Psykolog til vores Sundhedsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Psykolog til vores Sundhedsteam


Ønsker du at gøre en forskel for vores kunder, og drives du af at kunne bruge dine kompetencer alsidigt? Så kan du være den kollega, som vi leder efter.

VORES PROFIL
Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring A/S er siden vores etablering i 2012 blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vi har store ambitioner og dedikerede medarbejdere – og det går stærkt. Vi er stolte af vores sundhedsfaglighed, som i samspil med vores store fokus på data har drevet væksten. Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og agil virksomhed, hvor der er højt til loftet, kort vej fra idé til handling, og hvor hygge og humor er en fast del af en tempofyldt hverdag – så læs med herunder.

OM STILLINGEN
I Dansk Sundhedssikring håndterer vi henvendelser fra kunder, der ønsker at benytte deres sundhedsforsikring. I tæt samarbejde med andre erfarne kollegaer får du ansvaret for at visitere, rådgive og behandle kunder med psykiske problemstillinger. Du vil blive en del af vores Psykteam, som er specialiseret inden for mental sundhed. Psykteamet er en del af vores Sundhedsteam, hvor over 70 sundhedsfaglige kompetente kollegaer hver dag samarbejder. Som ny medarbejder i Sundhedsteamet vil du gennemgå en grundig oplæring og vi tilbyder ligeledes løbende supervision ved erfarne autoriserede psykologer som du kan bruge til, at opnå din autorisation eller yderligere specialisering. Der vil også være mulighed for løbende kompetenceudvikling i takt med, at teamet udvikler sig.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af følgende:
  • Besvare kundeopkald med baggrund i din psykologfaglighed samt forsikringsvilkår
  • Visitere til behandling hos psykolog, psykiater eller anden instans, via navigation mellem det offentlige og private sundhedsvæsen
  • Afholde telefoniske samtaleforløb, herunder:
    • Afklarende samtaler, med faglig vurdering og fremadrettede anbefalinger
    • Planlægge og gennemføre samtaleforløb med kunder indenfor dit kompetenceområde

  • Faglig sparring i forhold til sager indenfor psykologi/psykiatri

DIN PROFIL
Du er uddannet psykolog (Cand. Psych). Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring inden for visitation, rådgivning og behandling af forskellige målgrupper.

Som person skal du have lyst til – og glæde ved – at indgå i et team og en virksomhed, der er i konstant bevægelse. I hverdagen er kommunikation vores vigtigste arbejdsredskab og det er derfor vigtigt, at du kan være empatisk, lyttende, serviceminded og ikke mindst professionel i det telefoniske møde med kunden. Du er god til at tænke i muligheder, ligesom du tager ansvar for dine opgaver og arbejder effektivt. Du kan selvstændigt drive og eksekvere på opgaver, men du ved også hvornår det er nødvendigt at indhente sparring hos dine kollegaer. Du trives i et omskifteligt miljø, hvor vækst og udvikling er en fast del af hverdagen, men hvor faste rammer, mål og strukturer sikrer, at du har de rette redskaber til at udføre arbejdet på bedst muligt vis, og samtidigt udvikler dig fagligt såvel som personligt.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes et spændende job i en dynamisk virksomhed i en voksende branche. Vi er en virksomhed i udvikling, og det går stærkt. Vi er en flad organisation med kort vej fra idé til handling, hvor alle bidrager med gode idéer. Vores miljø er uformelt, og tonen er åben og direkte – med respekt for hinanden.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt og ligger primært i tidsrummet mandag til fredag fra
kl. 08:00-17:00. Vi har også åbent i weekender og på helligdage fra kl. 09:00-12:00. Der er gode arbejds- og personaleforhold, hvor vi prioriterer en sund livsbalance. Løn forhandles individuelt efter dine kompetencer. Du får en sundhedsforsikring, pensionsordning og mulighed for en lækker frokostordning.

Virksomhedskulturen er uformel, og kommunikationen er direkte og respektfuld. Vi bygger vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor vi ser forskellighed som en styrke og stræber efter at medarbejderstaben skal afspejle samfundet. Du opfordres derfor til at søge uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion, seksuel orientering og handikap. Vi mener, at engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer, det gode kollegaskab og den gode service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold.

SØG JOBBET
Send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse 1. oktober, og ansøgninger behandles løbende. Grundet afholdelse af sommerferie kan rekrutteringsprocessen blive forlænget en smule. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Claraamalie Rosenboje på tlf. 60106710

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er en virksomhed i vækst, og lige nu er vi over 190 medarbejdere. Vi er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer, og vi tilbyder sundhedsforsikringer, der er baseret på personlig service og sundhedsfaglig rådgivning i både det offentlige og det private sundhedssystem. Mere end 70 sygeplejersker tager hånd om vores kunder og deres behov. Vores kunder tæller i dag tæt på 12.500 virksomheder og organisationer i Danmark, og vi samarbejder med førende forsikringsmæglere, pensionsselskaber og internationale forsikringsselskaber.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Herlev

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Herlev over tid

Dato Alle jobs som psykologer
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2