Psykolog eller psykoterapeut til behandling af PTSD og personlighedsforstyrrelser på Psykoterapeutisk center Stolpegård

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Har du lyst til at arbejde med patienter der lider af personlighedsforstyrrelser eller PTSD i et ambulatorium med høj faglighed og gode og engagerede kollegaer, så er det dig vi søger som vores nye psykolog eller psykoterapeut.

Stillingen kan besættes af en autoriseret psykolog eller en sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut og socialrådgiver med psykoterapeutisk kompetence og/eller psykiatrisk erfaring. Det er en fordel hvis du har erfaring med ambulante pakkeforløb i psykiatrien.

Psykiatrisk Center Stolpegård er et specialcenter for psykoterapi. Der er fokus på psykoterapeutisk behandling med høj faglig kvalitet samt udvikling af psykoterapeutisk behandling og forskning.

Stillingen er opslået på ambulatorie B, som består af 25 ansatte og er tværfagligt sammensat af læger, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere og fysioterapeuter samt recoverymentor. Vi er opdelt i to teams der varetager behandling af PTSD og personlighedsforstyrrelser, hvilket primært består af psykoterapeutiske forløb i et kombineret gruppe og individuelt format.

Vi er undervejs med at implementere førstevalgsbehandling for PTSD, som betyder et større fremadrettet fokus på traumefokuseret kognitiv adfærdsterapi for målgruppen. Vi søger derfor en psykolog eller psykoterapeut, som ønsker at bidrage med at understøtte den faglige udvikling og som samtidig kan støtte ind i behandlingen af personlighedsforstyrrelser. Personlighedsforstyrrelser behandles med mentaliseringsbaserede tilgange og skematerapi.

Vi tilbyder

  • En spændende arbejdsplads med høj faglighed
    Vores faglighed er højeste prioritet, hvorfor vi tilbyder kontinuerlig supervision, videreuddannelse og faglig fordybelse. Dine primære arbejdsopgaver bliver udredning, visitation og psykoterapeutisk behandling. Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du trives og udvikler dig.
  • Mulighed for at præge fremtidens behandling på Stolpegård
    Du bliver en del af et team, hvor du har mulighed for aktivt at bidrage til og sætte dit præg på den faglige udvikling af behandlingen for både PTSD og personlighedsforstyrrelser.
  • En dygtig og engageret personalegruppe
    I personalegruppen er der højt til loftet, godt humør og stor rummelighed. Vi reflekterer løbende over vores arbejde og prioriterer et godt samarbejde indbyrdes.


Vi søger en psykolog/psykoterapeut som

  • Er fagligt funderet indenfor kognitiv adfærdsterapi
    Det er en fordel, hvis du har erfaring med traumefokuseret kognitiv adfærdsterapi og alternativt har du lyst og interesse for at tilegne dig traumefokuserede metoder indenfor KAT, som er manualbaserede.
  • Trives godt i udvikling
    Du ser en fordel i at arbejde i en organisation, hvor behandlingen er under udvikling og hvor udviklingsinitiativer skal kunne sameksistere med andre typer af behandling, der har en lang tradition i huset.
  • Kan samarbejde og kommunikere
    Du kan samarbejde tværfagligt og bringe din terapeutfaglighed i spil i en gensidig dialog med andre faggrupper og i forhold til andre metodiske perspektiver end dit eget.


Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt i hverdage mellem 8.00-18.00. Løn og vilkår følger gældende overenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende psykolog Nikolai Cerisier Roitmann på 26631075 eller på [email protected]

Søg via link senest den 25. oktober 2021. Du bedes uploade CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter sammen med din motiverede ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler d. 1. november 2021.

Psykoterapeutisk Center Stolpegård varetager ambulant behandling af voksne med ikke-psykotiske psykiske lidelser. Centret er opdelt i 3 ambulante afsnit og en forskningsenhed. Der er et ambulatorium for angst - og tvangslidelser, et ambulatorium for personlighedsforstyrrelser og PTSD, samt et ambulatorium for psykoterapeutisk udvikling.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Gentofte
  • Mandag den 25. oktober 2021

Lignende jobs

  • Psykolog i Kvistgård

    Ønsker du en karriere i en vaccinevirksomhed som både udvikler, producerer og sælger vacciner til hele verden, så læs videre her. Vi tilbyder dig at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med mulig..
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog i Kvistgård

    Vil du tage din karriere til nye højder i en global vaccinevirksomhed? Vi søger en passioneret Environmental Specialist til at blive en del af vores dynamiske team, der udvikler, producerer og sæ..
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog i Hillerød

    Har du lyst til at bidrage til et velfungerende behandlingstilbud til sårbare og udsatte [xxxxx] og deres børn/unge? Er du metodisk og fagligt velfunderet, og har du lyst til at indgå i samarbej..
    • Psykolog
    • Hillerød
    Få mere info
  • Psykolog i Nordsjælland

    Vi søger en stabil rengøringsmedarbejder. Har du lyst til at hjælpe med at gøre rent i borgernes eget hjem i Nivå?Hvis ja, vil vi med glæde høre fra dig. I hjemmeplejen i Nivå søger vi snarest en k..
    • Psykolog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som psykologer
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0