Psykologteam søger ny kollega

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Psykologteam søger ny kollega


Har du fagligheden i orden og lyst til at arbejde med både sundhedsfaglige, administrative og udviklingsorienterede opgaver? Vil du spille en central rolle i vores psykologteam, og har du lyst til at blive en del af en virksomhed i rivende udvikling? Så kan du være den kollega, vi leder efter.

Om jobbet
Du kommer til at referere til netværkslederen i PrimaCare og indgå i vores team bestående af 13 medarbejdere, der er en blanding af psykologer, fysioterapeuter, administrative medarbejdere og studentermedhjælpere.
Du kommer til at samarbejde bredt med vores kunders medarbejdere, vores netværkspsykologer og vores øvrige samarbejdspartnere i sundhedsbranchen. Du vil få et stort selvstændigt ansvar for at sikre høj kundetilfredshed samt kvalitet i samarbejdet med psykolognetværket.

Dine arbejdsopgaver vil være:
  • Dialog på udvalgte psykolog-sager samt sparring om sagerne med internt og eksternt sundhedspersonale, herunder sygeplejersker og psykologer
  • Sagsbehandling/administration ift. psykolog-sager
  • Varetagelse af CareLine-samtaler, dvs. kortere rådgivende samtaleforløb over telefonen med klienter med lettere belastninger
  • Daglige forespørgsler på telefon og mail samt løbende rapportering
  • Kvalitetssikring af psykolognetværket, herunder optagelse af nye psykologer i netværket
  • Drive og optimere processer for psykologområdet
  • Deltage i projektarbejde

Din profil
Det er et krav, at du kommer med en psykologfaglig baggrund (cand. psych) og er autoriseret. Du har stærke kompetencer inden for terapiområdet og muligvis erfaring fra psykiatrien. Du er vant til selvstændigt at håndtere terapeutiske forløb, og du har derfor nemt ved at gå i dialog med kunder og psykologer i vores netværk. Du kommunikerer godt på både dansk og engelsk i skrift og tale, og som erfaren bruger af Microsoft Office-værktøjerne formår du også at sætte dig hurtigt ind i nye systemer.

Som person er du udpræget selvstændig og evner med stort drive at eksekvere på egen hånd. Du arbejder effektivt og struktureret, og du er naturligvis både servicemindet og imødekommende. Du trives med at have mange vekslende opgaver i et dynamisk miljø, hvor tingene går stærkt. Du går ikke på kompromis med kvaliteten af dine opgaver og indhenter sparring, når det er nødvendigt.

En organisation i udvikling
Du tilbydes et spændende job i en dynamisk virksomhed i vækst. Vi er en flad organisation med kort vej fra idé til handling, og hvor alle bidrager med gode idéer. Vores miljø er uformelt, tonen er åben og direkte – med respekt for hinanden. Vi tilbyder løbende supervision ved erfarne psykologer.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt, og din løn forhandles individuelt efter dine kompetencer. PrimaCare tilbyder gode arbejds- og personaleforhold og prioriterer en sund balance mellem arbejde og fritid. Derudover får du en sundhedsforsikring, pensionsordning og en lækker frokostordning.

I PrimaCare bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Søg jobbet
Send dit CV og en motiveret ansøgning via ”ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt, og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til netværksleder Pia Zøllner på [email protected] eller tlf. 3068 5381.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om PrimaCare
PrimaCare håndterer henvendelser fra medarbejdere, der via deres virksomhed (vores kunder) har en sundhedsforsikring. Via vores netværk af klinikker tilbyder vores behandlere en bred vifte af behandlingsmuligheder med fokus på fysioterapi, kiropraktik og psykologi. Klinikkerne er håndplukket ud fra evnen til at kombinere behandling med høj effekt og kundetilfredshed. Vi leverer et kvalitetssikret kliniknetværk, et stærkt fokus på sundhedsnavigation, data og evidens, samt ikke mindst en usædvanlig høj grad af gennemsigtighed for vores kunder samt forsikrings- og pensionsselskaber.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Herlev

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Herlev over tid

Dato Alle jobs som psykologer
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 1
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 1