Psykolog til det udgående ressourceteam / PPR Herlev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Trives du med den mangfoldighed af opgaver, der kendetegner PPR, har du lyst til lettere behandlingsopgaver, og er du motiveret af en tværprofessionel tilgang til opgaverne, så har du muligheden her.

Det udgående ressourceteam/PPR i Herlev søger en uddannet psykolog (cand.psyk. eller cand.pæd.psyk. med autorisation) 37 timer om ugen pr. 1. maj 2022.

Om os
Det udgående ressourceteam/PPR er en del af Center for Dagtilbud og Skole og består af henholdsvis psykologer, talehørekonsulenter, pædagogiske vejledere, ressourcepædagoger og administrativt personale. Vi indgår i et tæt tværprofessionelt samarbejde med blandt andre skoler, dagtilbud, rådgivere, sundhedsplejersker og familiekonsulenter. Du bliver en del af en mindre forvaltning, hvor vi kender hinanden på tværs af faggrupper og prioriterer det let tilgængelige samarbejde.

Som psykolog i det udgående ressourceteam, bliver du en del af en tydelig italesat dagsorden, der retter fokus mod at skabe tværprofessionelle og helhedsorienterede indsatser for børn, unge og deres familier. Arbejdet tager udgangspunkt i den politiske strategi Herlev i fremgang. Vi er langt i en omstilling til en mere tværprofessionel samarbejdende organisation, hvor vi sammen med børn, unge, deres familier og vores øvrige samarbejdspartnere, fælles definerer målet og fælles byder ind i de indsatser der bliver iværksat for at nå derhen.

Herlev har en stor specialskole, Gl. Hjortespringsskolen, som varetager den overvejende del af specialundervisningen i Herlev kommune. Skolen rummer tre forskellige tilbud til elever med b.la. generelle indlæringsvanskeligheder, ADHD og autisme samt børn og unge med behandlingsbehov. Den psykologfaglige betjening varetages af psykologer forankret i det udgående ressourceteam/PPR. Som psykolog på Gl. Hjortespringskolen kommer du til at være en del af det tværprofessionelle team, som følger børnenes udvikling tæt, gennem deltagelse i netværksmøder og på konferencer. For at understøtte og sikre kontinuerlig udvikling af skolens arbejde, med at støtte eleverne i deres faglige og sociale udvikling, skal du blandt andet observere og give input i forhold til tilrettelæggelse af de specialpædagogiske læringsmiljøer på gruppeniveau og tænke og designe specialpædagogiske indsatser til enkelte børn. En del af opgaven vil være samtaler med børn og forældre og supervisere personalet.

Om dig
Er du interesseret i specialområdet, og god til at bringe din psykologfaglighed i spil på måder, der sikrer deltagelse og ansvar, er der her en mulighed for at blive en del af et tværprofessionelt team som sammen tager ansvar for opgaveløsningerne.

I vores bestræbelse på at kunne bidrage til kvalificering og udvikling af det pædagogiske og behandlingsmæssige arbejde på vores specialskole, ville vi sætte pris på, at du, ud over at være uddannet psykolog, også har erfaring med og viden om børn med særlige behov, herunder Autisme og ADHD. Du må gerne kunne byde ind med perspektiver og nye ideer, der går på tværs og bygger bro imellem normalområdet og det specialiserede område.

Endvidere må du gerne kunne nikke til følgende kompetencer og interesser:
  • at samarbejde med andre faggrupper med fokus på opgaven.
  • at kunne koble dine faglige perspektiver på andre faglige perspektiver på en opgave, også når de synes at være meget forskellige.
  • at skabe forandring og udvikling i tæt samarbejde med praksis.
  • at få alle relevante deltagere med ombord i opgaven.
  • at du råder over et bredt repertoire af metoder og faglige greb, hvis effekter du kender rækkevidden af.
  • at blive endnu bedre til det, du kan.


Vi tilbyder
Det udgående ressourceteam/PPR kan tilbyde:
  • en udviklings orienteret arbejdsplads, hvor vi gerne afprøver og udvikler nye metoder og tilgange til det tværprofessionelle arbejde og i opgaveløsningen.
  • en organisation, hvor vi ser værdi i og prioriterer tværprofessionelt samarbejde.
  • en medarbejdergruppe med et højt fagligt niveau, som bidrager til udvikling og som hjælper og understøtter hinanden i opgaveløsningen.
  • let adgang til sparring og fast fælles supervision.
  • en livlig kollegagruppe, som ser fællesskab som vigtigt og vægter et godt grin.
  • en arbejdsplads med gode muligheder for supervision og sparring, herunder mulighed for supervision med henblik på autorisation.


Løn og ansættelsesvilkår
Det drejer sig om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. maj 2022.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Vi indhenter børneattest og udvidet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist onsdag den 23. marts 2022 klokken 12:00.

Vi forventer at afholde samtaler mandag den 28. marts 2022.

Ansættelse: Ansættelse sker i forhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte leder af PPR Bine Baadsgaard på 2147 5039, hvis du har spørgsmål.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Herlev
  • Onsdag den 23. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Herlev over tid

Dato Alle jobs som psykologer
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1