Specialpsykolog til Børne-og ungdomspsykiatrisk Ambulatorium og Døngafsnit, Esbjerg, den 1. september 2021

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Er du specialpsykologen, som brænder for at arbejde med børn/unge og deres familie og netværk i kortere og/eller længere udrednings- og behandlingsforløb under indlæggelse eller i ambulatoriet?

Ønsker du fagligt ansvar, og vil du være med til at udvikle behandlingstilbuddene i børne- og ungdomspsykiatrien, samtidig med at du bidrager til at få hverdagen til at fungere for patienter og kollegaer.

Så er det måske dig vi søger!

Der er tale om en stilling der er delt mellem psykoseteamet i ambulatoriet og døgnafsnittet i Børne –og Ungdomspsykiatrisk afdeling Esbjerg.

I ambulatoriet er målgruppen unge med psykose primært ml 11-19 år, i funktionen ligger også tilbud om OPUS for unge i 3 årige forløb.

Døgnafsnittet i Esbjerg er et integreret akutafsnit med plads til syv patienter. Vi modtager patienter fra 13-19 år. Aften, nat og weekend/helligdage modtager afsnittet akutte patienter fra hele den jyske del af Region Syddanmark.

Du bliver en del af et fagligt miljø med et stort engagement, hvor specialpsykologens brede faglige profil er velkommen. Kompleksiteten i patientforløbene er høj, og der er forventning om, at patienten skal modtage en helhedsorienteret behandling. Vi ønsker at arbejde med en kultur, hvor vi kan lære af hinanden og aktivt anerkender hinandens faglige styrker, og den kultur skal du være med til at understøtte.

Vores ambition er, at skabe størst mulig effekt for patienter, pårørende og samarbejds-partnere.

Vi vil vægte at vores kommende kollega:

  • Er specialpsykolog og har en klinisk erfaring inden for det Børne- og ungdomspsykiatriske speciale, inklusiv behandlingserfaring med evne for fleksibel opgaveløsning i en til tider presset hverdag.
  • Er specialpsykolog gerne med bred klinisk og omfattende erfaring med såvel udredning som behandling af målgruppen inden for det Børne- og ungdomspsykiatriske speciale.
  • Er i stand til at samarbejde med optagekommunerne med henblik på udslusningsforløb til kommunal efterbehandling eller foranstaltninger.
  • Er engageret, initiativrig og har interesse for børne- og ungdomspsykiatrien, med vilje til personlig og faglig udvikling.
  • Ser tværfaglighed som en fordel og et vigtigt supplement til egen faglighed, hvorved samarbejde bliver en naturlig del af hverdagen.
  • Kan arbejde selvstændigt i en travl hverdag, hvor det er vigtigt at kunne bevare overblikket og strukturere egne og evt. kollegers arbejdsopgaver.
  • Kan formidle sager på samarbejdskonferencer med skole, sagsbehandler i kommune, bosteder og andre relevante samarbejdspartnere.
  • At du er dygtig til at dokumentere, og kan formidle vigtigheden heraf til kolleger.
  • Har et positivt sind og en veludviklet humoristisk sans.


Vi kan tilbyde:

  • Et fagligt medansvar for driften af Døgnafsnittet i tæt samarbejde med speciallægen.
  • Et job med psykopatologisk diagnostisk udredning og behandling af børn og unge.
  • En hverdag med faglige udfordringer. Vi arbejder for at give barnet, den unge og familien en kvalificeret behandling, hvor der tages hensyn til barnet/den unge samt familiens behov/ønsker og afholdes pårørende samtaler.
  • Selvstændige arbejdsopgaver med ansvaret for udrednings- og behandlingsforløb, herunder ledelse af kliniske konferencer, med den ansvarlige speciallæge på sidelinjen.
  • En arbejdsplads hvor det tværfaglige samarbejde er en stor del af vores hverdag og vægtes højt.
  • Stå for intern undervisning og debriefing/supervision af psykologer og andre faggrupper samt arbejde på nedbringelse af tvang.


Om afdelingen:

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland varetager det børne- og ungdomspsykiatriske udrednings- og

behandlingsarbejde i Sydjylland. Afdelingen har ca. 300 ansatte og er fordelt på 3 matrikler (Aabenraa, Vejle og Esbjerg). Der er 3 ambulatorier fordelt på de 3 matrikler og ligeledes sengeafsnit i Aabenraa og Esbjerg.

Afdelingen består af ambulatorie, dagafsnit med egen skole og døgnafsnit.

Den overordnede ledelse for de tre matrikler varetages af afdelingsledelsen, bestående af en ledende overlæge og en oversygeplejerske, derudover er der en funktionsleder for ambulatoriet og en funktionsleder for Dag- og døgnafsnittet. Den faflige ledelse sker i samarbejde mellem funktionsleder ift. personaleansvar, speciallæge og specialpsykolog ift. det faglige udviklingsansvar.

Praktiske oplysninger:

Ansøgningsfristen er 25.maj 2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 31.maj 2021 om eftermiddagen.

Tiltræder stillingen den 1. september 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Esbjerg N
  • Tirsdag den 25. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Esbjerg N over tid

Dato Alle jobs som psykologer
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1