådighed for e-mail-dialog, telefon-dialog, telemedicinske konsultationer m.m. i de resterende timer. Se også nedenfor i forhold til fornyelse af psykofamaka.

Der er ingen vagtforpligtigelse.

Vi foretrækker, at fysiske konsultationer ligger inden klokken 19.00 af hensyn til dagsstrukturen i arresten. Eventuelle telemedicinske konsultationer kan kun ske i det tidsrum, hvor sygeplejersken er på arbejde i klinikken.

Stillingen er ledig til besættelse 1. december 2021 og den ugentlige arbejdstid er 4 timer.

Om os:
Sundhedsenheden er en nyoprettet enhed i Kriminalforsorgen Syddanmark, hvor det sundhedsfaglige og personalemæssige ansvar for læge- og sygeplejegruppen er placeret hos en sundhedsfaglig ledelse bestående af en overlæge og en oversygeplejerske.

I Sundhedsenheden er der ansat 25 sygeplejersker placeret rundt på områdets 14 matrikler, der dækker over arrester, åbne og lukkede fængsler. Sundhedsenheden varetager sundhedsbetjeningen af de ca. 1300 indsatte svarende til behandlingsniveauet i primærsektoren.

Assens Arrest hører under Institution Odense. Institutionen består ligeledes af Odense Arrest, Svend-borg Arrest og KiF Odense. Assens Arrest og Svendborg Arrest er midlertidig ledelsesmæssigt lagt ind under institutionschefen for Institution Midtfyn.

Du kan læse mere om os på hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Sikkerhedsarbejdet i Kriminalforsorgen indgår som en naturlig del af jobbet og vægtes meget højt. Der er nultolerance i forhold til vold og trusler.

Du søger stillingen ved at klikke på "Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 31. oktober 2021.

En forudsætning for ansættelse i stillingen er, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i Det Centrale Kriminalregister. Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe billedidentifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etniske tilhørsforhold.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fungerende overlæge Henrik Høberg på mail [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Assens.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Assens
  • Søndag den 31. oktober 2021

Lignende jobs

  • Psykolog i Odense C

    Barselsvikariat:En af vores faste psykologer går på barsel, og derfor søger vi en nysgerrig, positiv og faglig stærk kollega, der har lyst til at blive en af del vores team.Stillingen er le..
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info
  • Psykolog i Odense C

    Har du erfaring fra det psykiatriske felt?Har du interesse i små børns udvikling og det tidlige forælder-barn samspil?Kunne du tænke dig at arbejde i et forskningsprojekt?I forskningsprojekte..
    • Psykolog
    • Odense C
    Få mere info
  • Psykolog i Odense

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Psykolog
    • Odense
    Få mere info
  • Psykolog i Odense

    Vi søger psykologer til tre faste stillinger á 30-37 timer ugentligt i nyoprettet tværfagligt team til varetagelse af lettere behandlingstilbud målrettet børn og unge i psykisk mistrivsel. Alle sti..
    • Psykolog
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Assens

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Assens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Assens over tid

Dato Alle jobs som psykologer
19. juni 2024 1
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1