Handlekraftig projektleder med sundhedsfaglig baggrund til opbygning af nyt BED behandlingstilbud på Psykiatrisk Cent...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du klar til at indtage rollen som projektleder af et helt nyt behandlingstilbud til patienter med tvangsoverspisnig, Binge Eating Disorder (BED), i vores enhed for spiseforstyrrelser, hvor du skal implementere og opbygge BED-behandlingen til gavn for vores patienter? Du bliver ansat i opstartsfasen, så du er med til at sætte dagsordenen for måden vi opbygger BED behandlingen i psykiatrien på. Vi søger en pioner, der vil stå i spidsen for den spændende udviklingsfase og efterfølgende opstart.

Dine arbejdsopgaver det første år Som projektleder for det nye BED behandlingstilbud bliver du ansvarlig for fremdriften og planlægningen af de forskellige aktiviteter ifm. oprettelsen af behandlingstilbuddet. Din første opgave bliver at deltage i ansættelsen af nye medarbejdere og planlægning af de fysiske rammer for behandlingstilbuddet. Opgaverne vil være på mange niveauer og både af praktisk og mere strategisk karakter. Du skal altså både kunne vise håndværkere rundt på matriklen, udarbejde et stillingsopslag og assistere med udformning af behandlingsmanualer.

Konkret skal du:
  • Være en central del af implementeringen og opbygningen af BED behandlingen i tæt samarbejde med centerledelsen og afsnitsledelsen.
  • Stå i spidsen for udarbejdelse og implementering af arbejdsgange
  • Rekruttere personale samt planlægge kompetenceudvikling - både fælles og individuelt for den nye personalegruppe
  • Være medansvarlig for at nedsætte en projektgruppe bestående af både medarbejdere, ledere og brugere, som igennem hele processen skal bidrage med egne erfaringer, ønsker og inputs til værdier, arbejdsgange, fysisk indretning mv.

I processen får du sparring og hjælp fra bl.a. centerledelsen, kvalitets- og forbedringsenheden samt HR-afdelingen herunder rekrutteringspartneren.

Du kommer til at referere til Udviklingschefen på Psykiatrisk Center Ballerup.

Implementeringsopgaven forventes indledningsvis at strække sig over en 12 mdrs. periode. Herefter vil du alt efter interesse og muligheder på centret blive tilbudt anden stilling. Det samme gør sig gældende såfremt BED projektet mod forventning forsinkes. Her vil vi kunne anvende dine kompetencer som organisator og igangsætter bl.a. ift. at øge inkluderingen af patienter til vores kvalitetssikringssystem Behandlingseffekt eller andre forskningsrelaterede projekter inklusiv kliniske opgaver.

Om os og det nye BED behandlingstilbud Hele Region Hovedstadens behandling af patienter med spiseforstyrrelser er samlet i nye bygninger på Psykiatrisk Center Ballerup. Vi er i alt omkring 150 dedikerede medarbejdere med forskellige faglige baggrunde, herunder ca. 25 psykologer og 10 speciallæger, der arbejder sammen om visitation, udredning, behandling og klinisk baseret forskning.

Behandlingstilbuddet bliver indledningsvist placeret som en del af Psykoterapeutisk Ambulatorium for Spiseforstyrrelser. Ambulatoriets 4. team skal fungere som et kompetencecenter for BED bl.a. med forskning tæt integreret i den kliniske praksis. Behandlingen vil være tværfaglig med stor vægt på den psykoterapeutiske behandling. Det forventes at personalegruppen bl.a. vil inkludere psykologer, sygeplejersker, diætister, speciallæger og socialrådgiver.

Vores forventninger til dig For at få succes i stillingen skal du have et solidt fagligt fundament indenfor psykiatrien og psykoterapeutisk behandling. Du kan bevæge dig ubesværet fra det lavpraktiske til det strategiske indenfor området. Du har god erfaring fra sundhedsvæsenet, gerne psykiatrien. Du har et organisatorisk blik, kan forhandle på centerledelsesniveau og kan navigere i en politisk styret organisation. Du har veludviklede samarbejdsevner.

Derudover kan du se dig selv i følgende:

  • Du er en motiverende projektleder. Du kan skabe følgeskab og synlighed i organisationen, samtidig med at sørge for at skabe et fagligt miljø med gode kolleger og ambitioner om at levere de bedste ydelser til ansatte i psykiatrien.
  • Du er visionær med gode kommunikationsevner. Du er motiveret af at være drivkraften, der får opstarten af BED i mål.
  • Du har fokus på grundighed og struktur. Projektet skal bygges bundsolidt op, og derfor skal du have forståelse for sammenhænge mellem aktivitet og økonomi, samtidig med at du omsætter visioner til virkelighed.
  • Du er faglig stærk. Du bruger din faglighed til at sikre, at vi når de faglige mål og til at lede den faglige udvikling i hverdagen. Det betyder også, at du rekrutterer de rigtige talenter med de rette kompetencer.
  • Du er erfaren ift. anvendelsen af div. forbedringsværktøjer og drives med den form for projektledelse.

Du kommer med en sundhedsfaglig baggrund som enten sygeplejerske eller psykolog.

Vi tilbyder:
  • Du får en unik mulighed for at være en del af udviklingen og udformningen af et helt nyt behandlingstilbud
  • Fokus på organisationsstruktur og udvikling
  • Du har gode muligheder for sparring i hverdagen. Du bliver en del af hele spiseforstyrrelsesområdet, hvor medarbejderne er gode til at sparre med hinanden. I hverdagen samarbejder og sparrer du med centerledelsen, udviklingschefen og afsnitsledelsen

Forud for din ansættelsesstart vil du blive inviteret til et møde, hvor du sammen med udviklingschefen og en af vores ledelseskonsulenter drøfter hvilke specifikke behov, du har i forbindelse med din introduktion. Ud fra dine kompetencer, erfaring og ønsker tilpasser vi dit introduktionsforløb.

Ansættelsesvilkår Stillingen er til besættelse pr 1. december 2021 eller efter aftale.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Ann Colleen Nielsen på 38 64 50 40.

Søg via linket, hvis du lyst til få en unik projektlederrolle indenfor spiseforstyrrelsesområdet.

Send din ansøgning og cv via linket på siden senest den 10. oktober 2021.

Ansættelsessamtaler bliver gennemført uge 41.

Om Psykiatrisk Center Ballerup Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for PTSD, døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Ballerup på vores hjemmeside eller Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Ballerup
  • Søndag den 10. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som psykologer
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 1
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 6
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 8
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 12
6. juni 2024 12
5. juni 2024 12