Center for Børn & Familier søger én psykolog 25 timer pr. uge.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vil du være en del af den ambitiøse udvikling i Greve Kommune, når der sættes fokus på psykisk sårbare unge i projekt Unge I Balance? Så har du nu muligheden for, at blive en del af et stærkt team i Center for Børn & Familier. Center for Børn & Familier arbejder for- og med børn, unge og familier med særlige behov, og har netop iværksat projektet Unge I Balance. Projektet sker i samarbejde med Center for Sundhed & pleje, Center for Dagtilbud & Skoler samt Center for Job & Social.

Unge I Balance
Projektet Unge I Balance arbejder med udvikling og modning af et forebyggende kommunalt tilbud til psykisk sårbare unge i alderen 13 til 25 år og deres forældre. I projektet arbejdes der sammen med en række kommunale faggrupper, der gennem deres daglige praksis har direkte kontakt til målgruppen. Herigennem opspores målgruppen og ledes ind i projektet Unge I Balance.

Ved den første henvendelse til projektet tilbydes borgeren indledningsvis 1-5 anonyme rådgivende samtaler. Herigennem kortlægges borgerens ønsker og behov, således at borgeren kan hjælpes bedst muligt videre ind projektets behandlende tilbud. De behandlende tilbud varetages af projektets psykologer.

Projektets tilbud for unge, består af individuelle samtaler eller gruppeforløb for unge. Begge forløb varer i udgangspunktet over 8 sessioner, men tilpasses til den enkeltes behov. I projektet arbejdes med evidensbaseret kognitive samtale teknikker som eks. Kognitiv adfærdsterapi og ACT. Det konkrete indhold i samtalerne udvikles i samarbejde med psykologen.

I projektet vil du skulle arbejde bredt sammen med mange faggrupper og tæt sammen med projektets socialrådgiver, psykolog samt projektlederen.

Dine opgaver:

  • Afholde individuelle samtaleforløb
  • Afholde gruppesamtaleforløb
  • Videreudvikle individuelle og gruppebaseret forløb for unge.
  • Indgå i et tværfagligt team og bidrage med viden og kompetencer inden for det psykologfaglige område.
  • Medansvarlig for løbende at optimere rekrutteringsprocessen af unge og forældre til Unge I Balance gennem workshops og gruppeforløb og markedsføring af indsatsen.
  • Deltage i løbende udvikling og kvalitetssikring af indsatsen.
  • Indgå i løsning af daglige administrative- og driftsmæssige opgaver i samarbejde med øvrige kollegaer.

Din profil:

Vi forventer, at du er uddannet psykolog og brænder for at arbejde med unge mennesker. Som person er du opsøgende, inddragende og nysgerrig på dine omgivelser. Du er en stærk relationsskaber, ligesom du har fokus på, hvordan vi spiller hinanden gode i Greve Kommune.

Du står på et solidt, fagligt fundament og har teoretisk og praktisk erfaring i arbejdet med psykisk sårbare unge. Du formår både at arbejde selvstændigt med individuelle- og gruppeforløb og i et tæt tværfagligt team med andre fagligheder end din egen. Du er god til at danne relationer med den unge i samtalerummet og skabe et tillidsfuldt rum for den unge. Foruden dine kvalifikationer som psykolog, har du lyst og evner til at arbejde med udvikling af indhold og optimering af processer i et metodeudviklingsprojektet.

Du har en forståelse for, at der sideløbende med samtaleforløbene er en række administrative opgaver, der skal løses i form af fx journalskrivning/dokumentation, udarbejdelse af underretninger, kontakt med skoler, kontakt med de unge, kontakt med andre instanser osv.

Du har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation, som hele tiden udvikler sig og forstår hvad det indebærer. Du navigerer derfor ubesværet og imødekommende i en uforudsigelig hverdag, som pludselig kan se anderledes ud end planlagt. Nogle ændringer skyldes centrets egne beslutninger og ønsker for justering af indsatserne, mens andre ændringer bliver implementeret som følge af mere overordnede strategier og ønsker for udvikling.

Vi tilbyder:

Spændende og udfordrende arbejdsopgaver i et tværfagligt team, hvor samarbejde og tværfaglighed er nøgleord for arbejdsmetoden.

Et inspirerende og ambitiøst arbejdsmiljø, hvor omsorg for hinanden bliver prioriteret.

Indflydelse på udvikling og implementering af projektets indsatser.

Gode muligheder for at dygtiggøre dig inden for arbejdet med psykisk sårbare unge.

Løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Er du interesseret?
Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder af PPR Susan Harnow på: 43978440 eller projektleder Jonas Balodis Olsen på: 21731650.

Du kan læse mere om Center for Børn & Familier på: https://www.greve.dk/om-kommunen/organisation-og-ledelse/organisationen/boern-familier/

Samtalerne afholdes 27 sept. i PPR, Center for Børn & Familier.

Læs mere om Greve Kommune på https://www.greve.dk/



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Greve

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Greve over tid

Dato Alle jobs som psykologer
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1