2 psykologer til Det udgående ressourceteam/PPR i Herlev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

I Herlev Kommune er vi ambitiøse på alle børn og unges vegne og vi tror på, at vi lokalt kan skabe og udvikle gode tværprofessionelle løsninger for udsatte børn, unge og deres familier. Med udgangspunkt i den politiske strategi Herlev i fremgang er vi i Det udgående ressourceteam/PPR optaget af, sammen med kommunens øvrige faggrupper, der arbejder med børn, unge og familier, at skabe inkluderende fællesskaber med positive forventninger til børns deltagelse. I den forbindelse ønsker vi at rykke endnu tættere på opgaven med at kvalificere og udvikle Herlev Kommunes egne specialtilbud til gavn for kommunes børn og unge.

Herlev Kommune har 4 skoler og 22 daginstitutioner. En af skolerne er en specialskole, som varetager den overvejende del af specialundervisningen. Herudover har vi på skolerne og i daginstitutionerne en række tilbud, som imødekommer børn med behov for et særligt tilrettelagt undervisnings- eller pasningsbehov.

Psykologerne er forankret i Det udgående ressourceteam/PPR, som er et tværprofessionelt team bestående af psykologer, talehørekonsulenter og pædagogiske vejledere. I tæt samarbejde med kollegaer i Børne/ungerådgivningen, sundhedsplejen, fys/ergo, familiekonsulenter og SSP medarbejdere, har vi en fælles opgave i at understøtte, kvalificere og videreudvikle indsatserne i forhold til børnenes læring, udvikling og trivsel. I vores særligt tilrettelagte tilbud, er der et stort fokus på koblingen mellem det almen- og specialpædagogiske felt. Vi bestræber os på at finde løsningerne tæt på børnenes hverdag og at planlægge, gennemføre og evaluere indsatserne i samarbejde med lærere, pædagoger, øvrige tværprofessionelle samarbejdspartnere og ikke mindst forældrene. Vi har derfor en vigtig opgave i forhold til at omsætte vores anbefalinger og vejledning til handlemuligheder i den pædagogiske praksis, hvad enten der er tale om almen- eller specielt tilrettelagte tilbud.

Helt aktuelt har vi særligt fokus på at videreudvikle og kvalificere Det udgående ressourceteams, herunder psykologernes, arbejde på vores specialskole for elever med generelle indlæringsvanskeligheder, ADHD og autisme samt børn og unge med behandlingsbehov. Der er både tale om at understøtte og videreudvikle de forskellige tilbud, og at sikre en hensigtsmæssig struktur og planlægning af møder og supervision, så vores psykologfaglige ressourcer sættes fleksibelt i spil, dér hvor der er allermest brug for det.

Vi søger derfor to uddannede psykologer, som udover traditionelt PPR arbejde råder over et bredt repertoire af metoder og faglige greb.

Du optaget af:
  • At samarbejde med lærere, pædagoger og andre faggrupper med fokus på opgaven
  • At skabe forandring i tæt samarbejde med forældrene
  • At sætte dit monofaglige perspektiv i spil i en tværprofessionel diskussion og opgaveløsning – særligt når perspektiverne ligger langt fra hinanden
  • At sætte det rigtige hold omkring indsatserne
  • At skabe forandring og udvikling i tæt samarbejde med praksis
  • At have fokus på, at specialundervisningstilbud er en midlertidig løsning
  • At der løbende skal overvejes og arbejdes på en tilbageslusning til almene undervisningstilbud
  • At blive endnu bedre til det du kan

Vi kan tilbyde en organisation i udvikling og mulighed for indflydelse på tilrettelæggelsen af det udgående ressourceteam/ PPRs betjening af specialskolen samt:
  • En medarbejdergruppe med et højt fagligt niveau som bidrager til udvikling af det tværprofessionelle samarbejde
  • En faggruppe præget at høj faglighed
  • En livlig kollegagruppe som ser fællesskab som vigtig og vægter et godt grin
  • En arbejdsplads med gode muligheder for supervision og sparing
  • Mulighed for efter- og videreuddannelse


Løn og ansættelse
Stillingerne er på 30-37 timer og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingerne er til besættelse pr. 1. august, 2020.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler
Ansøgningsfristen er fredag den 12. juni 2020 klokken 12. Ansættelsessamtaler afholdes 17. juni. Anden samtalerunde afholdes den 23. juni 2020.

Få mere at vide
Hvis du ønsker yderligere information om stillingerne er du velkommen til at kontakte leder af det udgående ressourceteam/PPR Bine Baadsgaard på 21475039 eller pr mail på [email protected].

Du kan læse mere om Herlev Kommunes politikker og strategier på www.herlev.dk
Link til PPR: https://herlev.dk/borger/boern-unge-og-familier/stoette-til-boern-unge-og-familier/det-udgaaende-ressourceteam.
Link til Børn og ungepoliti: https://herlev.dk/borger/boern-unge-og-familier/boerne-og-ungepolitikken.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Herlev
  • Fredag den 12. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Herlev over tid

Dato Alle jobs som psykologer
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1