Adfærdsanalytiker med passion for online kundeadfærd og adfærdspsykologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Det er ikke en tilfældighed, når vores onlinesalg er steget eksplosivt i de seneste år. Det skyldes, at vi hele tiden har fokus på, hvordan vi bliver bedre til at få kunderne til at gå fra det første besøg på alka.dk til at gennemføre købet.

I Alka får du chancen for at bygge videre på vores markedsledende set-up og se dine resultater blive brugt af kolleger på tværs af hele organisationen. Samtidig kan du glæde dig til at komme ind i et superteam med kompetente og meget dedikerede kolleger, der brænder for at optimere forretningen.

DU FÅR INDFLYDELSE PÅ UDVIKLINGEN AF ALKAS ONLINESALG
Du vil få en helt central rolle i analyse og påvirkning af kundeadfærd. Ved at bruge data, viden om beslutnings-, kognitions- og socialpsykologi, samt praktisk viden om nudging og adfærdspsykologi og -design vil du udvikle langsigtede initiativer og projekter, som gør forretningen bedre. Derved vil du hjælpe dine kolleger med at skabe mere salg.

I din rolle som Adfærdsanalytiker vil du:

  • På baggrund af data og kundeindsigt give sparring med henblik på at optimere Alkas onlineunivers gennem intensiv brug af tests
  • Omsætte de nyeste trends inden for adfærdsvidenskab og nudging til konkrete a/b tests og målbare resultater
  • Analysere kunde- og onlineadfærd ud fra modeller/data og adfærdsdesign samt udvikle den datadrevne personalisering
  • Formidle analyseresultater og anbefalinger til kolleger på tværs af forretningen, og derved bidrage til at gøre Alka til en endnu mere data- og vidensdreven organisation.

DINE KVALIFIKATIONER
Der er forskellige veje til at nå det faglige fundament, vi leder efter. Vi forestiller os, at du har en stor indsigt i den menneskelige psyke, du er akademisk funderet med f.eks. en cand.psych. eller lign. Det er afgørende, at du har praktisk erfaring med adfærdsvidenskabelige projekter.

Du kender til a/b tests, og du forstår at fortolke og omsætte data om online-kundeadfærd til viden der kan bruges i forretningen. Med evne til kritisk tænkning (også overfor egne antagelser) og nysgerrighed er det naturligt for dig at finde nye måder at se og bruge data på. Du bruger din adfærdsvidenskabelige faglighed til at sparre med andre afdelinger om, hvordan man kan optimere processer, produkter og services med henblik på at forbedre salget og kundeloyalitet.

Det er bestemt en fordel, hvis du har erfaring med at programmere i SQL/SAS/Python, men din store nysgerrighed og ønsket om at videreudvikle dine kompetencer inden for området er langt vigtigere.

Du trives med at løse opgaver på egen hånd, men har det lige så godt med at skabe resultater via godt teamwork. Du er god til at kommunikere analyseresultater og gøre data relevant for mange forskellige målgrupper i organisationen, og du formår at skabe et konstruktivt samarbejde også udenfor teamet.

BLIV EN DEL AF ET HOLD, DER TROR PÅ ET FÆLLESSKAB OG TÆT SAMARBEJDE
Du tilbydes en spændende stilling i et velfungerende team med høj faglig stolthed og en uformel omgangstone. Du vil have gode muligheder for at tilrettelægge og have indflydelse på eget arbejde.

Vores specialistteam brænder for at udnytte alle de utallige muligheder inden for analyse og databehandling. Nysgerrighed er vores brændstof, og hver dag prøver vi nyt, lærer og bliver klogere på, hvad der virker bedst.

Du får base på vores hovedkontor i Ballerup.

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG
Hvis du kan genkende dig selv i beskrivelsen, send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Alka er blevet en del af Tryg - med eget brand. Vi benytter derfor Trygs rekrutteringssite. Klik her for at søge stillingen.

Vi indkalder løbende til samtaler og lukker processen når vi har fundet den rette.

For mere information er du velkommen til at kontakte John Haarslev Egebo på [email protected]

Ansøgningsfrist er den 31. januar 2020

Alka Forsikring er ejet af forsikrings-selskabet Tryg, som står bag Trygfondens almennyttige arbejde. Mere end 100 års erfaring med at forsikre familier i Danmark har lært os, at forsikring skal være enkelt. Fra vores forsikringer og rådgivning til kundernes besøg på alka.dk har vi fokus på enkelthed i alt, hvad vi gør. For os er enkelthed vejen til at give vores kunder den bedste kundeoplevelse og samtidig tilbyde kunden forsikringer af høj kvalitet til gode priser. Hvis du føler dig hjemme blandt mennesker, der sætter pris på både resultater og godt humør, kan du måske blive en af os.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Ballerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som psykologer
19. september 2024 3
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 3
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1