Psykolog til de særlige pladser, N1, Brønderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Vi søger en autoriseret psykolog med interesse for at arbejde med svær psykisk lidelse og misbrug samt vurdering og nedbringelse af voldsrisiko.

Hvem er patienterne?
De Særlige pladser, N1, Klinik Psykiatri Nord i Brønderslev er et lukket sengeafsnit med 16 pladser til særligt udsatte patienter med svære psykiatriske lidelser og ofte også misbrug. Mange af patienterne har tidligere været igennem flere behandlingstilbud både regionalt og kommunalt.

Det daglige behandlingsarbejde på sengeafsnittet er tværfagligt tilrettelagt således, at patienten oplever en intensiv og helhedsorienteret behandling. Du bliver en del af et hold bestående af sygeplejersker, socialpædagoger, social- og sundhedsassistenter, socialrådgiver, fysio- og ergoterapeuter samt en overlæge og administrativt personale.

Arbejdsopgaverne vil bestå i:
  • Deltagelse i det daglige behandlingsarbejde på sengeafsnittet
  • Terapeutiske forløb – både individuelt og i grupper
  • Supervision og vejledning af personale på andre afsnit
  • Struktureret og forefaldende undervisning af personale
  • Psykoedukation af patienter.
  • Psykologiske undersøgelser og risikovurderinger til brug for bl.a. behandlingsplanlægning, behandlingsvurdering og evaluering
  • Strukturerede voldsrisikovurderinger


Hvem er du?
Vi ser gerne, at du har erfaring med psykose tilstande og/eller svær personlighedsforstyrrelse. Vi søger en psykolog, der har mod på både at deltage i miljøterapi så som kreative aktiviteter eller sportsaktiviteter, gruppebehandling samt individuelle terapiforløb. Vi vægter evne til at indgå i relationsarbejde højt.

Ønskede kvalifikationer:
  • Autoriseret psykolog
  • Interesse for – og gerne erfaring indenfor – retspsykiatri
  • Viden om/interesse for risikovurdering
  • Erfaring med psykologisk testning, både alment og i forhold til særlige patientgrupper
  • Viden om kognitiv miljøterapi
  • Erfaring med eller interesse for undervisning, tværfagligt samarbejde, supervision og kriseintervention samt psykoterapi af særlige patientgrupper
  • Gode kommunikative evner både mundtlig og skriftlig
  • Interesse for kvalitetsudvikling og forskning er ønskelig


Der lægges vægt på fleksibilitet, evne til tværfagligt samarbejde og parathed til akut arbejde.

Behandlingsarbejdet foregår inden for rammen af recovery-forståelsen, indeholdende blandt andet misbrugsbehandling og kognitiv adfærdsbehandling. Du får et tæt samarbejde med den kommunale sektor og løbende dialog med sagsbehandlere og andre relevante parter er et vigtigt element i jobbet.

Du er vant til at tage ansvar og trives med stor selvstændighed i arbejdet, og du er struktureret og kan koordinere og tilrettelægge sammenhængende patientforløb i afsnittet. I din tilgang til arbejdsopgaverne er du fleksibel og løsningsorienteret, og du er indstillet på at samarbejde tværfagligt med andre faggrupper om patientens behandling samtidig med, at du har mod og evne til at reflektere over egne og kollegaers holdninger og handlinger.

Afsnittet har sin egen sportshal, og aktiviteter spiller en væsentlig rolle. Det falder dig derfor naturligt at være aktiv sammen med patienterne. Du vil få mulighed for at bringe dine egne interesser i spil inden for den faglige ramme.

Som person er du psykisk robust og tillidsvækkende. I kontakten med patienterne udviser du høj grad af respekt og medmenneskelighed, og du har evne til at anerkende og støtte de personlige ressourcer hos patienterne.

Som kollega er du aktiv medvirkende til at skabe et positivt og konstruktivt arbejdsmiljø.

En unik mulighed
Til gengæld giver vi dig en unik mulighed for at være med på holdet i et relativt nyt behandlingstilbud inden for psykiatrien, og hvor vi tilbyder dig at blive en del af et fagligt kompetent team, hvor vi tilsammen mestrer en bred vifte af kompetencer. Vi garanterer en god sparring med dygtige kolleger i et spændende og alsidigt arbejdsmiljø, hvor du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag.

Vi giver dig en grundig introduktion til jobbet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid 37 timer om ugen.

Tiltrædelse er pr. 1. december 2020. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst.

Psykiatrien har vedtaget, at man før ansættelse i Psykiatrien skal give tilladelse til indhentning af straffeattest.
Der er røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland. Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

Det næste skridt
Hvis du finder jobbet interessant, så send din ansøgning med dokumentation for uddannelse og autorisation samt CV via nedenstående link.

Har du lyst til at besøge os eller tale med os, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte viceklinikchef Helle K. Jakobsen på mobil 25 57 90 53 eller e-mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er den 19. oktober 2020.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Brønderslev
  • Mandag den 19. oktober 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Brønderslev over tid

Dato Alle jobs som psykologer
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1